Jump to content

Truffel

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Truffel

 • Rank
  Newbie
 1. Hoi, Bedankt voor de hulp, is al klaar. Was echt simpel, kosten me gelukkig maar €40.
 2. Hallo, Als ik het goed zie kan ik gewoon de slangetjes los halen, en de koelvloeistof weer terug gooien in het nieuwe tankje.
 3. Hallo, Ik moet het expansievat vervangen van mijn kia ceed sw 2008. Weet iemand ik dit makkelijk zelf te doen is. Het ziet er namelijk zeer eenvoudig uit maar weet het natuurlijk niet zeker. Hopelijk heeft iemand een idee.
 4. Nu doet hij het weer, snap er niks van. Ik heb eigenlijk niks bijzonders gedaan. Gisteren avond na het werk ging ik naar huis en ik denk probeer het nog is en ja hoor ging weer netjes open en dicht lekker betrouwbaar dit wachten wel weer af weet nog steeds niet wat het is geweest.bedankt voor jullie reacties in ieder geval.
 5. Het raam aan de passagiers kant werkt nog wel ook via de deur van de bestuurder. Normaal zit op een zekering meerdere dingen en niet alleen een raam.
 6. Hallo, Ik heb een probleem, mijn elektrisch bedienbare raam van de bestuurders kant gaat niet meer open. De auto is pas 2 jaar oud. Weet iemand wat het zou kunnen zijn, ik kan er niks over vinden. Gr truffel.
×
×
 • Create New...