Ga naar inhoud

Kingbee

Leden
  • Aantal Items

    13
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Damwoude
  • Werk
    Automatisering
  • Auto
    Seat Leon - 1.9 TDI (30-01-2006 tot heden)

Kingbee's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Hallo! Ik zal mijn vakantie erveringen ook even delen met de mede-kia rijders! Ik rij in een Phoenix Silver 1.6 GDI Executive Plus Pack + Navi. Al met al ongeveer 3600 km's gemaakt in twee en een halve week tijd, we zijn na een tussen stop in het Zwarte Woud eerst een week naar het Garda meer geweest en vervolgens een week in Toscane en op de terugweg wederom een tussenstop in het Zwarte Woud. De ervaringen zijn grotendeels erg positief! De auto rijd heerlijk rustig op de lange afstand en in de bergen kan hij het prima doen, in de haarspeldbochten stuurt hij heerlijk! Geen enkel probleem gehad met sturen of met schakelen. De stoelen zitten heerlijk, in mijn vorige auto had ik nog wel eens last van de rug of een 'slapend' been maar nu niet. Het navigatiesysteem was in sommige gevallen niet helemaal up to date en het heeft me ook twee keer de verkeerde kant opgestuurd. Ook stuurde het mij de heen weg via Zurich en de terugweg via Basel terwijl we in principe dezelfde route reden.... (zwarte woud -> milaan, milaan -> zwarte woud) Wat ik verder jammer vind is dat er maar zo'n kleine tank in de auto zit, ik kan er met moeite een 46/47 liter in krijgen. Wat mij betreft hadden ze er een 70 liter tank ingebouwd. Ook had ik graag een klok gehad in de boordcomputer ipv op het navigatie systeem. De klok valt wel eens weg als je schakelt tussen media en radio. Maar zoals jullie begrijpen, dit zijn alleen details. Over het algemeen ben zeer te spreken over de auto!
  2. Zoals beloofd, even een paar foto's van de nieuwe aanwinst!
  3. Auto: KIA Sportage (2011) Eigenaar: Kingbee Toegevoegd Op: 26 juni 2011 - 13:14 Korte Omschrijving: Kia Sportage 1.6 GDI Executive Plus Pack + Navigation Pack. Bekijk Voertuig
  4. Ik ga hem morgenochtend ophalen! Ik zou vandaag al maar werd gisteren gebeld dat er een storing met het kenteken was...? Nou ja, die ene dag overleven we ook wel weer. Wat ik ook opvallend vond is dat je inderdaad niks van de dealer hoort totdat de auto echt binnen is... Ik hoop dat de andere wachtenden ook snel aan bod komen. Ik zal wel wat fotos maken dit weekend.
  5. Hallo iedereen! Mijn Sportage is binnen!!! Hoera! Ik ga hem begin volgende week ophalen, het is een 1.6 excecutive plus pack in de kleur phoenix silver +navi! Het lange wachten wordt eindelijk beloond, ik heb hem 16 feb besteld! Happy het weekend in!
  6. Prachtige wagen EB! Ook het interieur ziet er mooi uit! Ik heb zelf donker besteld maar ook dit vindt ik erg mooi!
  7. Ik ben gek op gokken! 14.002
  8. Hallo mede-kia rijders of mede-kia wachters! Gisteren bericht gehad van de lease maatschappij, na veel pijn en moeite hebben ze van de dealer te horen gekregen dat de auto sowieso in juni geleverd gaat worden. Dit had de dealer dan weer van Kia NL te horen gekregen. Of het begin of eind juni gaat worden kan men nog niet zeggen maar wel dat het juni gaat worden! De 1.6 GDI Executive PP Phoenix Silver +Navi is 16 feb besteld. Als het ergens halverwege juni wordt ben ik al lang blij!
  9. Vandaag heb ik voor het eerst eens contact opgenomen met de Kia dealer. Mijn Kia is 16 feb besteld en er is toen bij gezegd dat de verwachte aflevering eind mei zou zijn. Vandaag dus gemaild en zonet een reactie terug gehad dat ze nog niks kunnen melden over een afleverdatum........ Ik heb een 1.6 Executive Plus Pack (+navi) in phoenix silver besteld. Ze zullen me op de hoogte houden, ik ben benieuwd...
  10. http://www.netcarshow.com/kia/2011-sportage/ bijna 30 pagina's vol met hoge kwaliteit foto's van de Kia SP3 in diverse kleuren! Ook veel van het interieur!
  11. Ik vind beide erg mooi hoor, maar ik vond de 'blauwe' gloed die over de Dark Gun heen valt iets minder. Phoenix Silver heeft wat een groene gloed en dat sprak me wat meer aan. Ik had de kleurbepaling gedaan op basis van een paar sukjes gekleurd metaal in de showroom maar dan krijg je géén goed beeld van de kleur. Ik ben gewoon langs een aantal dealers gereden en heb gekeken wat ze voor de deur hadden staan en dan kom je vanzelf de meeste kleuren een keer tegen! Maar het blijft natuurlijk een kwestie van smaak!
  12. Tot een week voordat ie besteld werd had ik Dark Gun nog in de offerte staan, heb het toen om laten zetten! Hoop dat ik geen spijt krijg!
  13. Hallo! Ik lees al een tijdje mee op dit forum! Maar ik kan nu ook eens wat gaan melden! Onlangs is voor mij ook een nieuwe Kia Sportage besteld! Eerst week februari is ie besteld van daag heb ik van de dealer gehoord dat de verwachte leverdatum eind mei/begin juni is. Het is even wachten maar gelukkig geen 9 maand! Ik heb een Sportage 1.6 GDI Executive Pluspack besteld met het navigatiepack. De kleur wordt Phoenix Silver. Ik heb lang getwijfeld tussen Phoenix Silver en Dark Gun Metal.....
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...