Roland2017

Leden
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Roland2017

 • Rang
  Newbie
 1. Emissie service bij service beurt

  Mijn Niro "moet" over 2 weken voor de eerste beurt. Staat ca 6000 km. op. Heb je de Niro dan al een jaar?
 2. Minpuntjes Niro

  Geen (elektrisch) verwarmde buitenspiegels (Dynamic line). Dit is volgens mij wel iets heel basic wat een auto met deze aankoopwaarde zeker zou moeten hebben.. Mijn vorige auto uit 2003 had dit zelfs standaard. Op mijn Dynamic line uitvoering zit wel degelijk verwarmde buitenspiegels op. Gisteren nog opgelet tijdens het wegrijden met bevroren spiegels. Je moet wel je achterruit verwarming aanzetten!
 3. Garantie is een wassen neus!

  Pas op, met dan maar zelf via (niet KIA dealer)vakgarage de motor laten vervangen, want dan vergooi je al je rechten!
 4. Navigatie Niro

  Ik vind het zelf wel zo prettig waar ik me bevind. Als backup gebruik ik nog altijd ouderwetse wegenkaarten. Navigatie is handig als je bijna op eindbestemming bent (straten in een stad), maar onderweg weet ik meestal wel waar ik ben, daar heb ik de navigatie niet voor nodig.
 5. Garantie is een wassen neus!

  Het is dus niet elk jaar of 15000 km. Maar minimaal elk per jaar waarbij de maximale 15000 km niet mag worden overschreden! Dus kan het voorkomen dat je binnen een jaar vaker een onderhoud moet laten plegen. Wel vind ik het van KIA erg flauw dat ze zo met de garantieregels omgaat!
 6. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Nu is ie helemaal
 7. Cruisecontrol bug/Update

  Ik heb de Dynamic Line van oktober 2017. De CC vind ik niet echt nauwkeurig. Verder een heerlijke auto. Bij m'n vorige Peugeot 308 werkte de CC vlekkeloos en kon je vooraf de ingestelde snelheid instellen en op de display zien. In de Niro moet je eerst de gewenste snelheid maken en dan vastzetten. Werkt een beetje knullig.
 8. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Ik heb de dynamic line uitvoering. daar zit ook een doorlopende sierstrip op.
 9. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Welke uitvoering is deze Niro? Ik zie alleen chrome sierlijst op de achterramen.
 10. Montage afneembare trekhaak Niro

  Oeps, en ik maar denken dat het met de "verbeterde" GDW trekhaak het probleem opgelost was. Niet dus! Ik ga eind april met caravan van bijna 1300 kilo aan de haak op vakantie. Ik denk dat ik maar een gesprek aan gaat met m'n dealer. Kijken hoe zij hier mee om gaat? Dank voor de tip BvE!
 11. Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Ik was er dus op tijd bij. Favoriete kleur, donker blauw en gratis (goede) trekhaak. Scheelde zo'n 3500 euro op de catalogus waarden. Wel een voorraad model 2017.
 12. caravan trekken

  Met 1250 kg zit je wel op de grens. Een beetje overcapaciteit is wel zo prettig. Ik ben zelf op zoek naar een geschikte caravan en denk aan een maximum ledig gewicht onder 1000kg , maar wel met zoveel mogelijk comfort en ruimte.
 13. Montage afneembare trekhaak Niro

  Ja,ja zegt ie
 14. Software updates

  Kennelijk heb ik niet de laatste software release? Niro is begin oktober geleverd.
 15. Montage afneembare trekhaak Niro

  Kennelijk wel, want op mijn Niro is door Durmi Amsterdam de verbeterde GDW gemonteerd. Maar ze lopen er niet mee te koop, anders komen ze allemaal