Jump to content
 • Sign Up

KoosH

Leden
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About KoosH

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/12/1951

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  's-Gravenzande

Recent Profile Visitors

404 profile views
 1. KoosH

  Schurende remmen??

  Mijn CC is geupdate en ik merk dat als ik hem inschakel, dat de verbruiksmeter meer aangeeft dan als ik met dezelfde snelheid zonder CC rijdt.
 2. Ik heb er vorig jaar bij een banden/velgen bedrijf 16 inch Dezent lichtmetalen velgen, Goodyear UG9 winterbanden, TPMS sensors, metalen ventilen en bijpassende bouten en lock bouten op laten zetten voor €974. Dat vond ik wel een stuk voordeliger dan wat mijn dealer aanbood.
 3. Daar zal ik inderdaad nog eens over gaan praten. Er is ooit door de dealer gezegd dat dit zoals het bij mij werkt goed is
 4. Ik heb de sensoren ook in laten bouwen, bij mij worden ze pas geactiveerd door de R stand. Dus als het voor kritisch is moet ik eerst in de R en dan in de D. Lastig en merkwaardig dar dit bij anderen niet zo is.
 5. Ik zeg niet dat hij niet moet terugschakelen, maar het lijkt erop dat hij nu terugschakeld en een hoop gas bij geeft terwijl hij dat voor heen zonder CC niet deed. Maar dat kan je helaas niet beoordelen als je niet in een Niro rijdt.
 6. Maar wat ik ervaar is dat het gedrag na de update dus ook zonder CC veranderd is.
 7. De CC narigheid is inderdaad weg, maar ik heb wel het idee dat zowel met CC als met zelf het gaspedaal bedienen er met name als je een helling opgaat het gedrag toch veranderd is. Hij geeft dan gas bij en schakelt terug waardoor er nog meer gas bij gegeven moet worden, waardoor hij best wel hoog in zijn toeren komt. Zijn er mensen die dit ook ervaren ?
 8. Mooi marketing verhaal, je koopt een kant en klare First Edition waar het niet op zit en als je de optie niet besteld, heb je dus in Kia termen geen interesse.
 9. Dat is mooi. Met mijn gehoor is niks mis, maar de radio moet toch redelijk zacht staan om het te kunnen horen.
 10. KoosH

  Software updates

  Ik heb hetzelfde probleem, waar ik ook last van heb is dat als je de snelheid wil verlagen dat hij dan vaak ook versneld. Een beetje lullig als je voorganger langzamer gaat rijden.
 11. Ik heb een First Edition en de sensors voor in laten bouwen. De hoeveelheid geluid die geproduceerd wordt is niet echt om over een huis te schrijven, netjes gezegd vind ik het een miskoop.
 12. Ik heb geen adaptive CC en merk vooral op de snelweg dat de snelheid bij het activeren ineens ca 7 km stijgt. Dit gebeurt ook wel als de CC actief is en ik snelheid wil verminderen, een beetje lastig als de snelheid afneemt en je auto gaat harder rijden.
 13. Mijn dealer vertelde dat het "bevestigingsoog" er voor was om de aanhanger aan te borgen. Eigenlijk vind ik het belachelijk dat je een trekhaak koopt en er dan zelf nog een beugel apart bij moet kopen, maar ik zal dat toch maar gaan doen.
 14. Welke software versie heb jij?
 15. KoosH

  spraakherkenning

  Bij werkt het ook niet met een Samsung A5. Ik vind het trouwens absurd dat je een telefoon nodig hebt oor spraakherkenning.
×
×
 • Create New...