Roland2017

Leden
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Roland2017

 • Rang
  Newbie
 1. Verbruik

  Nu het langzamerhand kouder wordt, neemt het verbruik iets toe. Maar gemiddeld 1 op 19 vind ik nog heel netjes. Ik rij voornamelijk woon werk verkeer afstanden van zo'n 25km. Heb ook 16 inch met standaard Michelin banden.
 2. Montage afneembare trekhaak Niro

  Maar hopen dat Bosal ook met een verbeterde versie komt. GDW is wel aangepast.
 3. Live gezien

  Front ziet wat stoerder uit dan de Niro! Ik vind de two tone combinatie minder geslaagd.
 4. en dan valt de keuze op de KIA

  Heel fraai. Een unieke Niro uitvoering, waar er maar 1 van is!
 5. Irritant welkomstscherm

  Als je voor dat je de sleutel omdraait eerst je gordel omdoet, dat krijg je geen waarschuwingssignaal meer! Na een aantal secondes verdwijnt het waarschuwingsscherm vanzelf.
 6. Verbruik Niro

  De eerste 1000Km zit er op. Ik rij voornamelijk woon werk verkeer en kom op gemiddeld 4,9L/100km na de eerste tankbeurt ging er 35 liter in en had ik meer dan 700km op de teller staan.
 7. Starten op benzine of elektro?

  Vooral elektrisch wegrijden vanaf (verkeers)stoplicht vindt ik geweldig!
 8. Starten op benzine of elektro?

  Met koude motor, wordt altijd eerst op de benzinemotor gestart.
 9. Nieuwe Niro

  Gefeliciteerd! Ik heb mijn Niro nu 2 weken en het rijd geweldig. Mijn collega heeft een Stonic aangeschaft. die wordt volgende week afgeleverd. Ben benieuwd.
 10. herrie 18" banden

  Ik rij met de standaard 16" Michelin banden. op sommige wegen hoor je de banden behoorlijk. Het scheelt wel of je de bagage afdek scherm dicht of open heb. B.T.W. 3 db is een verdubbeling van de geluidsdruk, 6 db viervoudig en 10 db neemt de geluidsdruk toe met een factor van 10!
 11. Montage afneembare trekhaak Niro

  Hallo, Ik ben nieuw op deze forum en sinds 2 weken in het bezit van een Kia Niro. Op mijn Kia Niro heb ik ook een afneembare trekhaak laten monteren. De dealer heeft een GDW gemonteerd, maar wel volgens mij met de verbeterde montage constructie. Er zijn dikke koppelstukken op chassis met opstaande randen gemonteerd.