Ga naar inhoud

HMB

Leden
  • Aantal Items

    13
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Recente Bezoekers van dit Profiel

391 profiel weergaven

HMB's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

1

Reputatie

  1. Ik heb geen flauw idee, €50,- per keer?
  2. HMB

    LED Verlichting

    Als kentekenverlichting heb ik de 5w12 wedge lampjes vervangen voor 3 punt ledjes, gewoon bij de automat. Binnenverlichting een kleine buislanp (eruit halen voor model) ook ververvangen voor LED, werkt top en ziet er top uit voor €20,- totaal!
  3. Ik ben benieuwd hoe de Witson eigenlijk klinkt t.o.v. de standaard Kia Radio? Wie kan er iets over zeggen?
  4. Ik heb alle speakers inmiddels vervangen door JBL. Kwaliteit was een 1.5 nu een 2 = nix!. Dus bespaar je de moeite en investeer in een goede radio. Daar ligt de bron van het probleem!
  5. HMB

    Bonkerig onderstel

    Ik vind mijn onderstel ook niet stil, bij oneffenheden ook een ''bonkerig'' geluid onder aan voorzijde. Het lijken wel de schokbrekers? Ben benieuwd of er meer mensen dit herkennen, ik moet er nog mee naar de dealer.
  6. Vandaag deze set achter ingebouwd, geluid fractie beter. Is super makkelijk te doen! http://www.correct.nl/artikel.php?menu=0.2&ARTNR=429258 Bedankt voor de tip! pimpmaster! €39,95!
  7. HMB

    ISG & Pioneer F940BT

    Ik heb precies hetzelfde alleen i.c.m. standaard radio / parrot carkit? Wat moet ik aanpassen? Nu verloopkabel vanuit radio en daartussen de parrot gelinkt. Alleen valt de radio uit i.c.m. ISG.
  8. Van de radio, zo'n verloopstekker plug and play.
  9. Is dat misschien het probleem? Wel apart isg sturing vanuit radio-voeding klopt dat wel?
  10. Hallo, ik ben benieuwd of dit standaard is, de radio gaat na ca. 30 seconden vanzelf uit als de motor uitstaat bij het stoplicht bijvoorbeeld. (ISG) Als hij weer start gaat de radio ook vanzelf weer aan. Beetje apart vind ik, je kan het nergens instellen. Bij een draaiende motor gaat de radio trouwens nooit uit. De radio werkt i.c.m. met een parrot car-kit.
  11. Vandaag mijn ''oude'' Parrot 3200LS ingebouwd, dat viel tegen, ik durfde het voorfront niet eraf te halen (bang voor beschadigingen) dus via het dashboardkastje. De ruimte achter de radio is nihil, je krijgt amper de 2 stekkers uit de radio. Na veel getob en gepriegel is het gelukt. Het schermpje zit tussen stuur en schakelaars (koplamp-verstelling), de microfoon zit strak in hoek linksboven. Alles werkte in 1 keer gelukkig. Kia Iso-Stekker 20.1179.903 van TCP gekocht bij automaterialenzaak voor €30,- Inmiddels ook wat LED gemonteerd in koplamp voor en kentekenlamp, de gewone H4 vervangen voor de Philips witte versie, ziet er voorlopig weer top uit.
  12. HMB

    R-Cross

    Mooi gedaan hoor, sportief zo'n zwart dakje . Ik heb een R-Cross 1.25 nummer 302! Gisteren gehaald en rijdt super! Waar koop je die dubbele uitlaat?
  13. HMB

    Mijn Picanto is...

    Vandaag onze Kia Picanto opgehaald in Amsterdam bij Kia Van Kouwen. Alles perfect verzorgt en eerste ritje naar huis (80KM) is goed bevallen. Het is een witte R-Cross 1.25 4 cilinder en dat rijdt echt super. Ook het vermogen is ruim voldoende, zelfs op de snelweg! Plus -Ontwerp / ruimte op achterbank (onze zoon van 1.94 past erin) -Stil -Prijs/kwaliteit verhouding -7 jaar garantie Min. -Radiogeluid (was bekend) -Afrolgeluid Khumo banden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...