Jump to content
 • Sign Up

Viper1967

Leden
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Viper1967

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Picanto Design Edition

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zekering door? of zit er een reset knopje op? De aansluitingen op de radio (van Aliexpress) zijn die universeel met de picanto aansluitingen zoals navigatie,antenne,voeding enz?
 2. Auto: KIA Picanto 3 ( 2017 > Heden ) Eigenaar: Viper1967 Toegevoegd op: 2019-07-23 Bekijk deze auto: KIA Picanto 3 ( 2017 > Heden )
 3. Ik vind mijn picanto 3 ook behoorlijk tikken (denk kleppen maar schijnt inderdaad normaal te wezen voor deze motor). Heb sinds een paar maanden (auto is 1 jaar oud en word weinig in gereden) een gekke ratel als ik gas geef, dus volgende week maar eens op de brug bij de dealer, vervelende is dat het geluid er vaker niet dan wel is dus je zal het zien als ik bij de garage ben dat ze niks horen.
 4. Denk dat ik voor de optie van Bianca 2 ga.
 5. Bij een Gt-line , X-line zit dit er standaard in enkel bij de overige uitvoeringen kan je dit als optie laten monteren.
 6. brandstofslang/vulhals betreft de TA voor de JA heb ik een terugroepactie gekregen voor een module wat bij de dealer is vervangen (heb niet gevraagd wat het precies was)
 7. maar wat is dan het nut van een OEM licht-setje? Dit staat toch een stuk netter dan met een zaklampje erin schijnen. Bij mij zit er een sig.plug met LED voltaanduiding die de tunnelconsole inloopt , hierop kan ik verschillende 12v en usb apparaten aansluiten , alles uit het zicht en er zot een overbeveiliging op (dus ook b.v. een webcam aansluiten geen probleem). Tuurlijk mag je dingen aansluiten , (dan wel op de 12v en usb aansluitingen) maar als je auto in de fik vliegt door te pielen bij de zek.kast is het niet de verantwoordelijkheid van Kia , daarom dekken zij zich ook in met de tekst in het boekje en gelijk hebben ze. Dat je dit doet met een auto die buiten de garantie valt is een ander verhaal, dan is het op eigen risico.
 8. Rommelen in de bedrading en zek.kast kan je natuurlijk nooit garantie claimen - lijkt me nogal logisch. Wiellager verhaal kul het gaat hier om elec.verbindingen die je zelf gaat aanbrengen. Je wilt de letterlijke tekst ? Zie bijlage Ik heb juist de 12v plug ertussen gezet omdat je dan een dubbele beveiliging (2 zekeringen) hebt i.v.m. eventueel doorbranden. er staat ook duidelijk dat dit op eigen risico betreft. In jouw TA zat het fabrieks af maar de JA niet meer. Verder ga ik hier niet een discussie over hebben , ik help de vraagsteller en geef daar zo duidelijk mogelijk antwoord op, en aangezien de vraagsteller en ik een nieuwe Picanto/met garantie hebben kan je beter via de 12v plug werken dan in je zek. kast aftakkingen maken. Ligt aan de vraagsteller zelf wat hij met de info doet. Kia Picanto garantie zekeringkast04072019.pdf
 9. 12 volt splitter kopen (HEB ER ZELF OOK 1) en je kan ook nog eens opladen via de usb. Vaste aansluiting raad ik af omdat duidelijk in het Kia boekje staat dat je garantie verliest als je gaat rommelen in je zekeringenkast.
 10. Beste Koop onderstaande 12v sigarettenplug. Knip de witte stekker van de kabelboom , sluit de rode draad op de + en de zwarte op de - van de 12v plug. Stop de schakelaar in de uitsparing (rechts in je dashboard kastje) en de lamphouder boven in het kastje (druk het plaatje wat er zit er eerst uit). Doe de 12v plug in je sigaretten aansteker en voila (werk je kabel even netjes weg). Inbouwen op eigen risico en ben je het lampje zat of verkoop auto kan je het er weer zo uithalen.
×
×
 • Create New...