Ga naar inhoud

Autoverlichting Reeuwijk

Leden
  • Aantal Items

    34
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Autoverlichting Reeuwijk

  1. Dit zijn dezelfde sets. 15 euro per set... dus je krijgt ze 4,95 euro goedkoper. Er zijn al 2 sets GP thunder gereserveerd.
  2. Wegens het moeten sluiten van de webwinkel, heb ik nog een paar laatste setjes in de aanbieding: 3x GP Thunder 7500k H7: €15 per stuk. 3x Philips Bluevision Ultra H4: €15 per stuk. Reageren per mail: feikevandet @ gmail.com
  3. Misschien een tip. Gratis verzending vanaf €100 en 10% korting! http://www.autoverlichting-reeuwijk.nl/webshop/xenon-sets/detail/118/pilot-classic-xenonset.html
  4. De meesten vinden 7500k er het best bij passen. Sommigen ook de 8500k. Hoe dan ook, beiden passen beter bij de leds dan de originele halogeen!
  5. Dit zijn de P21W LEDs: http://www.autoverli...terlichten.html
  6. Beste Pirlet, Met deze LEDs zou je normaal gezien geen storing moeten krijgen: http://www.autoverlichting-reeuwijk.nl/webshop/leds/led-rem--en-achterlicht/detail/155/led-rem--en-achterlichten.html
  7. Beste Kia rijders, door aanpassingen van mijn leverancier ben ik helaas genoodzaakt het kortingspercentage van 15% te veranderen naar 10%. Ik heb dat jullie hier begrip voor hebben! De kortingscode blijft gewoon KiaClubNL.
  8. Beste dance, Je kunt de lampen gewoon 1 op 1 vervangen zonder enige aanpassingen.
  9. @Pipke: Je bestelling staat klaar en wordt morgen ochtend verzonden!
  10. De reden dat ik deze dozen gebruik, is dat het in het verleden voorgekomen is dat bij kleinere dozen de lampen kapot bij de klanten aankwamen. En zo idioot groot zijn de dozen niet... Veel plezier met jullie aangeschafte lampen! Mochten jullie zin en tijd hebben, zouden jullie dan een bericht in het gastenboek op www.autoverlichting-reeuwijk.nl achter willen laten?
  11. Het klopt dat als je xenon lampen hebt ingebouwd, dat je deze later kunt vervangen door lampen met een andere kleurtemperatuur. Je kunt de nieuwe lampen dan gewoon aansluiten op de ballasten van de oude lampen en dit zal gewoon werken. Er rijden veel mensen rond met xenon in het dimlicht, grootlicht en mistlicht. Bij elke lamp kun je dit gewoon op de bestaande stekker aansluiten. De truc is alleen, om overal de ballasten netjes weg te werken.
  12. Helaas, inbouwen laat ik aan de klant zelf over of in samenwerking met een garage.
  13. Ik heb dit nieuws een week geleden hier op het forum gepost geloof ik. Of er is iets fout gegaan Op www.autoverlichting-reeuwijk.nl kun je verschillende sets bestellen. Met kortingscode KiaClubNL krijg je dan direct 15% korting op alle producten. NB. Ik zou het op prijs stellen als deze kortingscode binnen dit forum kan blijven. Bij misbruik komen alle toekomstige kortingen direct te vervallen!
  14. De wetgeving is sinds 1 april 2012 aangepast.
  15. Ik heb ook wel interesse om te komen. Let wel, ik kan als eenmansbedrijfje helaas niks sponsoren. Wel kan ik op voorhand bestelde produkten meenemen en ter plaatse leveren.
  16. En vanaf gister is het toegestaan om xenon in alle voertuigen te installeren, zonder problemen te krijgen met de APK!
  17. Beste Kia rijders, Vandaag heeft de webwinkel op www.autoverlichting-reeuwijk.nl een kleine metamorfose ondergaan! 1. Allereerst is de lay-out veranderd. 2. Het menu met produkten is overzichtelijker gemaakt. 3. Je kunt nu ook als klant per produkt makkelijker verschillende uitvoeringen kiezen, in tegenstelling tot de vroegere lange lijst met produkten. 4. Gratis verzending vanaf €100! Maar dan het belangrijkste! Als Kia Club forum leden is het nu mogelijk om direct met korting in de webwinkel te bestellen! Na het uitkiezen van de produkten vul je de kortingscode KiaClubNL in en de 15% korting wordt direct uitgerekend! Uiteraard zijn opmerkingen en tips wat betreft deze veranderingen welkom! Groetjes, Feike Autoverlichting Reeuwijk NB. ik zou het op prijs stellen als deze kortingscode binnen de Kia Club blijft. Bij misbruik zullen alle toekomstige kortingen komen te vervallen!
  18. Bij De Meern langs de A12 is een grote parkeerplaats bij het AC Restaurant. Daar worden vaker meetings georganiseerd, ligt lekker centraal en is makkelijk te bereiken.
  19. Mooi om te lezen dat je er tevreden mee bent!!
  20. Vanaf 1 april 2012 hoeft bij het achteraf monteren van gasontladingslampen, zoals Xenon, bij moderne voertuigen niet langer een koplampreinigingsinstallatie en/of een automatische hoogteverstelling gemonteerd te worden.Deze twee permanente eisen werden na enige discussie in 2006 geïntroduceerd, maar worden nu weer geschrapt, omdat ze niet langer in alle gevallen van toepassing zijn bij de typegoedkeuring. Punt 6.2.9 van VN/ECE-reglement nr. 48 bepaalt dat lichtbronnen moeten zijn voorzien van een koplampreinigingsinstallatie als deze meer dan 2.000 lumen produceren. In de permanente eisen was deze verplichting gekoppeld aan dimlichten met gasontladingslampen, die vrijwel altijd deze grens aan de lichtopbrengst bereikten. Er zijn nu echter voertuigen op de markt met gasontladingslichtbronnen die minder produceren dan 2.000 lumen en dus geen koplampreinigingsinstallatie hoeven te hebben. De koppeling tussen koplampreinigingsinstallatie en gasontladingslampen is daarmee niet langer actueel. Hetzelfde geldt voor de automatische hoogteverstelling. Om te voorkomen dat voertuigen met een typegoedkeuring aangepast zouden moeten worden, worden beide permanente eisen geschrapt uit de Regeling Voertuigen. Daarmee wordt tevens de achteraf inbouw van Xenon-dimlicht bij voertuigen, die na 31 december 2006 in gebruik zijn genomen, weer een stuk eenvoudiger
  21. Het verschil zit onder andere in de duurzaamheid van de materialen, bevestigingsmateriaal, branduren, geschiktheid voor canbus-systemen, formaat van de ballasten en vooral ook de garantie. Even alles op een rij: - Light Budget: grote ballasten, niet geschikt voor canbus, 6 maanden garantie - Slimline: kleine ballasten, niet geschikt voor canbus, 18 maanden garantie - Premium: grote ballasten, geschikt voor canbus, 36 maanden garantie - Pilot Classic: grote ballasten, geschikt voor canbus, 24 maanden garantie - Pilot Pro: kleine ballasten, geschikt voor canbus, 24 maanden garantie
  22. Voor de geinteresseerden: Naast GP Thunder heb ik nu ook Mtec en Alpha Lights in het Xenonlook segment! Je kunt deze vinden op: http://www.autoverlichting-reeuwijk.nl/webshop/xenonlook/
  23. Ik kan je de volgende sets aanraden: Light Budget: va. €52,50 Slimline: va. €57,50 Premium: va. €109 Pilot Classic: va. €169 Pilot Pro: va. €199 Dit alles is te bestellen via www.autoverlichting-reeuwijk.nl en mocht je meer vragen hebben hoor ik dat graag!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...