Big AL

Leden
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over Big AL

 • Rang
  Newbie
 • Verjaardag 09-10-1972

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 • Hobby's
  Gitaren bouwen (Van Halen gitaren)
 • Auto ('s)
  Kia Picanto 1.0 First Edition 2017

Recente profielbezoeken

231 profielweergaven
 1. Rode Pica 3

  Zo, volgende bestelling gedaan. SolarPlexius zonneschermen op alle achterruiten. Misschien is folie goedkoper maar ik vind dit er echt heel mooi uit zien. En weer snel te verwijderen als het nodig is.
 2. Rode Pica 3

  Klaar. Wat een verschil.
 3. Rode Pica 3

  Da's een tic die ik heb. Ik verzamel en bestudeer de tweede wereldoorlog. De oude velgen zien eruit als een Duitse medaille, het ijzeren kruis. Is natuurlijk niet zo maar als je dat eenmaal gezien hebt kom je daar nooit meer vanaf.
 4. Rode Pica 3

  Ze zijn druk bezig. Voorste velgen zitten er al op.
 5. Rode Pica 3

  Morgen krijgt hij zijn eerste beurtje. Met net 2000 km op de teller alleen olie verversen en een software update. Nieuwe spatlappen voor en achter laten plaatsen, en als laatste laat ik de 15 inch versie van de velgen die op de nieuwe GT-line zitten ook nog plaatsen. De velgen die er nu opzitten vind ik echt verschrikkelijk dus weg ermee. Ben benieuwd hoe het eruit komt te zien.
 6. Rode Pica 3

  Ik ben aan het kijken naar andere velgen, en nou heb ik altijd gedacht dat in de nieuwe velgen tpms sensoren zitten. Hierdoor kan ik dus niet zomaar after market velgen plaatsen van bijvoorbeeld marktplaats. De dealer gebeld, en die vertelde mij dat dit niet meer het geval is. Hij gaf aan dat de sensor in de abs module bij elk wiel zit en niet meer in het ventiel. Klopt dit?
 7. Rode Pica 3

  Weer wat leuks besteld voor de achterste zijruiten. Op eBay is steeds meer te vinden voor de Picanto 3. Kijk maar eens via de link. https://www.ebay.nl/sch/m.html?LH_AvailTo=146&_ssn=kmotors&_nkw=picanto&_fcid=146&_sop=12&_stpos=2802KW
 8. te koop aangeboden Te koop voor Picanto mk2

  Gereserveerd
 9. Te koop aangeboden voor een Picanto Mk 2: Spiegelkappen, handgespoten in de kleuren van de band Van Halen. Motief is perfect gespiegeld, ik heb ze zelf gespoten in dezelfde kleuren als de gitaren van Eddie van Halen. Let op: passen alleen op spiegels ZONDER ingebouwde richtingaanwijzers. Plaatsen zonder klussen, oude kappen verwijderen en deze erin klikken. Vraagprijs: € 55,00 inclusief verzendkosten.
 10. te koop aangeboden Te koop voor Picanto mk2

  Hoi Soul, ik denk dat ik wel een pakket kan maken. Als ik bij PostNL kijk, denk ik dat er dan nog iets van € 15,00 aan verzendkosten bij zou komen.
 11. Rode Pica 3

  Net dit besteld, b-pillar stickers. Omgerekend € 17,35 incl verzenden. 4 stuks, in carbon.
 12. Rode Pica 3

  Ben bang dat het niet gaat werken. De grille heeft een iets andere vorm dan de standaard grille. Had ik kunnen weten achteraf, de GT Line heeft een ander voor front dan de standaard Pica 3. Maar ik geef nog niet op, misschien dat het met een beetje bijwerken nog lukt. Ik zal proberen om wat foto's te maken. @de Hunter, zwart moet haast wel die onderste zijn met de witte insert, de andere twee zijn rood of lime groen.
 13. te koop aangeboden Te koop voor Picanto mk2

  Hoi Soul, dan moet ik even kijken of ik genoeg karton en verpakkingsmateriaal heb om een goeie doos te kunnen maken. Die zonneschermen zijn behoorlijk groot. En ik wil wel dat het netjes en onbeschadigd aankomt.
 14. Rode Pica 3

  Nieuwe GT line grille is al binnen. Origineel Kia. Hopen dat hij een beetje makkelijk te plaatsen is en ik niet de hele voorgevel hoef te verwijderen.