Jump to content

korsowito

Leden
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Country

  Netherlands

korsowito last won the day on April 9

korsowito had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About korsowito

 • Rank
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Auto
  e-Niro ExecutiveLine 64 kWh in de kleur Aurora Black Pearl.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En hoe zit het met het landschap daar? Veel bergen waar je op en neer moest? Dat maakt ook uit. Denk niet dat je je druk hoeft te maken, als je nu daar paar dagen rondrijdt op de b wegen en je laadt weer naar 100% dan komt het wel goed denk ik.
 2. Stoelventilatie koelt zelf niet actief maar pakt de lucht uit de kabine en blaast deze door de gaatjes van je stoel
 3. Goeie! Deze volg ik! Ik ben ook op het punt gekomen om home assistant te gaan gebruiken. Ik heb de python script nu in een docker draaien op een raspberry pi. Nu nog home assistant en dan is het compleet en kan ik de data inzien..
 4. Goeie! Deze volg ik! Ik ben ook op het punt gekomen om home assistant te gaan gebruiken. Ik heb de python script nu in een docker draaien op een raspberry pi. Nu nog home assistant en dan is het compleet en kan ik de data inzien..
 5. korsowito

  Actieradius

  Je hoeft ook niet zo te rijden maar zoals beschreven haal je het meeste km’s eruit, dat probeert ie duidelijk te maken. Ik vind het ook niet fijn rijden hoor maar heb het eens wel geprobeerd.. scheelt wel op langere ritten. Op de snelweg zonder cruise zet ik de regen op auto bijv... als ik gas loslaat dan wil ik daar juist noet meteen gaan regenereren maar juist uitrollen.. in de stad gebruik ik het net andersom... en je merkt het ook op hogere snelheden dat als je regen uitzet dat de auto soepeler vooruitkomt.. in mijn hoofd betekent dat dus dat er altijd wat frictie is als je de regen gaat gebruiken (ook al ben je deze niet aan het gebruiken, bijv tijdens gas geven)
 6. korsowito

  Actieradius

  En nog een tip, als je met de voetrem tot stilstand bent gekomen en je wilt je voet eraf en stil blijven staan, kun je de linker flipper gebruiken.. even vasthouden en los, dan blijft ie stilstaan, hoef je die knop op de tunnel ook niet te gebruiken, vind dat persoonlijk beetje stroef werken, je moet in geval van gebruik van die knop veel “gas” geven om te gaan bewegen.
 7. korsowito

  Actieradius

  Die airco kun je ook aanpassen dat ondanks dat je eco rijdt dat ie de normale stand heeft. Weet het zo niet meer uit mn hoofd hoe dat moet maar het kan wel.. even in de settings kijken.
 8. korsowito

  Actieradius

  dan hebben we nog meer info van je nodig, rij je veel snelweg? hoe hard rij je dan? Ik zou ook die level 3 naar 1 doen of helemaal uit en ook auto regeneratie aanzetten (rechter flipper paar secondes ingedrukt houden), maar dat is subjectief, het helpt wel tegen frictie. Vooral op de snelweg zul je merken dat als je de regeneratie uitzet dat deze nog verder uitrolt en minder stroef rijdt (dus minder energie nodig om vooruit te komen)...
 9. korsowito

  Actieradius

  Yup, laat het eens stilstaan met de airco aan dan zie je het verbruik omhooggaan...
 10. Ja dat heb ik ook. Denk zoals HippeLip al eens aangaf dat evnotify in slaapstand gaat oid. En dan houdt de dongel er ook mee op
 11. Bij mij stopt de dongel ermee na een aantal km’s
 12. En nu onthouden voor als je het terug wilt zetten
×
×
 • Create New...