Ga naar inhoud

Jurgen Behets

Leden
  • Aantal Items

    14
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jurgen Behets

  1. Is volgens mij beter dan, leren zetels affabriek!
  2. Heb toch liever Dat ik bij 0 km nog een reserve van 100km heb dan geen of bijna geen benzine meer in uw tank zit, laat staan dat ge zonder valt! Hier is de cultuur vol tanken en als de tank leeg is tanken we terug vol! Ik weet in de Filipijnen is dit anders die tanken voor ze een rit beginnen, juist de lieters die nodig zijn om deze rit te doen, niet meer en niet minder.
  3. Dat is nu wel het minste waar ik naar zou kijken, zo veel rij je toch niet achteruit? En wie ziet dat? Natuurlijk wel mooier! Maar op de GT staan bv ook geen mistlampen voor! Is dat een gemis neen, het zou mooier kunnen zijn, maar alles bij een, op veel auto's gehad en brengt wijnig bij, voor mij allesinds. Nog zo iets is het links rechts instellen van uw temperatuur, hoeveel wordt dit gebruik?
  4. Ik zou niet twijfelen! Ben ook van Nissan naar Kia gegaan. Kia is naar mijn mening iets beter dan Nissan, ook onderhoud is beduidend goedkoper! Als ik jullie was, gewoon doen!
  5. Zou toch geen probleem mogen zijn, om 17 inch te plaatsen in plaats van de 18 inch? Je zou dan zelfs iets minder moeten betalen! Of dit qua comfort, geluid veel verschil maakt, weet ik niet. Je kan dit wel zien bij een band type of deze meer of minder db leveren!
  6. Heb net even gechekd, bij proceed moet het altijd geleverd worden bij sw weet ik niet! Maar als je tmps censoren laat zetten, zou het dan wel werken? Dan zou ik dat overwegen, is nu ook niet zo overdreven duur. Max mum 200€ dacht ik. Maar zou het eerst eens laten testen voor je ze plaats.
  7. Kan je eens een foto maken van je ventiel, of kan jij zeggen welke kleur deze hebben? Is namelijk redelijk eigenaardig dat dit er niet opstaat maar kan natuurlijk altijd.
  8. Ik had dan nog gevraagd om te leveren 15 juli, maar omdat hij begin maart al geleverd was bij de dealer, dacht ik, ik zal hem maar iets vroeger gaan halen. En zeker toen hij in de showroom stond.
  9. Dat word allemaal bij de zelfde gemaakt. Wel straf.
  10. Jurgen Behets

    Middle console

    Heb tijdens een review van de nieuwe skoda Octavia een journalist of test rijder of wat ever je die mensen noemt was heel de tijd lovend over het interieur. Groot was mijn verbazing dat hij niets zij over de midden console! Hier een foto vd Octavia is dus juist het zelfde als in de kia ceed!
  11. Heb mijn proceed besteld 15 januari, tijdens het elk jaar wederkerend autosalon. Had hem normaal pas 15 juli willen hebben maar, begin maart was hij geleverd bij garage. Door het treuzelen van de DIV in België, autoriteit die in België de kentekenbewijs en kentekenplaat afleveren. Toch nog tot de 26 maart moeten wachten om hem te kunnen in ontvangst nemen.
  12. Dag iedereen, Ik ben Jurgen, woon in belgië. Ben sinds 1 maand In Het bezit van een kia proceed gt.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...