Ga naar inhoud

Rockin' Bus Driver

Leden
  • Aantal Items

    8
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rockin' Bus Driver

  1. Rij de Rio Executiveline van september 2017 en daar zitten achter ook trommelremmen.
  2. Staat gewoon in het instructieboekje 5-48.
  3. Zonder al die stickers en typeplaatjes vind ik het veel mooier. Bij mijn nieuwe Sportsline er ook van af laten halen.
  4. Hoi Ton, Rij een Picanto (2011) met BT ingebouwd, en heb gisteren mijn S3 aangemeld. Ging probleemloos, alleen moest ik in de S3 toestemming geven voor koppeling. Dat had ik de eerste keer niet gedaan, en toen werkte het voor geen meter. Als ik nu instap word de S3 vanzelf aangemeld. groet Peter
  5. Zelf heb ik een afneembare trekhaak er onder laten zetten. Als die er op zit, dan is de kentekenplaat niet goed leesbaar. De knop van de trekhaak zit er dan voor. Ben bang dat de politie een slecht leesbare kentekenplaat niet kan waarderen. Dus denk goed na voor je een vaste trekhaak eronder gaat zetten. Kan een hoop geld kosten aan bekeuringen.
  6. Na een paar dagen wat kilometers op de snelweg, kan ik bijna geen verschil merken in het stuurgedrag.
  7. Was vandaag even bij mijn dealer in Almere. En had het over een SW update ivm het sturen op de snelweg. Voor ik was uitgesproken stond de auto in de werkplaats voor een update. Morgen op de snelweg even kijken of het inderdaad heeft geholpen. Rij meestal snelweg en bevalt prima de Picanto.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...