surfingjohn

Leden
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

9 Neutraal

Over surfingjohn

 • Rang
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 • Auto ('s)
  Niro Business Line
  Aurora Black Pearl
  LM Kosong zwart gepolijst 16 inch
  vaste trekhaak
 1. AppleCar Play

  Klopt helemaal, dacht dat er voor niet Apple Apps een omweg was, verkeerd gelezen dus
 2. AppleCar Play

  Kan je mij uitleggen hoe dat moet op de IPhone of een linkje?
 3. Winterbanden voor de Niro

  Helaas gaan de Michelins Crossclimate + pas 19-12 erop, tot die tijd met de huidige sneeuwval maar even geen ritjes maken
 4. Koppeling iPhone tbv verkeersinformatie

  Net even getest, klopt helemaal! Mijn volgorde was verkeerd Bedankt voor je tip!
 5. Koppeling iPhone tbv verkeersinformatie

  Als je de Hotspot opent op de Iphone, wordt er dan automatisch met de WIFI van de Kia verbonden? Ik zette eerst de WIFI van de Kia aan, dan loopt deze eindeloos naar mijn Iphone te zoeken. Het moet dus andersom, eerst de Hotspot op de Iphone openen (als je in de auto zit) dan wordt automatisch de WIFI van de Kia verbonden met de Iphone?
 6. Life Hammer

  Dat voorzichtige komt door een nare ervaring: Er was een auto te water geraakt, de neus in een ondiepe sloot, stond al iemand bij die tot zijn middel in het water aan de bestuurskant probeerde de chauffeur er uit te halen, wat niet lukte, ik ben ook het water ingestapt en deze man geholpen. Doordat de auto verder met de neus langzaam in de bagger wegzakte, lukte het ons niet om de gordel los te maken, bestuurder zat muurvast in de gordel gesnoerd, ook de rode knop van de gordel lukte niet, omdat de bestuurder schuin naar beneden hing. Ben weer uit het water geklommen en mijn Lifehammer (die in het dashboard kastje lag!) gepakt, met enige moeite de gordel door kunnen snijden en de bestuurder uit de auto kunnen halen, de auto was inmiddels tot de middenstijl al aardig aan het vollopen met water. Af en toe heb ik nog steeds nachtmerries van! Sinds die tijd zorg ik ervoor dat de Lifehammers bereikbaar zijn.
 7. Life Hammer

  Als je gordel vast getrokken wordt (aanrijding etc.) kom je daar nooit bij (wel hopen dat het ons nooit overkomt) Voorlopig (totdat ik weet hoe ze aan het plafond bevestigd kunnen worden) monteer ik ze wel aan de portiervakken, ik heb er 3 (2x Evolution voorin, 1x door Kia geleverde die gaat achterin), ze zitten dan hoger en ik kan erbij als de gordel strak gespannen is.
 8. Life Hammer

  Bij mij aan de chauffeurskant, door de dealer gemonteerd aan de middentunnel. Even getest, gordel door iemand achter bij mij strak aangetrokken, jammer daar kom je niet bij! Slechte plek dus. De enige goede plek is volgens mij aan het plafond monteren, interesseert me geen bal of het nu lelijk is of niet, het gaat om je eigen veiligheid. Ooit in een simulator gezeten, alleen de carrosserie van een auto aan een soort draaispit, helm op en zitten maar met de gordel om. Tering opeens zat ik ondersteboven (had het wel gezien, maar als je er zelf in zit pfff) compleet mijn oriëntatie kwijt, dus een lifehammer aan de middentunnel zou onbereikbaar geweest zijn. Trouwens een hele toer om uit de auto te komen.
 9. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Mijn BusinessLine op 11-11-2017 besteld (zwart), op voorraad en afgeleverd 5-12-2017, niet de Connect uitvoering, maar ik heb de trekhaak voor nop (kostte wel 5 bezoeken aan 5 verschillende dealers). Kennis van mij probeerde verleden week hetzelfde, lukte hem dus niet (ook diverse dealers bezocht) waarschijnlijk hebben ze nu de bonussen binnen
 10. navigatie

  IPhone 6 uitgetest met de Hotspot (de eerste keer het wachtwoord wat bij de Hotspot verschijnt op de IPhone invoeren bij de Wifi in de Kia), de telefoon koppelt de volgende dag bij het instappen met de Hotspot automatisch, kan even duren voordat mijn IPhone is gevonden, ongeveer tussen de 15 en 30 seconden. IPhone heb ik ook verbonden via USB kabel, dit heeft geen invloed op de Wifi verbinding.
 11. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Top! nog even een foto van de hele zijkant.
 12. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Haha, ben al druk bezig met Wax, dan blijven ze mooi schoon
 13. Witte platen wel of niet standaard bij een trekhaak?

  Bij van Mossel Apeldoorn lag de kentekenplaat gewoon klaar en zo hoort het ook!
 14. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Voor Olympus
 15. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Ik zal volgende week (5 december) foto's maken van de velgen voor je. Herinner me als ik het vergeet!