Ga naar inhoud

Badje

Leden
  • Aantal Items

    5
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Badje

  1. Das nogal een uitspraak van je dealer, eigenlijk zegt hij dus dat hij nooit zal komen. Heeft hij hem wel besteld? Als hij besteld is komt hij heus wel.
  2. Ik denk niet dat de dealer invloed heeft, behalve het snel doorgeven van een bestelling. Naar uitgaande van wat de dealer mij vertelde gok ik dat hij aan boord is van de Eukor Morning Prosperity, die komt eind maart aan in Antwerpen en Rotterdam. Hij is nu in Zuid-Korea met een zoveelste stop om auto's in te laden. Wellicht is die van jou er nu ook tussen. Je kan even bellen met Zeeuw.
  3. Hier komt ook schot in de zaak; Besteld in februari 2022: PHEV - zwart - full-options Auto is geproduceerd, heeft een VIN en schijnt lekker aan het varen te zijn. Aflevering maart/april.
  4. Begin maart '22 een PHEV executive in het zwart besteld. Levering toen "afgesproken" op eind november i.v.m. einde contract huidige leaseauto eind december. Vorige week de dealer gebeld. De auto bestaat inmiddels, het VIN is bekend. Hij is waarschijnlijk nog ergens op het tasveld in Zuid-Korea, klaar voor het ruime sop. Het geeft er alle schijn van dat hij dus (ruim) op tijd bij de dealer zal staan.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...