Jump to content

schoenenboer

Leden
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Auto
  Renault Talisman > Kia Sorento PHEV executive

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

schoenenboer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • One Month Later
 • Week One Done
 • First Post

Recent Badges

1

Reputation

 1. Sorry voor de later reactie ik heb een PHEV executiveline Snow white besteld.. 4-7 van de boot af .. 13-7 bij de dealer (5-8-2021 besteld)
 2. Afgelopen donderdag door de dealer gebeld.. eindelijk een carrosserie nummer .. geplande afleverdatum bij de dealer 13-7.. dus eind juli afleveren (5-8-2021 besteld)
 3. Strakke bak! het is idd vreemd! Toch geen kleine dealer waar m’n sorento besteld is (zeeuw&zeeuw) het blijft afwachten, maar het irriteert behoorlijk!
 4. Idd hopen op een klein wondertje zie hier onder reactie van Kia Nederland op mijn vraag waar de sorento blijft (5-8-2021) Beste , Er is een reactie geplaatst op uw vraag: Beste John, Dank voor je bericht aan Kia Nederland. Wat vervelend om te vernemen dat je jouw Kia Sorento nog niet hebt mogen ontvangen. Ik begrijp dat je vragen hebt over de status van de levering van jouw Kia. De fabriek blijft geconfronteerd met tekorten aan benodigde onderdelen, waardoor vertragingen ontstaan. Mede door de spanningen in Oekraïne, de lockdown in China, het chiptekort en de wereldwijde fluctuaties in valuta zorgen ervoor dat de problemen met de productie en de leveringen nog enige tijd aan zullen gaan houden. De gemiddelde levertijd voor een Kia Sorento is op dit moment minimaal 12 maanden. Dat betekent dat de levering ongeveer plaats zou vinden na augustus 2022. Jouw Kia-dealer kan helaas de levering van jouw Kia Sorento niet versnellen evenals dat Kia Nederland dat niet kan. De fabrikant doet er alles aan zoveel mogelijk voertuigen te produceren, echter heeft het te maken met de eerder genoemde zaken. De aangegeven levertijd door de Kia-dealer betreft een indicatie en is nimmer gegarandeerd. De verstrekte informatie richting de Kia-dealer is gebaseerd op productieverwachtingen en indicaties vanuit de fabrikant. Ik vertrouw erop je voldoende te hebben geïnformeerd.
 5. Zal een keer tijd worden ..5-8-2021 PHEV snow white executive besteld! Tot op heden geen levering datum bekend.
×
×
 • Create New...