surfingjohn

Leden
 • Aantal items

  130
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

surfingjohn won de laatste dag op 26 februari

surfingjohn had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

20 Excellent

Over surfingjohn

 • Titel
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 • Auto ('s)
  Niro Business Line
  Aurora Black Pearl
  LM Kosong zwart gepolijst 16 inch
  vaste trekhaak

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. surfingjohn

  Kaartupdates voor de Niro

  Zelf zowel met Kia navigatie, een iPhone (Carplay) als mijn recente Nokia 8 (Android Auto) gereden. Apple maps is wat rustiger wat info betreft, Google Maps iets drukker met gesproken tekst (vooral bij afslag met meerdere richtingen), maar beide doen het beter dan de Kia Navi wat betreft de kaarten dan. Voor de rest als je niet op nieuwe wegen rijd dan voldoet de Kia Navi het prima. Ik rij tegenwoordig alleen met Google Maps via de Nokia, bevalt prima, maar iedereen zal zijn eigen voorkeur hebben.
 2. surfingjohn

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Onbegrijpelijk dat de dealer beweert van niets te weten, dit speelt al vanaf de eerste Niro's en toch doodleuk brakke trekhaken monteren. Je zou toch de dealers en Kia Nederland helemaal moeten fileren in een consumentenprogramma zoals Kassa of Radar!!!!!!!!!!!
 3. surfingjohn

  Niro 16”/18” ter vervanging Nissan Qashqai

  Ik heb zelf 3.5 jaar in een Qashqai gereden, Connect Edition bouwjaar 2014. Wat betreft uitvoering is de Niro Bussiness Edition wat uitgebreider. Motorisch gezien een wereld van verschil, waar ik met de Qashqai nogal zelf moeite mee had was dat de 1.2 voor mij te kort deed, snelheid maken op de snelweg en inhalen vond ik het een ramp, gaspedaal tot op de bodem om maar een beetje mee te komen in het verkeer. De stoelen in de Qashqai naar mijn gevoel meer zetels, Niro koste wat meer tijd om de juiste houding te vinden. Voor de rest weinig verschil tussen de 2 wagens, behalve natuurlijk de automaat in de Niro++++
 4. surfingjohn

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Denk niet dat KIA NL gaat reageren, anders was er al lang een antwoord gegeven. Wie constateert dat de trekhaak doorbuigt/wiebelt ongeacht of dit een vaste of afneembare is, de klant moet zich melden bij de dealer en dan hopen dat je een echte dealer hebt die zijn klant serieus neemt en dan wordt het pas opgelost. Pro actief doet KIA NL niets en dan te bedenken dat veel Niro rijders niet bekend zijn met de problemen.
 5. surfingjohn

  Android Auto

  Kia Hotspot is voor de nieuwste versie van Android 8.1.0 niet meer beschikbaar. Jammer was net overgestapt naar een Android toestel.
 6. surfingjohn

  Vraag en antwoord + Even voorstellen :-)

  Welkom en ik denk dat onze leden hier wat aan hebben.
 7. surfingjohn

  Trekhaak met groot gat in diffuser normaal.

  verbaasde mij ook dat er bij mijn vaste trekhaak zo'n groot stuk uitgezaagd was.
 8. surfingjohn

  Lederen bekleding

  In ieder geval geen middelen toepassen in pastavorm, de Niro heeft in het zit en rug gedeelte kleine gaatjes zitten, met een pasta-achtige leeronderhoudsmiddel komt dat in de gaatjes te zitten!!! Mijn eigen ervaring, een verschrikkelijk werk om dat er uit te krijgen!!!!!!
 9. surfingjohn

  AppleCar Play

  Vanmiddag rond 17.00 uur op de A12 richting Den Haag ter hoogte van Bodegraven melding van Apple Maps over een file, volgens Apple was de A12 nog steeds de snelste route )ik had inmiddels begrepen dat richting Den Haag de A12 volledig afgesloten was na Gouda. Zelf de nieuwe rondweg Reeuwijk genomen om in Gouda te komen, dus Carplay heeft het nog niet helemaal door.
 10. surfingjohn

  Niro gespot

  Vanmiddag rond 12.15 uur op de A12 richting Gouda - Utrecht grijze Niro ingehaald, na het inhalen daarna zag ik de eigenaar even zwaaien, ook handje opgestoken. Iemand van het forum?
 11. surfingjohn

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Op advies van de dealer zit er bij mij een Multicon op, lekker gemakkelijk, een caravan komt er nooit achter.
 12. surfingjohn

  navigatie

  Hoe bedoel je dat? Mijn iPhone icm met Apple Maps werkt alleen met een draadje. Dat gaat echt niet werken via Bluetooth.
 13. surfingjohn

  navigatie

  Ik heb wel een keer bij Apple maps een omleiding te zien gekregen en er wordt gevraagd of je het alternatief wil gebruiken. Maar ik zit bijna nooit in de spits
 14. surfingjohn

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Zo vandaag een uitgebreide testrit gemaakt met de nieuwe Bosal vaste trekhaak. Minimaal 30 verkeersdrempels op de route, ook noodstop en snel optrekken, ik zie in de achterruitspiegel de fietsen veel minder bewegen dan de vorige. Na de testrit gekeken of de fietsen achterover hangen, dat is minimaal vergeleken met de start, conclusie is dat dit dan wel de goede trekhaak is.
 15. surfingjohn

  LED koplampen Niro

  Conclusie: niet geschikt voor mijn 2 linkerhanden