Jump to content

rmvdberg

Leden
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About rmvdberg

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia E-Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb vanmorgen vinkje gps aangezet en vinkje zomer/wintertijd uitgezet. De tijd is dan wel correct. Ik ga binnenkort proberen of automatisch laden dan wel volgens schema gaat.
 2. Het viel me afgelopen weekend op dat de auto niet automatisch naar wintertijd is gegaan. Dit stond wel zo ingesteld (gps). Nu heb ik de tijd handmatig goed gezet. Nu valt me ook op dat bij een ingesteld tijdsvak voor laden (daluren) de auto toch een uur eerder gaat laden (ofwel conform zomertijd). Nergens zie ik deze tijd in de auto terugkomen. Wat zijn jullie ervaringen?
 3. Eind augustus ontvang ik mijn Kia E-Niro. Erg blij mee. Ik heb een vraag over de laadpaal thuis. Ik heb thuis een 1-fase 50a aansluiting. Ik heb momenteel 8 groepen in gebruik (gewone apparatuur, wasmachine, droger, oven, vaatwasser etc.). Ik heb mogelijkheden voor een oplaadpunt en mijn interesse gaat uit naar een zappi V2 (mag ook een andere zijn). In de toekomst wil ik rekening houden met een nieuwe keuken met inductie (2 groepen), zonnepanelen en een keukenboiler. Is het nodig om mijn groepenkast om te zetten naar 3 x 25a? Ik begrijp dat een laadpunt met loadbalancing ook kan op de huidige fase 1. Of loop ik risico als ik veel zware apparatuur tegelijk aan heb staan? Ook met het oog op toekomstige plannen. Ik ben totaal niet technisch. Maar hoorde van iemand dat 1x50a al een aardig goede aansluiting is. En dat 3x25a niet nodig is. Wat is jullie mening en liefst advies. Alvast bedankt,
×
×
 • Create New...