Ga naar inhoud

Naomi1987

Leden
  • Aantal Items

    19
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Naomi1987

  1. @Jordan....ik rij eigenlijk niet te hard ik trek alleen heel hard op haha.... Ik heb wel het super pack erop en niet originele velgen, wel 15 inch
  2. Ik heb de 1.1 diesel en heb er nu bijna 4000km opzitten, en de boordcomputer geeft aan dat m'n gemiddelde verbruik 4,6l/100km is. Ik rij wel bijna alleen maar snelweg, maar trek wel bijna altijd zo hard mogelijk op.
  3. Ik heb dr 10 in mn driedeurs geloof ik, zei de dealer in ieder geval, (omdat ik ingebouwde navigatie heb)!
  4. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vrijdag 13u kan ik mijn Rio ophalen! 1.1 Diesel, White Inclusief, instaplijsten, sportpedalen, ingebouwde navigatie en tornado blackpo velgen! En exclusief Eco-logo
  5. Een paar weken terug werd me door de dealer verteld dat ik mn Rio begin mei zou krijgen, maar ik heb nog steeds niets gehoord. Ik word gek van het wachten!!
  6. Naomi1987

    Rio 2011 Tuning

    Beetje hele late reactie, (ik zie je quote nu pas) Maar ik wacht nog steeds op mijn Rio dus kan nog geen foto posten. De auto wordt begin mei verwacht! En ik heb 15 inch velgen besteld (wilde wel groter, maar ivm de 14% bijtelling wilde ik niet het risico lopen)
  7. Zojuist de dealer aan de telefoon gehad. Mn Rio staat op de boot!!!!!!!!!!!!!!!! Begin mei kan ik 'm verwachten! Ohhh yes!!!!!!!!!!!
  8. Leuke update!! Ik kan niet wachten tot mijn rio er eindelijk is!! Fijn om te horen dat de auto lekker op trekt, je bent dus niet als langzaamste weg bij stoplichten?
  9. Naomi1987

    Kia Rio 3-deurs

    Als het goed is kan ik mn 3deurs 2 maart ophalen!! Mn zusje heeft dezelfde besteld en zij heeft een brief met 1 maart gekregen! We zijn benieuwd!!!!
  10. Haha, tja het leasebedrag van het werk liet het toe, dus waarom niet. Maar zo heel extreem is het ook ni, alle optie pakketten, instaplijsten, navigatie, sportpedalen en andere velgen...ik heb wel nog zitten twijfelen over bruine leren bekleding, maar dan werd mn eigen bijdrage wel een beetje te hoog. Ik hoop wel dat ik die chromen ringetjes om de tellers opt dashboard erbij krijg, aangezien die nu standaard schijnen te zijn op het plus pakket.
  11. Naomi1987

    Rio 2011 Tuning

    Ik heb deze velg besteld voor mn kia rio!!
  12. Naomi1987

    plus superpack

    Ik meen ook ergers gelezen te hebben dat de Rio's die ongeveer vanaf december geleverd worden ook voice control hebben voor telefoon etc.. weet iemand hier iets meer van??
  13. Misschien dat ze aan de volgende lichting nog 't een en ander verbeterd hebben, aan de hand van de vele klachten??? (ik zeg ook maar wat) Ik vind het idee zeker ook goed! Anders heb je idd het gevaar dat mensen echt onnodig onzuinig gaan gassen, want "ik hoef t toch niet zelf te betalen". Maar als de fabrieksnormen onrealistisch zijn dan is er geen lol meer aan.
  14. Ik hoop dat de Rio 1.1 diesel die ik ga rijden wel een beetje redelijk in de buurt van het verbruik komt wat ze vermelden, anders kan ik een mooie naheffing gaan betalen aan het einde van het jaar. In de lease-overeenkomst van het werk wordt uitgegaan van het fabrieksverbruik + een opslag, en als je daaroverheen nog 10% (geloof ik) overheen zit kun je dokken.
  15. Naomi1987

    plus superpack

    Ik heb geen idee! Kan ik niets van terugvinden op de order, maar als dit nu standaard in het superpack zit dan hoop ik van wel. Ik zal nog tot maart moeten wachten om het uit te vinden! Aangezien ik de 3-deurs heb gekozen, duurt het nog even voordat mijn auto er is!
  16. Naomi1987

    plus superpack

    Goed nieuws dat van 't privacy glass! Was namelijk al rond aan 't kijken wat het kost om dit achteraf nog te laten doen. Ik heb de rio 1.1 diesel, 3 deurs, met superpack, navigation pack, instaplijsten, sportpedalen en tornado blackpo velgen besteld. Verwachte levertijd is maart Hoop echt dat de mijne dan ook privacy glass heeft, staat zo iig niet op de order, daar staat nog uv-glass
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...