Ga naar inhoud

henryy

Leden
  • Aantal Items

    17
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door henryy

  1. eindelijk Juli 2021 besteld en vandaag gaat mijn vrouw hem ophalen bij de dealer ik zit jammer genoeg in het buitenland maar na zo,n lange tijd wachten eindelijk voor de deur. de hybrid versie waar we nu tijdelijk in hebben gereden was ook al weer verkocht gaat snel ineens
  2. Juli 2021 de kia sorento phev besteld gravity blue zojuist bericht dat hij 3 april bij de dealer is nu rijden we al 2 maanden in de hybride versie maar we zijn blij eindelijk na al die tijd wachten en ik ziedaar er bij meer leden vooruitgang is lekker man.
  3. zie foto,s hiervoor ik rij nu tijdelijk een sorento hybrid in juni gaan we kijken hoe het er voorstaat anders kopen we deze ik moet zeggen een geweldige auto dit stelde de garage zelf voor onze zoon heeft onze niro gekocht dat hielp wel mee
  4. juli 2021 besteld nog niks
  5. hallo Allemaal, en ja daar is hij dan ,,, de Sorento de Hybride versie ..... voorlopig wordt dit onze auto tot dat de PHEV die we besteld hebben wordt geleverd ..... dat kan wel juni worden (2 jaar wachten ) maar de dealer heeft ons mooi geholpen en voor de komende 6 maanden rijden we hier in de kleur is grafity blue ,
  6. Hallo daar ben ik weer, gisteren een gesprek gehad met de dealer de sorento plugin staat nu op 03-03-2023 deze datum is nergens op gebaseerd (besteld 02-07-2021) ... oke wat nu we hebben het aanbod gehad om vanaf januari in een nieuwe hybride sorento te gaan rijden demo van de dealer ( deze staat aankomst Rotterdam 29 december) tot dat onze plugin wel geleverd wordt is nog niet ideaal maar als je nu een andere auto bestel moet je ook weer een jaar+ wachten maar ondertussen gaan we wel naar 2 jaar wachttijd met onze plugin de mensen die hem al hebben rijden een bijzonder zeldzame auo nou zodra we weten wanneer we hem kunnen ophalen zal ik wel foto plaatsen .
  7. Goedendag Allemaal, vol verwachting klopte ons hart, helaas onze dealer heeft ons ook gebeld aanbod gedaan om naar 5 zitter te gaan en dan ook de Sorento HEV, er was nog geen zicht op wanneer onze gekozen Sorento PHEV executive line ,Gravity blue met panorama dak en trekhaak wel of ooit nog geleverd zou gaan worden wat begon in Juli 2021 als mooi verhaal levering december 2021 januari op kenteken en lekker rijden is nu na 15 maanden helemaal over....... wat nu?? voelen ons best genaaid dealer kan er niks aan doen informatie vanuit Kia nederland is gewoon schandalig willen we nu weer een nieuwe niro kunnen we wederom 7 maanden wachten maar dat vertrouw ik nu ook niet meer. pffff is overal wat.
  8. ik verwacht niks meer enige wat anders is de lever datum werd steeds een maand verplaatst en sinds augustus steeds een paar dagen 4 november 10 november 12 november en nu dan 24 november onze dealer heeft er 4 die rond de zelfde tijd besteld zijn en 1 eigen showmodel allemaal de zelfde datum nu 1 met vin/productienr rest niet maar schijnt vaker voor te komen dat er toch ineens een kia voor de deur staat mjn zus heeft nieuwe kia picanto besteld levering december ......komt nu volgende week ook uit het niets........ dan de grote vraag stel dat na zo lang wachten die Sorento er wel staat ........ in januari pas op kenteken zetten of mijn geduld nu op we wachten af er zijn problemen genoeg in de wereld.
  9. Hallo weet er iemand hoelang het duurt vanaf aankomst in Rotterdam naar de dealer op dit moment staan er 2 schepen op de planning aankomst 11 november en 15 november vooralsnog staat onze sorento op 24 november levering maar er is nog steeds geen productie nr vermeld dus blijft spannend zeker omdat onze kia dealer steeds vaker auto's geleverd krijgt die nog niet verwacht worden (besteld in juli 2021)
  10. In juli 2021 besteld de PHEV gravity blue alles erop en eraan levering steeds uitgesteld per maand nu per week...... 9 november 12 november laatste is 24 november maar nog steeds geen chassis nr dus ook niet in productie ga ervanuit dat het dan Januari wordt...... maar het wordt steeds minder leuk zeker omdat geen echte info geven en Oekraïne in 2021 july was er nog niks aan de hand .... maarja is ff niet anders.
  11. Gefeliciteerd veel rij plezier maar dat komt wel goed ...........
  12. Vandaag het bericht gehad van de dealer dat de sorento op 1 november aankomt, althans dit staat nu in het systeem zo vermeld veranderde steeds per maand nu ineens alle sorento s bij hun in bestelling (4stuks) op 1 november zomaar ineens weer 4 maanden later .....en nog steeds niet zeker ...hoe en waarom.... geen informatie zo ook of de productie zou stoppen ook niks van bekend .bij hun ....al met al blijven maar wachten een andere auto kiezen geeft zelfde probleem ze weten gewoon geen levertijd meer ....... dus nu in de wachtstand.
  13. Oke gelukkig eindelijk een datum.... wij juni 2021 besteld nog steeds niks bekend ..gisteren bij dealer geweest ......... welk type krijg je?
  14. We hebben gisteren dealer gesproken en kia Nederland voor ons nog steeds niks juli besteld sorento executive line vermoeden is dat het aan bestelde versie ligt dat we nog niks weten hebben nu voorlopig levering eind juni maar dat is nergens op gebaseerd..... kia Nederland zegt ook maar weinig info te krijgen waarom het lang duurt we wachten maar af en voor de gene die hun auto al wel hebben...... gefeliciteerd...ik ben niet jaloers
  15. Hallo allemaal , wij hebben in July een Kia Sorento Executiveline PHEV Gravity Blue besteld, maar ook wij hebben nog geen lever datum er werd laatst gezegd dat het mei zou worden maar het is erg stil bij Kia wat info betreft ze weten het gewoon niet. op een website waar wacht tijden opstaan las ik dat de levertijden voor de sorento 12 tot 15 maanden is geworden )-;
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...