Ga naar inhoud

Wil002

Leden
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Wil002 won de laatste dag op 16 mei

Wil002 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5 Neutraal

Over Wil002

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 6 april

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hapert
 • Hobby's
  Voetbal, Films
 • Auto
  History:
  Mini, Kadett C2, Kadett D, Kadett E, Corsa
  Octavia, Zafira, Kuga, XC60

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wil002

  Voor NO-Niro’s toch een aanrader...

  Hallo Grijswolfje, ik moet me aansluiten bij jou info. Ik ben ook van Volvo (XC60 D3 400Nm 163pk automaat) overgeschakeld op een Kia Niro. Volvo reed geweldig, echter met minder km's per jaar en geen caravan meer was een diesel gewoon te duur (146 euro/pm wegenbelasting en 1:12 verbruik (leeggewicht ongeveer 1700 kg)). Hou dus ook van doorrijden (ik blijf niet achter een vrachtwagen hangen om zuinig(er) te rijden), is idd. een heel stuk rustiger met de Niro; ik kom op ongeveer 1:19 (bij weinig snelweg km's). Ik heb na 5000km rijden alleen hulpveren laten plaatsen; ik vond de auto achter doorzakken in beladen toestand. Nu ongeveer 25000 km op de teller. Succes met de Niro !!! mvg, Wil002
 2. Wil002

  Problemen met de Lak

  Dat is blijkbaar "normaal". Verschil tussen materiaalkeuze: metaal/kunststof (statisch (hoe de deeltjes gaan "liggen) ) kan al kleurverschil geven.
 3. Wil002

  Problemen met de Lak

  Vorige week ben ik ook bij een autospuiter met mijn Niro (vervangen kunststof bumper). Bedrijf vond de auto ook een sinasappelhuid hebben op de deuren (zichtbaar als auto op de brug staat); ander zichtsveld. Ook werd me gemeld dat er eigenlijk weinig lak op de auto zit (bij autospuiten (na reparatie) zit er 1 tot 1 1/2 keer zoveel lak op is me verteld. En inderdaad het lijkt dat er "onder" de blanke lak een veeg zit.
 4. Wil002

  Irritante tekst na starten

  Ik volg de discussie. irriteer me ook aan die opstart text. Ben benieuwd of je die kan "dis-ablen".
 5. Wil002

  flitspalen laden via usb

  Ik heb sinds ongeveer 1 maand de app (voor Android 8.0) Carspot WiFi geinstalleerd. Deze app werkt zeer goed met telefoon en Kia Niro. Als de auto wordt gestart, schakelt de telefoon automatisch (settings instellen !) op hotspot, zodat er weer flitsmeldingen worden weergegeven op het navigatiescherm. Als auto wordt uitgezet, wordt de hotspot op de telefoon ook weer uitgezet.
 6. Wil002

  navigatie

  De kia android hotspot app werkt alleen voor oudere android versies. de KIA software is verouderd waardoor je geen contact/communicatie hebt via de app. je kan natuurlijk wel handmatig je hotspot aanzetten. Ikzelf heb de app carspot wifi op mijn android 8.0 telefoon gezet, lijkt goed te werken.
 7. Wil002

  Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  zaterdag 14 april 2017 handtekening gezet en 12 mei 2017 de aflevering. Zo duidelijker ?
 8. Wil002

  Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Vorig jaar op paaszaterdag besteld en op 12 mei ophalen bij de dealer en inderdaad op auto stond bij de havens in Rotterdam op inklaren te wachten.
 9. Wil002

  Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  @ Hanz99, Dat is een mooie Niro in die kleur. koop anders los een paar 18" velgen met banden (zal tussen 800 en 1000 euro zijn incl goede banden) en bestel de 16" velgen met winterbanden ipv all-season. Ben je goedkoper uit dan via de KIA-dealer velgen regelen. Ook de TMPS sensoren (4x kan je voor ongeveer 100 a 150 euro via internet bestellen). Heb je voor zomer en winter het juiste schoeisel. Het is maar een idee. Mooie "grote" velgen in de zomer, en winterbestendige (kleinere) velgen in de winter. Ikzelf heb de 16: velgen voor de winter en 18" velgen voor de zomer, en vindt comfort van 18" goed. Maar dat is natuurlijk ook persoonlijk. Succes met de Niro... en wachten duurt altijd lang.
 10. Wil002

  Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Tegenwoordig lang wachten dan. Vorig jar de Kia Niro op 15 april (pasen) besteld, op 12 mei op wegrijden bij de dealer.
 11. Wil002

  Dakkoffer Kia Niro

  Ik ben met volgeladen dakkoffer en kofferbak op vakantie geweest, het rijden is zeer goed bevallen. Mede door de geplaatste hulpveren reed de Kia Niro super en had ik geen last van doorhangen.
 12. Wil002

  Dakkoffer Kia Niro

  Ik heb de FARAD dakdrager erop zitten. Met een bagagebox. wat me opviel is het windgeruis vanaf 90 km/h (maar is misschien gewoon normaal). Bij alleen de dakdragers begint het geruis bij 60 km/h. Voor de rest afwachten hoe het bevalt. Succes met je keuze.
 13. Wil002

  Dakdragers voor de Niro

  Hallo Jeroen, ik heb ook de dakdragers van FARAD. Rinus ook bedankt voor je extra tips (was me niet echt opgevallen verschil in breedte), toen ik ze "gepast" heb op de Niro. Ik heb ze niet ingekort. Ga ze vandaag weer monteren, zal eens extra opletten. Er is wel windgeruis te horen als de dakdragers erop zitten (ik heb ze nog niet geprobeerd met de grote brede dakkoffer); maar misschien is dat normaal bij elke dakdrager. Het windgeruis is (voor mij) merkbaar vanaf 60 km/hr. Succes met je keuze.
 14. Wil002

  flitspalen laden via usb

  Iemand nieuws hotspot app met android versie 8.0 ? Ik heb ook de APK versie 1.3 geprobeerd, echter nog steeds sluit de hotspot app steeds (uw android versie is niet compatible met deze app).
 15. Wil002

  flitspalen laden via usb

  Sinds vorige week heb ik Android 8 op mijn OnePlus3. Met deze versie werkt de KIA hotspot niet meer op mijn KIA Niro. Heeft iemand suggesties hoe ik de app weer werkend kan krijgen ? De APK versie 1.2 werkt ook niet.
×