Jump to content

Viper1967

Leden
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Viper1967

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Picanto Design Edition

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En bij je handrem aantrekken gaan de drl uit
 2. Viper1967

  update navigatie

  Navigatie loopt altijd achter bij mij ook. Bij een servicebeurt 1 x per jaar wordt deze wel ge-update maar dan nog. Laatst kreeg ik op de nav. te horen links afslaan terwijl al een jaar de afslag rechts ligt en zo heb ik er nog wel een paar. Heb daarom ook maar Android auto erop gezet.
 3. Eerst je muziek kopiëren naar je harde schijf dan je usb formatteren naar fat32 Daarna je muziek terug kopiëren , als je bestand extensie niet goed is zou je het op de pc ook niet kunnen afspelen. Desnoods je muziek converteren naar mp3. En kijk (wat Murcielaygo) ook al zei of je tags enzo wel goed zijn.
 4. je stick eens op fat32 zetten en kijken of je daarna je bestanden wel ziet
 5. Is de stick geformateerd op fat32?
 6. Je mag niet zomaar ff je verlichting vervangen voor led. Wij zijn verplicht u er op te attenderen dat artikelen waar deze bovenaanstaande tekst staat vermeld, niet het nodige E-merk bevat. Dit zegt niets over de kwaliteit van het product maar dat deze volgens Europese unie richtlijnen niet is gekeurd voor toepassing op de openbare weg. Dit is omdat de lichtunits van deze voertuigen op dit moment geen bouw en samenstelling hebben voor het toepassen van LED-verlichting. Dit geldt dus voor de verlichtingsunits aan de buitenzijde van het voertuig. Voor toepassing van led verlichting in het interieur is deze regel niet van toepassing. EU Verordening, Is Xenon of LED toegestaan in mijn voertuig? U mag alleen Xenon en LED lampen plaatsen in uw voertuig als de licht unit hiervoor gemaakt is. Alle LED en Xenon verlichting met een H-fitting dus: H7, H4, H1, etc. zijn niet bestemd voor op de openbare weg. Dit vanwege de Nederlandse wetgeving 'Regeling voertuigen' (Artikel 4.1 en 4.2 van de regeling voertuigen) waarin Europese richtlijn en verordening op het gebied van verkeersproducten nader zijn opgenomen. De wegenverkeerswet 1994 is ook hier van toepassing. Deze verordening zegt dat xenon en led lampen met een H-fitting (of iets dergelijks wat van toepassing is aan de buitzijde voertuig) niet mogen toegestaan voor op de openbare weg omdat deze niet voorzien zijn van een gloeikern ( Gloeilamp). Dit betekent dat lampen voor deze fittingen volgens deze regels niet mogen toegestaan voor de openbare weg omdat deze lampen geen ECE Keurmerk (Europees keurmerk) kunnen krijgen. En dat de unit niet gebouwd is voor het toepassen van Xenon en Led verlichting Deze lampen mogen dus niet als exterieurverlichting toegepast worden op de openbare weg. Het product mag dan wel als interieurverlichting gebruikt worden. Ook kunt u het toepassen op eigen privéterrein, buiten de openbare weg of op gesloten circuit. Deze regel geldt trouwens ook voor andere aanbieders van LED en xenon verlichting, ook al vermelden zij dit niet bij het betreffende product..!!
 7. Hoop dat die lampen dan wel een E - keur merk hebben anders mag je de openbare weg niet op
 8. Viper1967

  Midden armsteun

  Zie foto 1 usb aansluiten op 12v sig. aansluiting 2 usb op je tel. of andere app.
 9. https://www.youtube.com/watch?v=P09joDwblmU How to als je LED verlichting in je Picanto wil , klik op de abonnee van de link voor meer filmpjes voor de Picanto JA Let wel op dat niet alles wat deze gast doet ook legaal hier op de weg mag dus monteren op eigen risico !!
 10. zekering door? of zit er een reset knopje op? De aansluitingen op de radio (van Aliexpress) zijn die universeel met de picanto aansluitingen zoals navigatie,antenne,voeding enz?
 11. Auto: KIA Picanto 3 ( 2017 > Heden ) Eigenaar: Viper1967 Toegevoegd op: 2019-07-23 Bekijk deze auto: KIA Picanto 3 ( 2017 > Heden )
 12. Ik vind mijn picanto 3 ook behoorlijk tikken (denk kleppen maar schijnt inderdaad normaal te wezen voor deze motor). Heb sinds een paar maanden (auto is 1 jaar oud en word weinig in gereden) een gekke ratel als ik gas geef, dus volgende week maar eens op de brug bij de dealer, vervelende is dat het geluid er vaker niet dan wel is dus je zal het zien als ik bij de garage ben dat ze niks horen.
 13. Denk dat ik voor de optie van Bianca 2 ga.
 14. Bij een Gt-line , X-line zit dit er standaard in enkel bij de overige uitvoeringen kan je dit als optie laten monteren.
×
×
 • Create New...