Ga naar inhoud

robinbroekhuis

Leden
  • Aantal Items

    80
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door robinbroekhuis

  1. Vandaag de update gedraait voor mijn XCeed. Werkt naar behoren en GPS problemen daarmee tevens opgelost.
  2. Had de files nog opgeslagen in afwachting van een nieuwe USB stick. Deze binnen gekregen en de bestanden er zojuist handmatig erop gezet. Geformatteerd als eXFAT. Echter vind mijn Kia XCeed de bestanden niet om bij te werken. USB stick wordt wel gezien als 'Geen mediagegevens gevonden' Iemand zelfde probleem?
  3. robinbroekhuis

    GPS Problemen

    Gisteren een nieuwe X Ceed Black Edition 2022 opgehaald. Bij wegrijden en koppelen Apple Carplay viel mij op dat de GPS niet nauwkeurig werkte en veel zoekende was. Ook zonder Apple Carplay. Wellicht even wennen, maar gedurende de dag blijft hetzelfde probleem bestaan. Zijn er meer mensen die er last van hebben gehad bij hun recente levering van de X Ceed. Ik las op een UK forum al dat er meerdere personene waren met soortgelijke problemen. De ene verholpen na een software update. De ander het vervangen van een complete unit of antenne. Ik heb gezien dat de recente software van augustus is. Ga morgen zelf nog proberen de software up te daten naar die van 12 november.
  4. De heren hebben top werk geleverd en alles netjes weg gewerkt en aangesloten. Ondanks het weer een topdag. Radio kleurtjes aangepast naar een rode weergave zodat deze beter aansluit bij de verlichting van de rest van het interieur. Samen met de JBL speakers en JBL sub een heerlijk geluidje nu in de auto. Trilt heerlijk over de weg.
  5. Ben benieuwd of het daadwerkelijk 2 dagen zullen zijn. Zou bij mij ook het geval zijn, alleen duurde het toch ineens 5 weken voordat een nieuwe bumper geleverd werd. Succes!
  6. Van de week nieuwe H7 lampen besteld na mijn schadereparatie. Koplampen netjes losgedraaid en lampjes vervangen. Krijg alleen met geen mogelijkheid mijn rechterlamp weer goed aangedraaid (totdat hij 'klik' zegt) Kan daar ook niet goed met de hand bij, ondanks dat ik toch aardig wat kracht heb. Iemand een tip.
  7. Heb er wel eens over na zitten denken, maar snel weer uit m'n hoofd gezet Parcours ziet er wel mooi uit. Onlangs eens een keer een 10 km loop gedaan hier in de buurt, maar die was slopen (ook zonder te trainen )
  8. Tot nu toe de mooiste die voorbij zijn gekomen naar mijn idee. Zal het aanschaffen eens overwegen.
  9. Gisteren heb ik na ruim 5 weken dan eindelijk de Rio weer op kunnen halen. Aangezien het donker was, was het moeilijk te zien of alles correct was gedaan. Op het eerste gezicht zag het er prima uit. Echter bij het starten van de auto en wegrijden had ik het idee dat er gele koplampen in zaten. Bij thuiskomst maar even nagekeken en blijkt dat ze (om welke reden dan ook) mijn GP Thunder 7500K eruit hebben gehaald en er inderdaad andere lampen in hebben gezet. Tevens viel mij op dat er bij mij nieuwe velg standaard wielbouten waren gebruikt, terwijl er hiervoor mooie zwarte voor in de plaats zaten. Bij verder kijken blijkt dat ze bij alle velgen de bouten maar hebben vervangen voor standaard wielbouten. Raar :S Vandaag dus maar even verhaal halen en zorgen dat deze twee 'fouten' ongedaan worden gemaakt.
  10. Vandaag maar eens gebeld hoe en wat. Nog steeds enkele onderdelen niet leverbaar en ze kunnen ook geen uitspraak doen over wanneer het wel geleverd wordt. Hoop toch voor de kerst mijn Rio nog weer terug te hebben :S
  11. Op deze velgen zitten zeer zeker wel winterbanden gemonteerd! Daar is dus niks gelogen aan Om precies te zijn de Yokahoma W.Drive RPB XL Ook in de winter rij ik graag met een paar dikke LM velgen. Voor de zomer heb ik een ander setje met UniRoyal Rainsport 3 banden.
  12. Deze sub is niet mega groot, dus dat gaat goed passen. Daarnaast heb ik enkel zo af en toe een kratje met boodschappen wekelijks die de kofferbak ruimte vult. Ik laat de sub zo plaatsen dat ik hem, indien nodig, makkelijk los kan koppelen om meer ruimte te creeeren.
  13. Werd vandaag door het schadebedrijf (ABS Hannink te Deventer) gebeld, nadat de auto er nu al een week staat, dat de bumper nog niet geleverd kan worden. Deze is ook niet op voorraad bij hun leverancier. Hopelijk heb ik de Rio einde week terug. Er werd mij verteld dat ze onlangs ook een Rio met schade hadden, waarvan de onderdelen zeer slecht leverbaar waren.
  14. Maakt inderdaad uit. Er zaten winterbanden onder, maar die hadden dus weinig zijn. Rechter velg voor ook flink beschadigd en lak eraf geknapt, deze wordt ook netjes vervangen.
  15. De Rio net een jaar out (2 december 2011) en net zijn eerste beurt achter de rug. Mijn vrouw glijdt door in een bocht met klinkers en wat ijzel, na het remmen, omdat haar voorganger ook net de bocht uit is gevlogen. Met een snelheid van 30 km/h glijdt ze ver genoeg om de voorganger rechts achterop te raken. Beiden gelukkig geen letsel o.i.d. De robuuste Opel Astra station bracht het er een stuk beter af dan onze Rio, met enkel een kapotte achterlamp en een kras op de bumper. Helaas de rechter voorkant van de Rio dus in elkaar zitten. Eindstand: €2500,- schade.
  16. Vandaag zelf de JBL GT-BassPro 12 aangeschaft om mijn audio uit te breiden.
  17. Kwam dit tegen bij de plaatselijke Automat in Deventer. Heb daar zelf destijds de speakers laten vervangen voor JBL speakers. Ze bieden nu een audio upgrade voor de Kia Rio aan. Nieuwe speakers voor en een subwoofer in de kofferbak. Volgens mij op de plek van het reservewiel. Totale kosten bijna €700. http://www.automat.nl/auto-elektronica/uitbreiding-op-het-af-fabriek-systeem/sound-upgrade/kia/speaker-upgrade-voor-kia-rio-vanaf-2012.html
  18. Vandaag mijn pakketje van armstershop.nl binnen gekregen. Een mooi grote doos, welke netjes verpakt was. Uitpakken leverde een montagestuk en een armsteun met bijbehorende schroeven. Een kwestie van de armsteun op het montagestuk met 4 schroeven vastmaken, het montagestuk of het achterste gedeelte/lege vak bij de handrem leggen. Vervolgens de 4 gaatjes aftekenen en boren met een 3 mm boortje. Tot slot bevestigen met de overige 4 korte schroeven. Al met al in 5 minuten te doen. Enkel even wat gepier met de 'voorste' gaatjes, omdat de stoel/bekleding dan wat in de weg zit met boren. Gebruik een wat langer boortje, zodat je het gaatje zo horizontaal mogelijk erin kunt boren en de schroef er niet al te scheef in gaat. Je kunt natuurlijk ook de stoelen verwijderen, maar dit leek mij overbodig. Ben overigens nog wel benieuwd naar het verschil in montage t.o.v. de armsteun van Kia zelf. Is er iemand die hier een vergelijkbare foto van kan maken/plaatsen? By robinbroekhuis at 2012-09-05
  19. Nog een leuk, vergelijkend, alternatief voor de armsteun en vele malen goedkoper. Wel even zelf installeren. http://seddes.eu/ws14/nl//product_info.php?cPath=1090&products_id=2592&osCsid=d01e9452178193c982536063806d2ffb Ik heb hem reeds besteld.
  20. Als je even op de eerste pagina kijkt 18" Toora T250 Volgens mij oorspronkelijk van de Mini?!
  21. We zijn nog springlevend. Enkel mijn baan in Doetinchem geruild voor iets dichter bij huis, dus komen we daar niet meer langs.
  22. Leuk topic om te blijven volgen. Kon in je fotoalbum zien hoe je de versterker hebt geplaatst, maar zag geen foto's voorbij komen van je subwoofer en hoe je deze geplaatst hebt. Was hier wel benieuwd naar.
  23. Laat ons even weten hoe en wat. Ik heb ook wel ook naar deze antenne. Wellicht is een groter aantal aanschaffen goedkoper ?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...