Jump to content

Derksen

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Derksen

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/14/1956

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Werk
  electric engineer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OK Mannen, bedankt voor alle terugkoppeling. Ik zal dus moeten wachten tot m'n volgende KIA Niro Hydrogen :)
 2. Ik heb een Niro 1.6 GDi Hybrid 77kW DynamicLine DCT6. Met een standaard uitrusting dus ook een standaard cruisecontrol. Weet iemand of de cruisecontrol 'simpel' aan te passen is naar een adaptive cruisecontrol en wat zoiets evetntueel achteraf kost? Mijn gevoel zegt n.l. dat alles daarvoor al in de auto zit, maar dat er alleen maar iets geactiveerd hoeft te worden, of misschien een sensor erbij ingedrukt en een aanpassing van de software. Maar ik kan het uiteraard helemaal mis hebben.
 3. Derksen

  navigatie

  Je hebt gelijk, sorry ik bedoel ook RDS. Ik heb al gezocht naar een app. Helaas heb ik een (werk) windhoos telefoon, geen app voor kunnen vinden.
 4. Er is me (pas een week later een raar detail opgevallen aan de Niro. Op de achterdeuren zit een in kleur meegespoten plakker? Heb deze inmiddels ook bij andere niro's gezien en vraag me af waarom men hier voor gekozen heeft? Ik vind het er eigenlijk een beetje knullig uitzien, zo van oww laten we daar maar een plaatje op plakken ter versteviging of zo. Maar er af halen (zonder beschadiging) zal wel geen optie zijn denk ik?!
 5. Derksen

  navigatie

  Klopt het dat de flitspalen waarschuwing alleen werkt als je een wifi hotspot aan hebt staan? Ik moet iedere keer dat ik in de auto stap er aan denken dat ik mijn mobiele hotspot aanzet, is vervelend. Raar dat dit niet live met gps mee naar binnen komt net als bij TomTom toch? Of heb ik iets niet goed ingesteld staan?
 6. Derksen

  Verbruik Niro

  Ik rijdt altijd rustig (veel binnen wegen 60kmh) en de oranje indicator staat meer op 1 op 30 dan onder de 1 op 10. De groene boom geeft me een cijfer 8 of 9 en dat terwijl het totale resultaat niet hoger komt dan 1 op 17 ? Valse verwachting cijfers gepubliceerd? 1 op 26 in de folder, dealer meld "je zal niet hoger komen dan 1 op 20" maar zelfs dat haal ik niet hoe goed ik ook m'n best doe. Ik ben benieuwd of de komende zomer nog een andere conclusie gaat geven. (warmer omgeving, minder licht aan, maar dan wel weer de airco natuurlijk) Maar verder wel een heerlijke auto hoor
 7. Derksen

  Verbruik Niro

  Ik rijd nu 2 weken Kia Niro dynamic, volgens de schermpjes in de auto rijd ik 80% economisch en is mijn verbruik 1 op 17, als ik echter de getankte liters bereken op de kilometers kom ik niet verder dan op ca. 1:15!? Verder valt het me erg tegen hoe weinig je elektrisch wegrijd. Meestal start de de motor vrijwel direct als ik de sleutel omdraai en als hij al elektrisch weg wil rijden is dat hooguit 100 meter voor de motor start. Tijdens rustig rijden brand het EV lampje wel.
×
×
 • Create New...