Ga naar inhoud

Eric Sorento HEV

Leden
  • Aantal Items

    7
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Eric Sorento HEV

  1. Na heel wat uitstelbrieven en slechte communicatie lijkt het einde van de tunnel voor mij eindelijk in zicht. Vanmorgen het bericht gekregen dat de auto op de boot staat en gelost wordt in de 2e week van augustus. Dat zou betekenen dat ik aan het einde van augustus eindelijk de Sorento kan gaan ophalen. Hij is in de tweede helft van augustus 2021 besteld. Al met al zijn we, als hij wordt afgeleverd, 12 maanden verder. Initiele bericht toen ik hem vorig jaar bestelde was 7 maanden levertijd.
  2. Daar lijkt het zeker op. NL blijft beweren dat ze geen verdere info krijgen namelijk. Een dergelijk systeem zoals jij omschrijft ben ik ook gewend om eerlijk te zeggen. Ik heb daar ook naar gevraagd bij Kia maar dat blijft angstvallig stil. Ik zal tweakers ook even checken. Ik hoop en hoop dat hij sneller komt. Zeker met de aankomende vakantie maar het is en blijft afwachten.
  3. Ik ben, ondanks dat je weet dat het een strijd is die je gaat verliezen, toch in gesprek gegaan met Kia NL. In mijn mail vraag ik nadrukkelijk: Geen politiek correct verhaal, geen vage argumenten, nee gewoon eerlijkheid en oprechtheid. Toch komt er wederom een verhaal wat precies is samen te vatten in de bovenstaande zin. Ik heb aangegeven in mijn reactie dat ik er niets van snap. Ik sta echt met beide benen op de grond, snap de situatie, de tekorten en ga zo maar door. Wat ik niet begrijp is de manier van communiceren en het gebrek aan pro-activiteit. Ze geven aan dat er geen informatie gedeeld wordt maar ze kiezen er vervolgens ook voor om dat te accepteren en op die manier met hun klanten te delen. Geen enkele effort wordt er gestopt in klanttevredenheid. Het stelt mij als klant en ondernemer enorm teleur dat je, als Kia NL, zijnde op deze manier omgaat met klanten.
  4. Jeetje man, dit is toch ondertussen een zeer slecht verhaal aan het worden. Helaas is het gehele proces afbreken en een andere auto elders bestellen ook geen optie. Je komt bij alle merken hetzelfde tegen vrees ik/hoor ik.
  5. Ondertussen een nieuwe update. De mail begon al met de zin 'Ik krijg zojuist teleurstellend bericht'. Dat is het ook zeker. Mijn datum schuift wederom op van April naar Mei, naar Juni en ondertussen levering in Augustus. als het in Augustus uitkomt ben ik een jaar verder sinds de bestelling. Zeer teleurstellend allemaal dit. Ik weet dat het niet anders is en de dealers kunnen er niets aan doen maar toch is het erg balen. Ik hoop nog op een klein wonder ergens maar de hoop wordt steeds minder.
  6. Ik hoop het oprecht! Maar de dealer blijft stug volhouden dat hij nog niets heeft vernomen van serienummers en dergelijke. Een klein wondertje zou fijn zijn! Het enige verschil tussen onze uitvoeringen is de kleur. Mijn uitvoering is Mineral Blue. Maar dat heeft niet zoveel te maken met chiptekorten denk ik zomaar.
  7. In Juni heb ik proefritten gemaakt in de Sorento Executive HEV. Gelijk gevraagd naar de levertijden gezien mijn aflopende leasecontract. Stond toen op 7 maanden. In Augustus gelijk laten bestellen en in januari nog de bevestiging gekregen dat "geen nieuws, goed nieuws" is. De eerste brief kreeg ik een maand geleden waarin de levertijd al verschoof van April naar Mei. Nog geen drie weken later ging het al van Mei naar Juni... Ondanks dat ik weet dat de NL dealers hier niet zoveel aan kunnen doen ben ik uiteraard erg gefrustreerd hierdoor. Maar, daarentegen, kan ook ik er verder niets aan veranderen. Het sleutelwoord hier is denk ik 'afwachten'.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...