Jump to content

Gsm

Leden
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Gsm

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Niro executiveline

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gsm

  ANSWERED Wifi in Niro

  OK al is het jammer toch bedankt voor de bevestiging dan hoef ik niet verder te gaan zoeken ondanks dat ik elders op internet las dat er meerdere last hadden van het niet accepteren van de VIN code. Inmiddels ook al de facelift versie gezien en inderdaad die heb ik niet.
 2. Gsm

  ANSWERED Wifi in Niro

  Onderin zitten de stralers
 3. Gsm

  ANSWERED Wifi in Niro

  Het is een hybride en volgens mij een facelift, zie de foto In het menu ben ik wifi tegen gekomen die uit stond en die heb ik aan gezet en verbinding gemaakt met de hotspot van mijn telefoon maar ook daarna krijg ik de zelfde foutmelding na het ingeven van het VIN nummer Je schrijft dat ik kan zien of die geregistreerd is door op UVO te klikken in de auto en ik begrijp in de app maar dan moet ik wel eerst mijn auto kunnen aanmelden toch ? Of bedoel je een UVO knop ergens in het menu van de auto ?
 4. Gsm

  ANSWERED Wifi in Niro

  Ik heb de Niro executiveline van 2019 en daar zit neem ik aan ook de sim in en zou ik UVO moeten kunnen gebruiken maar als ik een account heb aangemaakt en op Add my car heb geklikt en daarna het VIN nummer in geef dan ik krijg de melding : This import request failed because the network connection of this car is unstable Wat is de oorzaak waarom ik mijn auto niet kan toevoegen ?
 5. Iedereen bedankt om mij te helpen want het is vandaag gelukt en dus zal het de volgende keer ook wel gaan lukken. Updaten duurde ±8 minuten, nieuwe kaart op het SD kaartje zetten duurde langer Zo ziet het er nu uit
 6. Weer wat geleerd, Wide is alleen voor de 10,5" scherm en die heb ik niet want mijn scherm is 8" diagonaal gemeten. Er werd ook nog over een 10,25" scherm geschreven wat allemaal verwarrend over kwam maar ik snap het nu beter. Ik ga nu een nieuwe 32GB SD kaart formatteren in FAT32 en daarop de software bestanden wat 4 mappen zijn zonder extra file in de root. Dan updaten Daarna mijn originele SD kaartje leeg halen en daar de nieuwste kaart op zetten. Hopelijk is dat correct. Sorrie voor mijn doorvragen maar nogmaals de Niro heb ik pas en updaten van de navigatie is dus helemaal nieuw voor mij,
 7. Ik denk dat de moeite wel meevalt als je maar weet wat en hoe je het e.e.a. moet gebruiken. Denk aan welke software en welke kaart en waar is dat te vinden en voor welk type. Ik kan de Wide kaart niet vinden maar heb ik die wel nodig ? Ik heb de Niro executive van 2019 en ik vermoed dat de Wide kaart alleen voor de 2020 geschikt is. Als je het éénmaal weet en gedaan heb dan is het een fluitje van een cent maar ik wil voor ik het doe weten of ik de juiste software en kaart heb voor ik iets verkeerd doe en mijn navigatie om zeep help. Ook ik ben op zich best tevreden over de navigatie en het zit er in dus dan wil ik hem ook zo goed mogelijk up-to-date houden net zoals mijn losse Tomtom, elke 3 maanden gaat daar de nieuwste kaarten in. We wachten het maar af en hopen op een correct advies voor mijn Niro anders maar naar de dealer voor een update
 8. Bedankt Hans, deze pdf had ik nog niet ik had de 2018 Grootste vraag is wat moet ik op de sd kaart zetten ? Ik heb van de Duitse site de software en kaart gedownload maar wat ik hier lees zit in de Wide map die ik moet hebben voor mijn Niro 2019 ook de software, wat heb ik nu gedownload ? Als dat niet de Wide map met software is waar kan ik die downloaden ? Andere vraag is er wordt op pagina 16 vermeld dat de GEN 32GB WIDE op een 32GB stick moet worden gezet maar ik zie alleen een SD slot of moet die in de USB slot waar ook de audio stick in kan ?
 9. Niemand die mij kan uitleggen welke ik wanneer op de sd kaart moet zetten ? Blijkbaar zijn er verschillende uitgaven, de GEN 5 en de GEN 5 Wide en beiden lopen hier door elkaar want de één praat over de GEN 5 en de andere over GEN 5 Wide Wat ik gedownload heb staat op onderstaande foto en in de mappen die ik gedownload heb staat dat in wat ik hierboven op de foto staat, maar wat wat is weet ik niet. Op mp staat onder nummer m1520843322 een advertentie en ook daarbij staat GEN5 SD-Kaart update 2020 en GEN5 WIDE USB-stick kaart en software update Waar haal ik WIDE vandaan of heb ik die al ? Kortom wie kan mij helpen ?
 10. 2 vragen : 1) Ik heb 2 files gedownload, links op de foto de map 2020 en rechts de software. Moet ik eerst de software op een sd kaartjes zetten om die te updaten en daarna kaartje leeg maken en de map 2020 er op voor de kaart ? Ik vraag dat omdat je schrijft dat je alleen aan de widemap 2020 genoeg heb ! 2) Weet je of een Samsung 128GB kaartje goed is ?
 11. Waar haal je dat vandaan Q1 en 2019 ? Ik zie dat niet staan in de kaartversie. Aan de kaartversie kan je volgens mij helemaal niet zien dat die een jaar oud is. Volgens mij is de software versie is van 23-12-2019 en dat zou best kunnen dat het 3 maanden oud is want dat is de update van TomTom ook
 12. Hé xmoo, is het wel gelukt om te updaten ? Je schrijft dat je Stonic maar blijft zeggen dat er geen update beschikbaar is en later schrijf je dat het aan de sd kaart ligt Klopt het dat je alleen de 4 mappen nodig heb op je sd kaart en geen extra bestandje ?
 13. Ok ik heb er geen verstand van want ik heb de Niro pas 3 maanden maar als HansH schrijft dat het 007 is dan had de datum toch 190314 moeten zijn en niet 191209 ? Of 007 moet 008 zijn ! Ik ben benieuwd en hoop dat iemand een foto van iemand die zelf de laatste update heet uitgevoerd
 14. Het enige verschil wat ik zie is de SOP nummer, hierboven is dat 007 en op FB staat 008 maar de datums zijn gelijk en ook de kaart nummers Is het SOP nummer soms type afhankelijk ?
 15. Sorrie SatJunk, had ik niet begrepen en ook niet verwacht dat de 2020 weer anders is dus geen sd slot had. Dragao, ik vind het ook vreemd dat de ene garage de updates wel heeft en de andere niet maar mijn ervaring is dat ze geen actie ondernemen. Mijn Niro was up to date terwijl enkele hier foto´s posten waaruit bleek dat het niet zo was en ook na het laten zien aan de garage bleef die voet bij stuk dat die up to date was Na weer geklaagd te hebben kreeg ik te horen dat er inderdaad vlak voor mijn bezoek aan de garage een update beschikbaar was gekomen maar ook dat klopte niet. Zelf doen is misschien de beste manier om redelijk up to date te blijven. Hoe vaak komen er updates ? Tomtom geeft 4 keer per jaar en update uit.
×
×
 • Create New...