Ga naar inhoud

picaatje333

Leden
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over picaatje333

 • Titel
  Newbie
 1. picaatje333

  Automatisch inklapbare spiegels aanbrengen

  https://nl.aliexpress.com/item/AUTO-Intelligent-Auto-Auto-Side-Achteruitkijkspiegel-Vouwen-Systeem/32841288139.html?spm=a2g0z.search0104.8.13.54b541cfKvPUdN&transAbTest=ae803_1&priceBeautifyAB=0
 2. picaatje333

  Automatisch inklapbare spiegels aanbrengen

  I.v.m. met garantie (ook de module)kies ik toch liever voor orgineel. Maar als dat je niks uitmaakt kan je voor de goedkope AliExpress versie gaan en bespaar je inderdaad geld.
 3. picaatje333

  Automatisch inklapbare spiegels aanbrengen

  Volgens mij weet de verkoper niet waar hij het over heeft. Je moet de blauw/witte draad van de module aansluiten op de lockdraad van je deurvergrendeling (grijs), unlockdraad van de de vergrendeling wordt niet gebruikt omdat het unlocken van je spiegels over je contact gaat. Het is niet echt plug and play want je moet 5 stekkerverbindingen uit de orginele stekker halen en de vijf losse draden van de module hierin plaatsen. De vijf draden die je uit de orginele stekker heb gehaald plaats je in de bijgeleverde stekker. Ik heb een haarspeld gebruikt en een beetje gebogen (youtube) om de stekkerverbinding eruit te halen. Zal als ik tijd heb de gebruiksaanwijzing scannen.
 4. picaatje333

  Automatisch inklapbare spiegels aanbrengen

  Heb hem zelf ingebouwd en doet het perfect. Auto op slot via de afstandbediening dan klappen de spiegels in, contact aan klappen de spiegels uit. Is van ECS made in Germany. De optie om de spiegels uit te klappen via de afstandsbediening is er niet, heb hierover gebeld.
 5. picaatje333

  Led koplampen

  https://nl.aliexpress.com/wholesale?initiative_id=SB_20180318084624&site=nld&g=y&SearchText=rubber+headlight+cap&page=2&user_click=y
 6. picaatje333

  Automatisch inklapbare spiegels aanbrengen

  Inmiddels erachter gekomen. Grijs is de lockdraad en bruin unlockdraad. Picanto colour edition 2018.
 7. picaatje333

  Automatisch inklapbare spiegels aanbrengen

  Ben ook wel benieuwd welke van de 4 draden ik moet gebruiken van cv.
×