Ga naar inhoud

Big AL

Leden
 • Aantal items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Big AL won de laatste dag op 17 november 2017

Big AL had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5 Neutraal

Over Big AL

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 09-10-1972

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 • Hobby's
  Gitaren bouwen (Van Halen gitaren)
 • Auto
  Kia Picanto 1.0 First Edition 2017

Recente bezoekers van dit profiel

380 profielweergaven
 1. Big AL

  Rode Pica 3

  Zo, volgende bestelling gedaan. SolarPlexius zonneschermen op alle achterruiten. Misschien is folie goedkoper maar ik vind dit er echt heel mooi uit zien. En weer snel te verwijderen als het nodig is.
 2. Big AL

  Rode Pica 3

  Klaar. Wat een verschil.
 3. Big AL

  Rode Pica 3

  Da's een tic die ik heb. Ik verzamel en bestudeer de tweede wereldoorlog. De oude velgen zien eruit als een Duitse medaille, het ijzeren kruis. Is natuurlijk niet zo maar als je dat eenmaal gezien hebt kom je daar nooit meer vanaf.
 4. Big AL

  Rode Pica 3

  Ze zijn druk bezig. Voorste velgen zitten er al op.
 5. Big AL

  Rode Pica 3

  Morgen krijgt hij zijn eerste beurtje. Met net 2000 km op de teller alleen olie verversen en een software update. Nieuwe spatlappen voor en achter laten plaatsen, en als laatste laat ik de 15 inch versie van de velgen die op de nieuwe GT-line zitten ook nog plaatsen. De velgen die er nu opzitten vind ik echt verschrikkelijk dus weg ermee. Ben benieuwd hoe het eruit komt te zien.
 6. Big AL

  Rode Pica 3

  Ik ben aan het kijken naar andere velgen, en nou heb ik altijd gedacht dat in de nieuwe velgen tpms sensoren zitten. Hierdoor kan ik dus niet zomaar after market velgen plaatsen van bijvoorbeeld marktplaats. De dealer gebeld, en die vertelde mij dat dit niet meer het geval is. Hij gaf aan dat de sensor in de abs module bij elk wiel zit en niet meer in het ventiel. Klopt dit?
 7. Big AL

  Rode Pica 3

  Weer wat leuks besteld voor de achterste zijruiten. Op eBay is steeds meer te vinden voor de Picanto 3. Kijk maar eens via de link. https://www.ebay.nl/sch/m.html?LH_AvailTo=146&_ssn=kmotors&_nkw=picanto&_fcid=146&_sop=12&_stpos=2802KW
 8. Te koop aangeboden voor een Picanto Mk 2: Spiegelkappen, handgespoten in de kleuren van de band Van Halen. Motief is perfect gespiegeld, ik heb ze zelf gespoten in dezelfde kleuren als de gitaren van Eddie van Halen. Let op: passen alleen op spiegels ZONDER ingebouwde richtingaanwijzers. Plaatsen zonder klussen, oude kappen verwijderen en deze erin klikken. Vraagprijs: € 55,00 inclusief verzendkosten.
 9. Big AL

  Rode Pica 3

  Net dit besteld, b-pillar stickers. Omgerekend € 17,35 incl verzenden. 4 stuks, in carbon.
 10. Big AL

  Rode Pica 3

  Ben bang dat het niet gaat werken. De grille heeft een iets andere vorm dan de standaard grille. Had ik kunnen weten achteraf, de GT Line heeft een ander voor front dan de standaard Pica 3. Maar ik geef nog niet op, misschien dat het met een beetje bijwerken nog lukt. Ik zal proberen om wat foto's te maken. @de Hunter, zwart moet haast wel die onderste zijn met de witte insert, de andere twee zijn rood of lime groen.
 11. Big AL

  Rode Pica 3

  Nieuwe GT line grille is al binnen. Origineel Kia. Hopen dat hij een beetje makkelijk te plaatsen is en ik niet de hele voorgevel hoef te verwijderen.
 12. Big AL

  Stinger in Top Gear

  Kia Stinger nu in Top Gear. BBC 2 En in Top Gear extra om 23:30 Herhaling morgen om 20:00
 13. Big AL

  Rode Pica 3

  En deze zijwindschermen aan de voorkant bij Laudorshop.
 14. Big AL

  Rode Pica 3

  Net deze grille in het rood besteld op Ebay.
 15. Big AL

  Terugval in toeren, electrisch probleem?

  Bij mijn vorige Picanto Businessline Navigator uit december 2014 gingen ook altijd de toeren naar beneden als ik de ramen bediende. Van stationair 800 of 900 toeren (weet het niet precies meer) terug naar onder de 200 toeren. Buiten dit verder nooit last gehad van terugvallende toeren.
×