Jump to content

Toekomstige Rio rijder


Borland

Recommended Posts

In het kader van het voorstellen op het forum; ik ben Dirk Jan (nick Borland). Heb gisteren een Kia Rio 1.2 Graphite Super Pack besteld en mijn Lexus IS250 Executive ingeruild. Aardige downsize maar bewuste keuze. Wil kleiner, zuiniger en afschrijvings vriendelijker....

Heb de 17 inch Phantoms genomen en geen navigatie. Wel luxe kentekenplaten uiteraard voor het premium gevoel :wink:. Ga nog wel de audio upgraden maar dat komt wel. Komt wel een auto-dimming mirror in want die kan ik echt niet missen. Zou verplicht moeten worden.... Deze dus http://www.mitocorp.com/auto-dimming-nvs-basic-specifications.html Heb deze in het verleden voor een Swift aangeschaft en zo'n verbetering, niet normaal.

Zal alle topics een beetje doornemen want staan veel waardevolle tips in.

Link to comment
Share on other sites


gefeliciteerd met je aankoop,

Ik heb zelf een Design Edition (Graphite) besteld.

weet jij wanneer die van jouw geleverd wordt (ik wacht vanaf 19 september), heb begrepen dat er een schip met Kia's onderweg is.

Link to comment
Share on other sites


Welkom...het wachten wordt beloont.

Link to comment
Share on other sites


Welkom hier, Borland. Veel plezier met je bestelde Kia, die Rio' s zijn vandaag de dag ook luxe uitgevoerd. En ze rijden ook ' volwassen ' ( mijn pa heeft er ook een, in het fresh beige met dezelfde velgen). Wel een foto plaatsen, he? Vinden we altijd leuk..

Gr. Dave.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


Thanks allemaal. De mijne wordt eind november verwacht. Exacte datum heb ik nog niet. En reden dat ik voor de Rio heb gekozen is het model. Vind het in dit segment samen met de Ford Fiesta de best designde auto's. En op de super pack zit inderdaad een hoop luxe. Bewust voor gekozen want anders is de stap terug vanuit de Lexus wel erg groot :-)

Als ik hem heb zal ik inderdaad wat foto's schieten en droppen op het forum.

Link to comment
Share on other sites


Heb gisteren een Kia Rio 1.2 Graphite Super Pack besteld en mijn Lexus IS250 Executive ingeruild.

Oef.....over downsizen gesproken!!

Met alle respect voor Kia.......maar had de Toyota dealer niks voor je? Hybride Yaris of over een paar maanden de nieuwe Hybride Auris? Over zuiniger en afschrijving vriendelijker gesproken..... :wink: Ik denk dat je op een Kia meer afschrijft dan op een Toyota!

Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet anti Kia....anders zat ik niet op dit forum....maar een dergelijke downsize zie ik niet vaak vandaar.

Link to comment
Share on other sites


haha ja de keuze was puur omdat ik de Rio een mooi model vind. Waarom denk je dat ik 3 jaar terug voor een IS250 gekozen heb :wink: . En om eerlijk te zijn kunnen de kleine Toyota's me niet echt bekoren. En een hybrid wil ik helemaal niet.

Eind vorig jaar al gekeken voor een nieuwe Rio als 2e auto maar de vrouw wilde toen een nieuwe Swift, ook leuk (voor haar dan haha). En tis een downsize ben ik me van bewust maar alles is relatief....

Link to comment
Share on other sites


@ Toyo,

Bedoel het niet aanvallend hoor voor het geval je mijn bericht als negatief hebt gelezen :) Ik prefereer de yaris voorkant (van de hybride) boven de Rio, maar de rest was m.i. minder mooi. ;)

Nee hoor, smaken verschillen gelukkig. Maar als je helemaal geen smaak hebt rij je......Volkswagen :-)

Op Volkswagen na heeft ieder merk tegenwoordig gelukkig wel een model wat aanspreekt. Tenminste dat vind ik.

De achterkant van de huidige Yaris is inderdaad wat minder geslaagd, maar het totale concept klopt m.i. wel.

Bij mij moet een auto uit het verre oosten komen en tot nu toe ga ik nog voor de gevestigde orde oa Mazda en Toyota. Maar toegegeven....Kia en Hyundai timmeren lekker aan de weg met goede en steeds mooiere auto's. Dat is ook de reden dat ik, als zeer tevreden Toyota rijder, op dit forum zit omdat ik het interessant vind hoe deze ontwikkeling gaat.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...