Jump to content
 • Sign Up

NCJ87

Leden
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About NCJ87

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

402 profile views
 1. Toevallig een paar weken geleden mee bezig geweest. De verloopadapters voor de Picanto 2 passen niet op de Picanto 3. Ik heb het idee dat de speakers in de Picanto 3 een stuk kleiner zijn gemaakt. Ik kan een 16,5 cm speaker in ieder geval niet kwijt, daar is te weinig ruimte voor achter het paneel. Mocht iemand een oplossing hebben dan hoor ik het ook heel graag!
 2. Ziet er leuk uit! Mooie combinatie zo
 3. In onze Picanto GT line heb ik een setje Philips Whitevision (HB3) geplaatst, ziet er een stuk mooier uit dan de standaard halogeen verlichting (en beter lichtbeeld). Wil tzt nog wel een kijken naar led verlichting...
 4. Hier ook geen jankend geluid, wel de 1.2 viercilinder motor, misschien maakt dat nog uit..
 5. Dat zou ik ook graag willen.. heb je een Picanto?
 6. Helder, dan zo maar genieten van deze optie, is ook erg leuk dat het zo werkt. Next op de to do list: verlichting in de voetenruimte en uitstapverlichting maken. Het setje ligt al klaar maar dat lijkt wat meer werk te worden...
 7. Vandaag de kabel geïnstalleerd [emoji3]. Het was een leuk klusje, prima zelf te doen, ben nog het langste bezig geweest met de 5 pinnen uit de connector te halen. Als je eenmaal door hebt hoe dat zit is dat ook prima zelf te doen. De spiegels klappen nu uit bij het starten van het contact en in wanneer het contact uitgezet wordt. Bij mijn Ceed klapten de spiegels uit bij het benaderen van de auto (keyless entry). Is het mogelijk om dit bij de Picanto 3 ook voor elkaar te krijgen?
 8. Toevallig vanavond een set spatlappen achter op de GT line gemonteerd. Ik heb eventueel interesse in spatlappen voor
 9. Wat een super leuk detail!! Heb ze ook meteen besteld voor m’n Picanto
 10. Erg leuke toevoegingen! Ben wel benieuwd, zijn de instaplijsten en andere details origineel Kia? Ben ook nog op zoek naar wat leuke accessoires voor m’n Picanto GT line (ook in dezelfde stoere kleur )
 11. Waar is die versie te bestellen? Heb je een merknaam of artikelnummer?
 12. Bedankt voor je heldere uitleg! Ik ga hem na levering van de Picanto bestellen
 13. Goed om te lezen, bedankt voor je reactie. Was het makkelijk om de kabel in te bouwen? Verkoper vertelde over problemen omdat de kabel bij de interieurverlichting zou worden aangesloten. Als je te lang wacht met de auto op slot zetten (en interieurverlichting uit is) klappen de spiegels niet meer in. Zorgt voor verwarrende situatie vertelde hij. Maar in de praktijk lijkt dat wel mee te vallen dus?
 14. Vandaag hebben we een Picanto GT line besteld . Heel erg blij mee natuurlijk. We hebben toevoeging van deze kabel besproken, echter raadde de verkoper deze af, omdat het niet goed zou werken. Zijn er hier al ervaringen met deze optie?
×
×
 • Create New...