Jump to content
 

Viper1967

Leden
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Viper1967

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Picanto Design Edition

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is er een link van de pioneer en parrot en een how to?
 2. Viper1967

  update navigatie

  Hier hetzelfde, ik vink toltunnel aan en bij de afslag Roozendaal/Bergen op Zoom (ik moet naar Terneuzen) wijst de navigatie mij doodleuk richting Antwerpen aan terwijl ik de afslag B.o.Z./Rozendaal moet hebben. Als ik de nav had gevolgd heel wat km om moeten rijden terwijl hij op korste route staat.
 3. En bij je handrem aantrekken gaan de drl uit
 4. Viper1967

  update navigatie

  Navigatie loopt altijd achter bij mij ook. Bij een servicebeurt 1 x per jaar wordt deze wel ge-update maar dan nog. Laatst kreeg ik op de nav. te horen links afslaan terwijl al een jaar de afslag rechts ligt en zo heb ik er nog wel een paar. Heb daarom ook maar Android auto erop gezet.
 5. Viper1967

  Inhoud USB

  Eerst je muziek kopiëren naar je harde schijf dan je usb formatteren naar fat32 Daarna je muziek terug kopiëren , als je bestand extensie niet goed is zou je het op de pc ook niet kunnen afspelen. Desnoods je muziek converteren naar mp3. En kijk (wat Murcielaygo) ook al zei of je tags enzo wel goed zijn.
 6. Viper1967

  Inhoud USB

  je stick eens op fat32 zetten en kijken of je daarna je bestanden wel ziet
 7. Viper1967

  Inhoud USB

  Is de stick geformateerd op fat32?
 8. Je mag niet zomaar ff je verlichting vervangen voor led. Wij zijn verplicht u er op te attenderen dat artikelen waar deze bovenaanstaande tekst staat vermeld, niet het nodige E-merk bevat. Dit zegt niets over de kwaliteit van het product maar dat deze volgens Europese unie richtlijnen niet is gekeurd voor toepassing op de openbare weg. Dit is omdat de lichtunits van deze voertuigen op dit moment geen bouw en samenstelling hebben voor het toepassen van LED-verlichting. Dit geldt dus voor de verlichtingsunits aan de buitenzijde van het voertuig. Voor toepassing van led verlichti
 9. Hoop dat die lampen dan wel een E - keur merk hebben anders mag je de openbare weg niet op
 10. Zie foto 1 usb aansluiten op 12v sig. aansluiting 2 usb op je tel. of andere app.
 11. https://www.youtube.com/watch?v=P09joDwblmU How to als je LED verlichting in je Picanto wil , klik op de abonnee van de link voor meer filmpjes voor de Picanto JA Let wel op dat niet alles wat deze gast doet ook legaal hier op de weg mag dus monteren op eigen risico !!
 12. zekering door? of zit er een reset knopje op? De aansluitingen op de radio (van Aliexpress) zijn die universeel met de picanto aansluitingen zoals navigatie,antenne,voeding enz?
 13. Auto: KIA Picanto 3 ( 2017 > Heden ) Eigenaar: Viper1967 Toegevoegd op: 2019-07-23 Bekijk deze auto: KIA Picanto 3 ( 2017 > Heden )
 14. Ik vind mijn picanto 3 ook behoorlijk tikken (denk kleppen maar schijnt inderdaad normaal te wezen voor deze motor). Heb sinds een paar maanden (auto is 1 jaar oud en word weinig in gereden) een gekke ratel als ik gas geef, dus volgende week maar eens op de brug bij de dealer, vervelende is dat het geluid er vaker niet dan wel is dus je zal het zien als ik bij de garage ben dat ze niks horen.
×
×
 • Create New...