surfingjohn

Leden
 • Aantal bijdragen

  81
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

15 Goed

Over surfingjohn

 • Rang
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 • Auto ('s)
  Niro Business Line
  Aurora Black Pearl
  LM Kosong zwart gepolijst 16 inch
  vaste trekhaak
 1. Montage afneembare trekhaak Niro

  Toch wel heel vreemd dat Kia zelf niet vermeld welk merk trekhaak het is?
 2. Montage afneembare trekhaak Niro

  Volgende week dinsdag wordt de "kogel"vervangen bij mij, ben bang dat het een lapmiddel is. Dus Robert de Niro ik ben heel benieuwd welk merk vaste trekhaak jij eronder krijgt. Hou me op de hoogte svp.
 3. Montage afneembare trekhaak Niro

  Nog even via de mail navraag gedaan, dit is hun antwoord: Voor alle duidelijkheid, het betreft een vaste trekhaak! Het testen van de trekhaak hebben wij gedaan aan door het te belasten. Hieruit bleek inderdaad dat de kogel wat afzakte. Hiervan hebben wij foto’s gemaakt. Deze foto’s heb ik doorgemaild naar Kia met de klantenklacht en de diagnose van de monteur. Deze is door Kia weer doorgezet naar de leverancier van de trekhaken. Van de leverancier heb ik een nieuw kogel gekregen. Deze dienen wij te vervangen waarbij de klacht verholpen dient te worden. Even een kleine aanvulling, afgesproken dat ze me eerst de test laten zien met de oude kogel en daarna opnieuw dezelfde test met de nieuwe kogel. Ik hou jullie op de hoogte.
 4. Montage afneembare trekhaak Niro

  Nog even via de mail navraag gedaan, dit is hun antwoord: Voor alle duidelijkheid, het betreft een vaste trekhaak! Het testen van de trekhaak hebben wij gedaan aan door het te belasten. Hieruit bleek inderdaad dat de kogel wat afzakte. Hiervan hebben wij foto’s gemaakt. Deze foto’s heb ik doorgemaild naar Kia met de klantenklacht en de diagnose van de monteur. Deze is door Kia weer doorgezet naar de leverancier van de trekhaken. Van de leverancier heb ik een nieuw kogel gekregen. Deze dienen wij te vervangen waarbij de klacht verholpen dient te worden.
 5. Montage afneembare trekhaak Niro

  Donderdagmorgen ga ik naar de dealer, wazig verhaal over een Bosal kogel die vervangen gaat worden. Ze laten me maar eerst zien hoe de huidige vaste trekhaak doorbuigt en hoe ze dat getest hebben 2 weken terug. Dan mogen ze me vertellen wat er nu vervangen gaat worden, alleen de kogel? of vindt er een modificatie plaats? of komt er toch een hele nieuwe trekhaak onder? Zo te lezen wat Hen E verteld, bestaat dus de Mobis vaste trekhaak niet?
 6. LED koplampen Niro

  Lang leve de EU
 7. Garantie is een wassen neus!

  Veel mooie kilometers
 8. Montage afneembare trekhaak Niro

  Ga volgende week maar eens bellen met de dealer, nog niets gehoord.
 9. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Mooie uitvoering!
 10. Eigen auto, ongeacht merk inruilen (op een Niro)

  Mijn ervaring is dat bezoeken aan verschillende Kia dealers geld oplevert, zelf 6 dealers bezocht en inderdaad daar zitten behoorlijke verschillen in.
 11. Trekhaak

  Als het mogelijk is gelijk testen met een fietsendrager! Ik woon in Gouda dus als je in de buurt woont gratis test
 12. Android Auto

  Woon je in Gouda? De Kia navigatie heeft het altijd over Goud A
 13. Android Auto

  Ben niet helemaal tevreden met de Apple kaarten (heb zelf een Iphone 6) tevens vind ik de navi van de Kia niet prettig werken, grafisch gezien prachtig maar alternatieve routes kiezen gaat zeer omslachtig. Zit te denken om een 2e hands of hele goedkope Android telefoon te kopen, die moet dan wel geschikt zijn om Android auto te draaien. (dat wordt wel een hele puzzel) Dan ben ik vrij om te switchen naar Google Maps of Waze, jammer dat Apple zo star is tegenover third-party apps, hopelijk komt hier ooit verandering in!
 14. Montage afneembare trekhaak Niro

  Vanmiddag bij de dealer geweest, inderdaad de vaste trekhaak buigt door, zij gaan nu met Kia Nederland overleggen wat te doen.