Jump to content

snowy12

Leden
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Goed

About snowy12

 • Rank
  Lid
 • Birthday 08/01/1952

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  kia magentis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. snowy12

  lamp

  weet iemand de gemakkelijkste manier om bij een magentis de lamp van het dimlicht te vervangen? Bij mijn vorige carnival was de hele unit er door middel van het losdraaien van een paar boutjes naar voren te halen. Bij de magentis weet ik het niet. Ben nu een half uur bezig om in een (te) kleine ruimte de lamp te vervangen.
 2. Zo is het mij vorig jaar ook gegaan. I.v.m. een geplande kerstvakantie in Denemarken moest ik wel winterbanden aanschaffen. Anders had ik het waarschijnlijk ook niet gedaan. Denk verder wel dat winterbanden voordelen hebben hoor, maar laten we ons niet de kop gek maken.. Als je de mensen hoort kun je echt niet zonder. Heb al diverse keren gehoord dat ze het ook hier verplicht moeten stellen. Ik vraag mij trouwens af of er misschien ook nog een markt is voor voorjaarsbanden en najaarsbanden.
 3. snowy12

  Dealer ervaringen

  Daar heb je wel gelijk in. Zit eigenlijk te overwegen mijn auto maar bij een plaatselijke garage te laten onderhouden. Scheelt mij weer de nodige kilometers.
 4. Mijn auto staat buiten. Naast de garage. De carport wordt in beslag genomen door allerlei dingen zoals het konijnenhok en de tuinmeubelen. Verder heeft mijn vrouw ook een autootje dus dan weet je wel welke auto in de garage staat. Die van mij dus niet:?.
 5. snowy12

  Dealer ervaringen

  ik heb wel het idee dat er soms dingen uit routine(?) gedaan worden. Bij mijn laatste grote beurt werden de ruitenwisserbladen voor vernieuwd (
 6. ik heb zelf zo'n 25 jaar Alfa gereden. ben 10 jaar geleden overgestapt op Kia omdat m'n gezin uit de Alfa begon te groeien. Ook ik mis dat rijden nog steeds, het direct reageren op het gaspedaal en het strakke sturen. Maar... heb nu de oplossing. M'n dochter heeft een Alfa en daar mag ik ook wel eens een stukkie in rijden.
 7. Een site om te onthouden BigWade.
 8. Een tweedehands motor voor
 9. ik begrijp de conclusie van de rechtsbijstand niet. Slijtage door normaal gebruik. Lijkt mij toch geen normale slijtage. Materiaalmoeheid hoef je toch ook niet te verwachten? Ik zou toch eens verder informeren, eventueel advies inwinnen bij een advocaat. Het lijkt mij niet dat je het hierbij moet laten zitten. Ik zou dat in elk geval niet doen.
 10. allemaal wel vervelend en ik begrijp dat je er een beetje narrig van wordt. Echter, komt bij elk merk wel voor. Heb een collega waar men in zijn BMW 2 liter olie meer bijvulde dan er in zou kunnen. Rekening teruggedraaid met het motto "vergissinkje". Ook wilde men doodleuk zijn auto een jaar te vroeg APK keuren. Brengt allemaal geld op moet je maar denken.
 11. snowy12

  Schijtnoten!

  nu nog afwachten of ie ook in metallic leverbaar wordt
 12. Mijn eerste kia was een joice op lpg. 150.000 km zonder een centje pijn. Daarna een carnival op LPG. De dealer had volgens hem er al veel meer op gas verkocht en het was geen enkel probleem. Na een jaar van aanmodderen vroeg ik aan de chefmonteur of ze met de andere gas-carnivals ook zoveel problemen hadden. Antwoord:"we hebben er nog nooit
 13. Eigenlijk te gek om los te lopen. Heb zelden zo'n goede reclame voor een automerk gelezen. Hoe was het ook alweer, The power to surprise toch? Lijkt erop dat er heel wat mensen wel surprised maar not amused zijn.
 14. jammer dat men meent toch ver boven de klant te staan. Nog even en je moet eerst door de ballotage voor je een Kia mag kopen.
×
×
 • Create New...