Jump to content

matrafan

Leden
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Belgium

Community Reputation

0 Neutraal

About matrafan

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  KIA STONIC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zal dit in de loop van de week eens testen. Alvast bedankt.
 2. Ik heb een: Kia Stonic DynamicLine EU6.2 1.0 T-GDi (120pk) * Benzine Handgeschakeld 88kW (119pk) CO2 130 g/km Bouwjaar 2018 Weet iemand of hier standaard spiegelverwarming op geïnstalleerd is? Volgens de beschrijving wel maar kan nergens een schakelaar vinden om dit op of af te zetten.
 3. matrafan

  Engineering Mode

  Gisteren nog eens geprobeerd maar kon pas na meer dan 30 tikken het schermpje krijgen om code in te geven. De kloktijd ingeven werkte "niet". Vervolgens code 2222 ingegeven werkt ook "niet". Zal waarschijnlijk nog een andere code moeten zijn. Ik had toentertijd iets gelezen in een topic van de Niro en daar verwezen ze inderdaad ook naar Hyundai. Als ik nog eens tijd heb ga ik hier toch nog eens verder achter zoeken.
 4. matrafan

  Engineering Mode

  Oei slecht geslapen?? Nog iets geprobeerd in de engineering mode? Zou wel eens een andere code willen proberen maar welke? (2222)???? Als ik nog eens wat tijd vind deze week???
 5. matrafan

  Engineering Mode

  Deze Flitsmeister ook via een APP te lanceren in de auto langs de USB?
 6. matrafan

  Engineering Mode

  Ik denk dat ge daar nog wel effe op kunt wachten. Dit zal nog niet voor de eerste dagen zijn, zou wel super handig zijn, wordt ik misschien niet zoveel meer geflitst!!!
 7. matrafan

  Engineering Mode

  Nog niet geprobeerd zal ik één dezer dagen eens testen. Is het ook mogelijk om van te voren gemaakte ritten in te geven? Kan dit wel met men TomTom, gebruik dit altijd om oldtimerritten uit te zetten.
 8. matrafan

  Engineering Mode

  Inderdaad het ging over dat schermpje waar we blijkbaar met die code (1111) weinig kunnen veranderen. Vandaag wederom genavigeerd via GSM Android (Waze) en dit werkt verrassend goed met vermelding snelheid, snelheidscamera's, wegenwerken enz. . Denk dat ik voortaan deze blijf gebruiken enkel GSM via USB koppelen en klaar is kees, adres erin en rijden maar.
 9. matrafan

  Engineering Mode

  Gewoon zoals hierboven ergens vermeld in het scherm "Systeeminfo" op het display tokkelen tot ge de code 1111 kunt ingeven (ooit 10 tappen een andere keer 20 tappen????) Daarna een keuzemenu aanduiden en eventueel lager gaan via 'View'. Kan nu niet van buiten zeggen welke parameter (dacht 'info' of zoiets) het was maar dat kunt ge zelf uittesten door alles te testen, als ge niks verzet kan er niks fout gaan. Gisteren de Android eens getest en met 'Waze' navigatie een toer gereden. Werkt perfect en geeft zelfs de correcte snelheid weer in het beeldscherm. Ga hiermee in de toekomst eens verder experimenteren qua ingeven adressen Poi's enz.
 10. matrafan

  Engineering Mode

  Vandaag nog eens rondgeneusd en inderdaad een site gevonden met parameters van de auto. Maar zoals ik dacht kun je aan de parameters niks veranderen. Misschien een andere code nodig om in dit menu te komen? Ook nog eens met het hotspot gedoe geprobeerd maar daar werkte niets van. Volgende keer eens experimenteren met Android misschien dat ik daar iets verder mee kom??
 11. matrafan

  Engineering Mode

  Dat is inderdaad hetgeen ik zou willen zien (als het mogelijk is natuurlijk) Ik lees in topics van Kia Niro dat deze gebruik maken van een hotspot vandaar dat ik dit zou willen proberen maar heb jammer genoeg nog geen tijd gehad om het te testen. Ga toch eens zoeken naar de 'optie vehicle status' zoals Xmoo aanhaalt. Maar ik dacht dat ge in deze menu geen mogelijkheid hebt om iets te wijzigen. Als het lukt ga ik morgen nazien.
 12. matrafan

  Engineering Mode

  Ik heb een Andriod toestel maar een icoontje als op het toestel van Tom (hotspot) zie ik niet direct staan. Heb eens rondgeneusd om eventueel een App te downloaden om een Hotspot te maken maar heb het nog niet gedaan. Ben daar dus helemaal niet vertrouwd mee. Heb gisteren wel eens WIFI aangezet op GSM en toen maakte de wagen contact met een TELENET Hotspot. Kon wel geen verandering zien aan mijn navigatie, gezocht achter flitspalen icoon maar vindt dit niet.
 13. matrafan

  Engineering Mode

  Als ik van de week nog eens tijd heb zal ik dit zeker nog wel eens proberen. Heb nu wel op een topic van KIA RIO is gelijkaardigs gevonden en deze praten van een hotspot punt dat je nodig hebt. Ben niet zo een computerfreak dus moet dit nog even verder uitzoeken. Had gisteravond nog geprobeerd een app te downloaden waarmee een hotspot gemaakt zou kunnen maar dan gaf die aan dat mijn GSM daar niet voor geschikt is. Is hier iemand meer van op de hoogte anders zal het nog verder zoeken worden.
 14. matrafan

  Engineering Mode

  Vandaag ook eens geprobeerd om in het menu te geraken. Het is me nog gelukt ook. Ik heb "Intersection Vieuw" en "Multi route mode" kunnen aanzetten. Gaf me een extra schermpje bij kruispunten maar had gedacht dat ik ook de via GPS de juiste snelheid zou aangeduid krijgen. Maar dat zit er niet in, is waarschijnlijk nog een andere parameter. Iemand enig idee?
×
×
 • Create New...