Jump to content

Herr Flick

Leden
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Herr Flick

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Venga

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Herr Flick

  vraag

  Dat gaat niet passen want de afmetingen zijn net anders . En dan is natuurlijk ook de aansluiting voor scherm anders.
 2. Mogguh , bestanden zijn uitgepakt met winrar. Daarna weer een ISO van gemaakt. Ik snap ook werkelijk niet waarom het niet lukt. Nu wilde Dennis het zelfde als wat ik heb gedaan en dat op zijn systeem zetten, de vraag is of dat nu verstandig is gezien zijn systeem vastloopt. Ik zou eerst proberen het systeem met de nieuwe update proberen te herstellen. Dus een USB stick van 8gb van een goed merk scandisk gebruiken. Deze langzaam fat32 formatteren en daarna de software erop. Tijdens het installeren zou ik rondrijden want het duurt een dik uur... Kom niet aan het systeem tijdens het updaten al
 3. Ik heb mijn bestanden naast dat van jou gezet en gecontroleerd op grootte. En dat is allemaal gelijk dus in principe zou het daar niet aan liggen. Misschien een instelling op de pc. Ik weet het anders ook niet.
 4. Zou ik even moeten kijken straks thuis.
 5. Win ISO ja , maar dit is vreemd . Normaliter zou hij dit moeten doen. Dan vermoed ik toch dat je bestanden niet goed zijn.
 6. Dat is vreemd. Ik kon het wel uitpakken met winrar. Probeer het is met iso.
 7. De map upgrade_WEU.map kan je verder uitpakken. En daar kan je dan dingen in verwijderen. Naderhand weer een rar bestand van maken en weer terug zetten. de RUE map ga je helemaal niets mee doen want dat is voor oost Europa en Rusland. Gebruik bij installeren wel een goed merk usb stick en formatteer die langzaam naar fat32. Dan zou het allemaal moeten lukken. succes
 8. Ik vraag mij sowieso al af welke versie dat je hebt geïnstalleerd. 2020 Zegt mij niet zoveel het gaat mij echt om de software versie. Als het goed is , is het een bin bestand wat je kan uitpakken met een .rar bestand. Je krijgt dan landenmap en POI's te zien en wat andere bestanden. Ik heb daar alle Poi's verwijderd die ik niet nodig heb en landen waar ik niet of nooit kom. Daarna weer er een bin van gemaakt en dat op een stick gezet. Stick wel langzaam laten formatteren naar fat32.
 9. Ondertussen bezig geweest met mijn systeem in de auto. Betreft hier om een model uit 2011. Nieuwe software uitgepakt en een hoop POI's verwijderd. Tevens ook landen verwijderd waar ik nooit zal komen. Update gedraaid met rijdende auto want hij was een klein uur bezig. Systeem draait goed en geen vastlopers. Rij ieder geval niet meer in een weiland
 10. Meen op marktplaats zo'n setje gezien te hebben. Durf je niet te vertellen wat ze kosten. Raamsnor ....vreemde benaming want dan denk ik juist weer aan die windspoilertjes zodat je het raam een klein beetje open kan zetten zonder dat de wind erin komt.
 11. Kia dealer rade het af om het systeem te updaten opdat het systeem niet meer om kan gaan met die nieuwe update. Dit komt omdat er telkens nieuwe wegen bijkomen en POI's (points of interst). Het gevolg is dat de data zo groot is geworden dat het systeem zich verslikt. Dat wil zeggen je krijgt freeze frames in beeld en niets wilt het meer doen omdat het intern geheugen de informatie niet meer kan verwerken. Downgrade weet ik niet of dat kan. Ik gebruik dus nu mijn onboard systeem met verouderde software als ik vlak in de buurt ben van mijn bestemming en mocht het echt nodig zijn heb ik nog een g
 12. Er zijn een aantal mensen die serieus met u mee denken maar wat u doet is affakkelen omdat u de zelfde expertise verwacht als in een garage. Ik heb een tip voor u, ga naar de Kia garage en laat het daar maken. Veel succes verder!
 13. Je hoort het geluid uit het dashboard komen. Ik zou daar ook even kijken. Het kan zijn dat je de knop hoort die klappert maar misschien zit daar ook een relais ? Wat je kan doen is onder de motorkap kijken bij de accu daar zitten ook relais. Zou je even in instructieboekje moeten kijken welke relais wat doet.
 14. Midden van het dasboard? das vreemd ... Nu zit wel midden op het dashboard de knop om de portieren te openen of vergrendelen. Ik zou beginnen met de radio uit te bouwen . de luchtroosters zitten geklikt en kan met een dunne plastik spatel los gemaakt worden. Je kan als de radio eruit is wel beter zien of het geklapper van de schakelaar vandaan komt. Ik weet niet waar u ergens in het land woont anders hadden we samen kunnen kijken. 2 zien meer dan 1.
×
×
 • Create New...