Jump to content

Beast Mode on

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About Beast Mode on

Algemeen

 • Auto
  kia rio 2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Top, bedankt voor de informatie. Voor is dus een peulenschil. Achter moet ik even goed kijken. Thanks.
 2. Ik ben van plan om mijn remblokjes zelf te vervangen. Ik deed dat bij mijn vorige auto ook altijd zelf. Is dit makkelijk te doen en is de zuiger makkelijk terug te duwen? Ik heb geen elektrische handrem, volgens mij scheelt dat al een hoop. Kan ik die zuiger makkelijk terug geduwd krijgen met een lijmtang of heb ik echt die c tang of zo iets voor nodig? Kia sportage QL. 1.6
 3. ik ben hier ook voor aan het kijken. Lijkt mij erg mooi het kia logo in de stijl van die zwarte te hebben. Helaas kon ik deze ook niet vinden. Hou je mij op de hoogte mocht je die een keer tegenkomen?
 4. Even een update. Na veel discussie ben ik in mijn gelijk gesteld. Ze sluiten een "automaat" aan op de airco. Dat is 1 of andere kast en die zegt of er een lek ik of niet. Na aanraden om het systeem manueel te controleren doormiddel van een snuffelaar bij de compressor, zijn ze tot de conclusie gekomen dat daar inderdaad een lek zit. Tevens was de vorige keer blijkbaar gevult met uv of zo iets en konde ze lichte sporen daarvan terug vinden. Ik kreeg een excusses van hun, maar krijg de kosten van de vorige aircocheck en vulling niet terug. Ze zijn van mening dat dat lek ook gekomen kan zijn na de vulling. Ik ga hier niet mee akkoord, maar hkaas valt er weinig aan te doen. Ben al lang blij dat ze de airco gaan repareren onder garantie.
 5. onlangs is mij airco defect geraakt van mijn kia sportage 4. Nu ben ik naar een airco specialist geweest en heeft geconstateerd dat de compressor lek is. Systeem was helemaal leeg. Nu ben ik naar de dealer geweest omdat dit gewoon onder garantie hersteld wordt. Na een aircocheck hebben ze geen lek gevonden en kreeg ik te horen dat de auto toch al 4 jaar oud is en dat het nit raar is als die dan leeg is. Dit vind ik heel erg raar in een gesloten systeem. Ik heb vervolgens gevraagd of ze met stikstof gevult hebben. Ja, maar ze vonden geen lek en konden geen drukverlies zien, omdat ze geen meter hebben?????? Aircocontrolle kosten mij 49 euro. Wat ze nu voorstellen is dat ik nieuw gas erin doe a 215 euro. Mocht het toch lek zijn binnen 6 maand zou ik de reparatie onder garantie worden hersteld en vullen kostenloos zijn. Die reeds betaalde vulling krijg ik niet terug. Wat ik een beetje raar vind is dat de airco specialist een lek detecteert en de dealer niet. Voelt voor mij meer dat de dealer toch even die 49euro + 215 euro aan gas wille aanrekeken voordat ze overgaan tot eventueel herstel. Wat zouden jullie in dit geval doen? Bij de airco specialist kost di zelfde gas 165 euro, maar dan krijg ik misschien weer gezeur van die dealer.
 6. Oké, bedankt voor u antwoord. Ik heb even de midden console eruit gehaald en zie dat er wel een connector ligt en een kabel voor een 2de sigaretten plug. Ik probeer een foto toe te voegen
 7. Oké, bedankt voor u antwoord. Hoe kan ik dit zeker weten zonder de radio er uit te halen? Er zit namelijk wel een knop waar media op staat.
 8. Goedemiddag, Mijn vrouw heeft een kia picanto uit 2016 met alleen zo'n sigaretten plug en een radio met alleen een cd speler. Nu zie ik op internet van die USB modules van een andere kia picanto. Zou ik die gewoon kunnen inbouwen en kan mijn vrouw dan via een usb stick muziek luisteren?
 9. Ik woon zelf ook in België, maar heb inderdaad geen meedraaiende koplampen. Tevens ook geen DAB radio helaas. @Wero, Wat voor led heb je er in? Ik heb hiervoor een Renault gehad en dat beviel mij niet. Led lijkt mij inderdaad veel mooier i.c.m. de dagrijverlichting. Is dit eventueel makkelijk zelf te installeren?
 10. Beste Forumleden, Sinds een maand ben ik in het bezit van een Sportage 4 van maart 2016. Ik heb een vraag met betrekking tot de verlichting. Ik heb geen xenon, maar gewoon halogeen. Nu weet ik het niet zeker, maar mijn koplampen draaien niet mee in de bocht. Is dit alleen bij koplampen met xenon? Highbeam assist zit er wel op. alvast bedankt voor de hulp.
 11. Hoi, Ik rij een kia rio rs uit 2003. Ik heb een universele set gekocht om mijn bestaande cv uit te breiden met een afstandsbediening. Nu snap ik helemaal niets van de bedrading in de deur. In de deur zitten 4 draden. Welke draad is voor wat? Als ik weet waar de bedrading voor dient dan weet ik genoeg. Waar kan ik tevens een constante 12v vanaf halen of moet ik hier een draad vanuit de accu voor trekken? Met vriendelijke groet, Thomas
×
×
 • Create New...