Jump to content

Kiastar

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Goed

About Kiastar

 • Rank
  Junior Lid
 1. Ik heb de "gok" gewaagd om uit China een systeem (bijlage) te laten komen. Na de nodige "check-mails" uiteindelijk de opdracht gegeven. Veelvuldig is er aangegeven dat het "plug&play" zou zijn. Klopt denk ik ook voor de recht-toe-recht-aan opstelling zonder extra versterker. De connector B waar normaal de speakers worden aangesloten bestaat nu LVDS aansluitingen (bijlage). Dus, is de originele radio naar mijn mening daarop aangepast. (bijlage) Ik denk dus dat de speakeruitgangen uit de extra versterker komen. Ik had de hoop om de aux out van het multimediasyteem op deze connector te kunnen aansluiten om zo de koppeling te kunnen krijgen met de extra versterker, maar dat werkt niet.
 2. Ik heb een sorento 2010 met het premium soundpakket. Een extra versterker ligt onder de bijrijdersstoel. De aansluiting op de originele radio waar normaal de speakers zijn aangesloten is nu op een andere manier gebruikt en gaat naar mijn idee naar de versterker onder de stoel. De originele radio heb ik nu gedemonteerd om te vervangen door een mutimediasysteem, gemaakt voor de sorento. E
 3. Hebben jullie het over de versie met de wisselaar (6 Cd's) en de tussenversterker onder de bijrijdersstoel? Ik heb dat model, sinds januari.Ben niet heel erg ontevreden, maar kan zeker beter. Ben daarnaast ook op zoek naar combinatie tussen radio, telefoon, gps etc., maar hik nog erg tegen het prijskaartje aan.
 4. Wie houdt de tel bij? Wat is de stand? Is mijn interesse ook al meegeteld?
 5. Kan je dat formulier met foto's niet mailen of op het forum zetten?
 6. Heb je zelf een nieuw systeem ingebouwd? Ik sta nl. op het punt een multimedia (gps/telefoon/radio) in te bouwen. Wat is je ervaring?
 7. ondertussen ben ik ook nog aan het zoeken. Ik ben wel benieuwd over het contact met "die duitser". Zelf heb ik ook nog een andere site gevonden, maar daar staan geen prijzen bij. Ik heb in mijn beste chinees al een mailtje gestuurd. http://www.szviewtech.com/contact.asp. Een nederlandse site verkoopt het ook www.mezatronic.nl. Ger, wil je het zelf inbouwen en de orginele radio uitbouwen? Ik twijfel nl. of dat een beetje te doen is.
 8. Het kosteplaatje maakt de "gok" wel makkelijker te maken, daarnaast zijn de revieuws op hun site behoorlijk positief. Ik denk dat ik de "gok" wel ga wagen, ik moet alleen nog opzoek naar iemand die me kan helpen met inbouwen.
 9. Sinds 2 weken ben ik ook de gelukkige eigenaar van de nieuwe sorento en ben ook op zoek naar een 2 DIN -systeem wat "alles" kan. Wat dacht je van http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/road-king-7-inch-highdef-car-dvd-player-with-gps-and-dvbt/ Dan kunnen we wel samenwerken.
×
×
 • Create New...