Jump to content

Remco Boender

Leden
 • Posts

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Remco Boender

 1. Dat is natuurlijk onzin.. een stuur hoort niet te trillen. Tenzij je heel hard afremt en de abs in werking gaat maar zelfs dat zou geen invloed moeten hebben. Niets mis met remmen of de banden?
 2. Ik rij nu 3 maanden met mijn 1.5 GT-plusline en kan niet anders zeggen dat ik er van geniet. Ok er zijn wel dingetjes die beter kunnen maar over het algemeen een zeer goed rijdende auto. Helaas met inparkereb van iemand anders na 2 maand al weer een keer bij de spuiterij gestaan maar weer helemaal netjes gemaakt. Schakelflippers gebruik ik niet vaak. Maar de sportstand wel. Vooral door de bochten kan ik toch zeggen dat ie zich goed houdt. In vergelijking met mijn oude Octavia ligt deze als een blok op de weg, maar niet te strak. Comfortabel genoeg! Ik ben er blij mee!!
 3. Als het goed is krijg je bij de GTLine en GTplusline geen MHEV variant maar een gewone 1.5 TGDI. Alleen de GTline Edition was een MHEV als het me goed herinner van het overzicht
 4. Zitten misschien winterbanden bij, verzekeringen etc.. kan zo 50 euro schelen per maand..
 5. @tijdjes123 je kan een voorbeeldberekening doen op leaseplan ofzo. De mijne is 840 incl brandstof voor 5 jaar 30k km/pj. 1.5LTR GTplusline DCT. Bijna 38k kost die..
 6. Volgens mij is een GT-plusline bij voorbaat al geen Mild Hybrid. Dacht dat dat alleen voor de GTline Editions gold. Er kan genoeg in maar als je hem echt hebt voor het vervoer voor spullen dan zijn er grotere kofferbakken te krijgen maar het is sowieso geen ramp voor huis tuin en keuken gebruik.. Ik heb hiervoor ook een Octavia HB gereden en die is wel comfortabeler/zachter qua vering en stiller, maar ziet er minder leuk uit en is minder een rijdersauto. Plus de nieuwe gaat heel snel over de prijs van de GTplusline in als je een beetje begint met pakketten aanklikken en een 1.5 ltr DSG wil. Dus ik ben dik tevreden met deze...
 7. Dat is wel een aardige compensatie dan.. netjes! Weekje kan er ook wel bij dan.. maar goed wel vervelend.
 8. Woensdag was het zover! Vanaf begin december in bestelling gestaan maar daar kwam de vrachtwagen met de nieuwe aanwinst. Keurig op tijd en daarbij nog een uitleg gehad van het multimedia systeem en de berijdershulpmiddelen, voor mij had het persoonlijk niet eens gehoeven maar kwam toch nog een paar dingetjes tegen die ik niet wist dus was mooi meegenomen. Even de stoel en het stuur goed zetten en rijden maar. Helaas moest ik gewoon werken dus een ritje van 500 meter was het maximale. Maar vandaag was ik vrij en heb ik wel een aantal km's gemaakt. Ik ben begonnen met goed zetten van de stoel en dit op te slaan want dat vergeet ik toch en aangezien mijn vrouw er ook in rijdt is dat wel handig. Android Auto werkte nog niet omdat de oude auto er nog in stond en dus heb ik die maar verwijderd. Nu werkt het wel maar of ik het ga gebruiken weet ik nog niet want voorlopig werkt de navigatie van de auto zelf goed genoeg incl. flitspalen. Helaas miste die er een en daar reed ik net te hard voorbij. Ach ja beginnersgeluk De automaat en de motor zijn gewoon goed en zelfs op normale stand kan je al redelijk rap wegrijden dus de sportstand heb ik wel even geprobeerd maar dat was het eigenlijk wel. LKAS en SCC zijn wel erg lekker op de snelweg. Op wegen binnendoor en met name in bochten waar de belijning slecht is moet je wel even oppassen, anders gaat ie gewoon rechtdoor. Mijn vrouw kon er nog niet aan wennen maar goed ik rij er vaker in dan zij dat doet dus.. Al met al dik tevreden! Als ik een minpuntje moet noemen is dat de auto afgeleverd werd met een iets te hoge druk in de banden (2.8) dus die heb ik even teruggezet naar beneden. Scheelt in sommige straatjes best wat geluid namelijk.
 9. Net een uurtje geleden afgeleverd, heb er helaas maar 500m mee gereden aangezien het gewoon een werkdag is maar morgen ben ik een dagje vrij dus kan ik lekker alles instellen etc. Ben nu al gewend aan de automaat. Heerlijk rijdt dat icm de 1.5. To be Continued!
 10. Nee als het goed is vandaag, maar erg communicatief zijn ze niet.. Ik werk thuis dus zie ze wel verschijnen. En anders ga ik ff bellen.
 11. Als het goed is staat aanstaande dinsdag dezelfde kleur voor de deur, helaas zonder 200pk
 12. Geloof het niet, nieuwe instrumentarium zat ook al in de 2020 toch?
 13. Nice.. ik volgende week dinsdag als het goed is
 14. Levertijd was bij sommige lang omdat ze of het 2021 model wilde hebben of de fabriek door de corona dicht was etc. Heb de mijne begin december besteld en wordt volgende week voor de deur gezet.
 15. @KHdV die had je zelf ook kunnen bestellen hoor
 16. Waarom zou je draadloos laden aan of uit willen kunnen zetten? Dat ding doet niks als je er geen telefoon in hebt liggen.. bankpasje zou ik er niet inleggen maar voor de rest.. heb het in mijn octavia ook werkt gewoon netjes.
 17. Dacht ergens van de zomer pas. Maar ik heb verschillende berichten gelezen.
 18. Ik heb er helemaal nog geen een gezien. Nu moet ik ook zeggen dat ik al een jaar niet meer naar mijn werk ben geweest maar dan nog zou je af en toe wel een wat moeten zien. Maar goed. Waren zeker allemaal proefritjes?
 19. Die krijg ik binnenkort. En die heb ik alleen maar in de showroom gezien dus ben benieuwd in de zon
 20. Dat viel mij ook al op inderdaad zijn toch dezelfde velgen? behalve de kleur van de dop? Mooi hoor. Ik hoop morgen wat te horen.
×
×
 • Create New...