Jump to content

ArjenKia

Leden
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ArjenKia

  1. @xtra40 klinkt eenvoudig . Desalniettemin ga ik toch wat verschillende pogingen wagen te onderzoeken. Ik kon het niet op het forum vinden, volgens mij heeft niemand de navigatie van Here naar TomTom omgezet. De vormfactor van de 2011 Here en latere TomTom zijn hetzelfde toch? Is de systeemcodering/taal/signaal ook hetzelfde gebleven?
  2. Even op een oud topic aanhaken. Is dit nog goedgekomen @Dennis Jansen? Mijn schoonvader wacht een zelfde oplossing om zijn Here systeem te updaten....
  3. Ik haak even op dit topic aan. Mijn schoonvader heeft een Venga uit 2011 met Here navigatie. Deze is op dit moment niet meer te updaten (aldus de dealer) Dit topic al gevonden: Navigatie loopt vast na update Wat mij betreft het proberen waard. Stiekem ook nieuwsgierig of het interne geheugen te vervangen is voor een grotere versie. Maar na het lezen van bovenstaand de vraag, heeft iemand zijn LG Here al eens vervangen voor het nieuwere LG TomTom? Belangrijk is dat natuurlijk alles (achteruitrijcamera, handsfree etc) gewoon blijft werken. Alternatief zou Pioneer navigatie zijn.... Dank alvast!
×
×
  • Create New...