Ga naar inhoud

Peter Bosmans

Leden
  • Aantal Items

    10
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Peter Bosmans

  1. Hij is gisteren bij de dealer aangekomen. Ik mag hem volgende week dinsdag gaan oppikken. Blijkbaar de enige Sorento voor België op de boot.
  2. Ik dacht dat de boot vertrokken is in Korea op 10 februari. Op 16 maart was de boot van Kia aangekomen in Antwerpen, gedeeltelijk gelost en vertrokken op 17 maart naar Rotterdam. Daar aangekomen op 17 maart gedeeltelijk gelost en op 18 maart vertrokken naar Bremerhaven. Hopelijk stond die van jou erop en is hij onderweg naar je dealer. wat belangrijk is dat je je productie datum hebt, dan is het zoeken op welke boot naar Europa hij geplaatst is. Kan je mooi volgen op internet. Big Brother weet alles.
  3. Sorento PHEV blauw. Met al de mogelijke opties.
  4. Neen, ik heb geen productie datum ontvangen. Plotseling was hij geproduceerd.
  5. Vandaag, na 18 maanden.... Hij is geproduceerd maar hij staat nog niet op de boot Dus tegen april heb ik een Sorento PHEV.
  6. Vandaag, na 17 maanden heb ik nog altijd geen chassisnr.
  7. Zou het lange wachten kunnen beloond worden met het bekomen van een facelift sorento? Kia Sorento Facelift Rendering Previews Subtle Changes (motor1.com)
  8. Vorige week een aangetekend schrijven ontvangen van mijn Kia Garage. Kia Belgium heeft mijn garage geïnformeerd dat wegens de COVID-crisis er een wereldwijd tekort aan halfgeleiders is ontstaan die nodig zijn in de Kia-electronica. Kia Belgium beweert nu in een geval van overmacht te zitten. Even ter info, ik heb besteld: Kia Sorento PHEV full option. Besteldatum: 6 Augustus 2021 Body in date: ONBEKEND Production completion: ONBEKEND Blijkbaar heeft Kia Belgium weinig krediet bij Kia corporate, als je ziet dat hun bestellingen gewoon naar achter geschoven zijn. Mijn dealer heeft 20 auto's met vertraging waarvan 7 met een vertraging waarvan ze de einddatum nog niet kunnen inschatten. Ik denk niet dat er een ander Europees land is waar een KIA Sorento die vorig jaar augustus besteld werd nog niet geleverd is. Jammer dat dit mij en mijn dealer overkomt.
  9. Besteld vorig jaar in Augustus, leverdatum onbekend:
  10. Ik heb mijn PHEV Sorento begin september 2021 besteld. Tot op heden kan men mij geen leverdatum geven. De lease van mijn Optima loopt af in september, dus ze hebben nog rustig de tijd om hem in elkaar te schroeven.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...