Jump to content

surfingjohn

Leden
 • Posts

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

surfingjohn last won the day on November 4 2018

surfingjohn had the most liked content!

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 • Auto
  Niro Business Line
  Aurora Black Pearl
  LM Kosong zwart gepolijst 16 inch
  vaste trekhaak

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

surfingjohn's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

25

Reputation

 1. Dat laatste heb ik niet opgemerkt trouwens.
 2. Zojuist uitgeprobeerd, kan gewoon met de vinger de auto met de startknop starten, zal wel komen omdat er nieuwe batterijen in de sleutels zitten? Maar in ieder geval weet ik nu hoe het moet, mocht het in de toekomst nog eens voorvallen. Bedankt iedereen
 3. Afgelopen zaterdag om 01.30 uur bij bekenden willen vertrekken, deuren wilden niet openen (ook de buitenspiegels klapten niet automatisch open), toevallig ook de reservesleutel bij ons, maar ook deze kreeg de auto niet open. Gegeven moment de fysieke sleutel uit de Smartkey gehaald en jawel de deur ging open. Alleen gelijk ging het alarm af, als je jekko in de auto gaan zitten en de startknop ingedrukt, helaas wilde de auto niet starten, direct de auto uit en met de fysieke sleutel auto op slot en alarm stopte. Geen idee hoe dan de auto moet starten, ook in het instructieboekje hierover niets te vinden. Gelukkig hadden de kennissen waar wij geweest waren geschikte batterijen, dus nieuwe batterijen in beide sleutels en de auto was weer op de normale wijze te openen en te starten. Maar nu komt de vraag, stel dat deze situatie nog eens voorkomt, hoe dan de auto te starten met de fysieke sleutel?
 4. Ik heb nu 3,5 jaar mijn Niro Business uitvoering, zit toch te denken er nu eens LED koplampen in te zetten. Zijn er nog nieuwe ervaringen met rijders van de Niro? Of ervaringen van rijders die al een tijdje met zelf vervangen LED lampen rijden? Met 2 linker handen ook nog te doen graag
 5. Gelukkig sinds kort in het bezit van een iPhone en ik gebruik Flitsmeister via Apple Carplay, geen gedonder meer met updates via een SD kaartje of langs de dealer gaan.
 6. surfingjohn

  Dagrijverlichting

  Ik rij altijd met dimlicht, vanaf het begin gedaan.
 7. Moeilijk doen over de garantie Kia? Mocht e.e.a. kapot gaan, gewoon de oude standaard geleverde lampen terug zetten!
 8. Zojuist ook op mijn telefoon gekeken en inderdaad opeens staat "Probeer het nieuwe Android Auto" er wel, eerdere pogingen was deze melding er niet (1 week geleden nieuwe APK bestand 4.5.592854 op mijn telefoon gezet). Mooi de nieuwe icoontjes op het scherm van de auto, toch wel een verbetering!
 9. Ik heb Android versie 9 (Nokia 8 met de meest recente software) en ook geen nieuwe interface. Wat ik heb begrepen is dat niet iedereen de nieuwe interface binnen krijgt, waarom, ik heb werkelijk geen enkel idee.
 10. Het staat dus niet bij de instellingen, dat bedoelde ik eigenlijk. En inderdaad Cache wissen en geforceerd stoppen.
 11. Idem dito, telefoon herstart, geen effect, bestand geheel verwijderd een opnieuw geïnstalleerd, nog steeds geen melding.
 12. Oke, dit werkt beter, helaas krijg ik niet de melding "probeer het nieuwe Android Auto", ik zal nog wat geduld moeten hebben.
 13. Kan iemand stapsgewijs deze handelingen hier neer zetten, de stappen genoemd op Tweakers kloppen volgens mij niet, bedankt alvast!
×
×
 • Create New...