surfingjohn

Leden
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over surfingjohn

 • Rang
  Newbie
 1. Originele LM velgen Niro kopen of ander merk?

  Bijna de Niro gekocht, waarschijnlijk wordt het een Business Line uitvoering, deze wordt echter met de standaard velgen met deksel geleverd. Zelf vind ik deze velgen afbreuk doen aan de Niro, dus overweeg ik LM velgen er bij te kopen, Kia rekent echter voor de 16 inch versie € 799,-, nogal een bedrag, als ik op internet ga shoppen zie ik setjes al vanaf € 375,- staan. De vraag is natuurlijk of dit dezelfde kwaliteit is. Zijn er Niro rijders die niet de officiële LM velgen er onder hebben zitten en hoe is de kwaliteit?
 2. Montage afneembare trekhaak Niro

  Bij Durmi is een andere actie: Metallic lak afneembare trekhaak Actie Kia Connect Edition: 16’’ lichtmetalen velgen trekhaak afneembaar inclusief 13-polige kabelset 7" full map navigatie met TomTom Live services Kia Connected Car services incl. 1 jaar Pro abonnement Of zitten de 2 laatste opties er altijd bij?
 3. Montage afneembare trekhaak Niro

  In het koopcontract moet worden opgenomen dat het een Mobis trekhaak betreft. Mocht het achteraf toch een andere zijn met problemen dan heeft de dealer en Kia een groot probleem. Maar ik ga er niet vanuit, dat als het in het koopcontract staat. Ik hou jullie op de hoogte.
 4. Montage afneembare trekhaak Niro

  Er is nu een Kia actie, de Niro Connect Edition (is al eerder geweest?) incl. LM velgen en een afneembare trekhaak. Aanbod van de dealer is gisteren zo aantrekkelijk geweest, dat ik toch voor een nieuwe ga (prijsverschil € 500,- in vergelijking met aankoop demo model) alleen Kia zal toch niet hun oude voorraad trekhaken hier onder monteren? Ik gebruik de trekhaak alleen voor de fietsendrager en jawel met 2 elektrische fietsen, accu's gaan in de auto, maar toch.... Verkoper gewezen op de problemen die geweest (of misschien nog zijn) hij was verbaasd en verklaarde nog nooit hiervan gehoord te hebben.
 5. Nieuwe Niro rijder

  Hallo allemaal, De titel is een klein beetje voorbarig, aangezien ik deze week de keus maak bij welke dealer ik de Niro ga kopen. In ieder geval staat vast dat het een Niro wordt, hangt alleen af welke dealer het gunstigste aanbod doet. Het wordt een jonge gebruikte uit 2017. Mijn huidige auto is een Nissan Qashqai 1.2 handgeschakeld, tijdens de garantieperiode (3 jaar) is er al vanuit Nissan veel vervangen en jawel net na de garantie airco stuk, na veel discussies bij de Nissan dealer uiteindelijk zelf via Nissan Nederland contact gezocht en is de airco onder garantie (coulance regeling) vervangen. Mooie auto met veel opties, echter de 1.2 motor is niet voldoende voor zo'n bak, ik heb er in de 3.5 jaar nooit echt aan kunnen wennen. Diverse merken/modellen proefritten gemaakt, sprong er maar een echt uit, de Niro dus!