Jump to content

Job_04

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Job_04

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia picanto 2009
 1. Ondertussen nieuwe informatie, op vakantie in italie (2 weken heerlijk weer, geen idee of dit relevant is) is de centrale deurvergrendeling uit zichzelf weer gaan werken. Afgelopen week is hij (erg slecht weer met veel regen) weer kapot gegaan. Klinkt voor mij erg als kabelbreuk of kortsluiting door water? Zijn mensen het hier mee eens? Zijn er bekende zwakke plekken waar ik kan zoeken?
 2. Iemand een idee waar de relais zit voor de centrale deurvergrendeling?
 3. Nog steeds geen werkende CV, vind het toch wel erg lijken op een kapotte zekering, is er behalve de zekering die volgens het klepje voor de CV is nog een andere zekering die hier mee te maken kan hebben?
 4. Hoi, Ik ben Job, 28 jaar en heb werktuigbouwkunde gestudeerd. Ik vind het leuk om te sleutelen, de auto uit te voeren met achteruitrijcamera en meer van dat soort projecten. Ik heb 2 maanden geleden mijn eerste auto, een kia picanto uit 2009 aangeschaft, en hoop hier terecht te kunnen met vragen en andere te kunnen helpen.
 5. Ik heb de zekering omgewisseld met een andere zekering. Loste niets op. Loskoppelen van radio heb ik dacht ik ook geprobeerd, zonder succes, maar zal ik nog een keer proberen. Ik ben met zoeken op internet ook tegengekomen dat als de radio verkeerd aangesloten is, wat schijnbaar vaker zo is met chinese aftermarket radio's, ondanks de din stekker, het ook zo kan zijn dat de boordcomputer de CV uitschakelt. Als de radio namelijk voor lekstroom zorgt, zal de boordcomputer om een lege accu te voorkomen niet nodige elektronische componenten uitschakelen. Geen idee of dit verhaal klopt, maar ik zal is een paar dagen de radio losgekoppeld laten om te kijken of dat helpt.
 6. Hallo, Ik heb een Kia Picanto uit 2009, en heb hierin de standaard radio vervangen door een aftermarket chinese android radio. Ik heb hierbij een verloopkabel naar din gekocht, zodat aansluiten plug and play was (de radio dan, voor de rest nog een hoop problemen gehad om alles werkend te krijgen). De radio werkt nu prima, maar helaas de centrale deurvergrendeling (CV) niet meer. Zekering heb ik gecheckt, dat is het niet. Kan het zijn dat de radio verkeerd aangesloten is en dat daardoor de CV niet meer werkt? Alvast dank voor het meedenken!
×
×
 • Create New...