Jump to content
 • Sign Up

Case

Leden
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Case last won the day on March 7

Case had the most liked content!

Community Reputation

13 Goed

About Case

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Regio Eindhoven
 • Auto
  Mitsubishi Outlander PHEV Instyle (2013).
  KIA e-Niro 64 kWh Executive Line (2019)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Precies, als je je zakelijke auto zelf (eenmanszaak) moet betalen, is ideologie heel mooi, maar de business case moet ook kloppen.
 2. Om met een benzineauto per kilometer even goedkoop uit te komen, moet je tussen de 1:25 en 1:40 rijden. Succes!
 3. Ik heb bij mijn auto eens onder al die zwarte plastic kappen gekeken. Die 'warmtepomp' bleek een groot elektromagnetisch kleppenblok met een tros leidingen er naar toe. Hierdoor kan de pomp van de airco ook dienst doen als verwarming.
 4. Deze fout komt waarschijnlijk door 3 dingen: Installateur niet bekend met de materie. Aardlekschakelaar type B is niet overal te koop. Aardlekschakelaar type B is veel duurder, vanaf zo'n € 200,-.
 5. Je hebt onderhoud laten doen aan een 1.6GDi HEV ? Dacht dat je een e-Niro had?
 6. 23 november zelf besteld bij de dealer.
 7. ?????????? Ik heb mijn Runway Red e-Niro vanaf 5 maart.
 8. Ik gebruik het alleen bij hele lange ritten op de snelweg. Zelfs dan kiest het regelmatig een onprettige lijn. Bij flauwe bochten vaak te laat, maar daarbij ook te scherp, de bocht in, om vervolgens via een bijna rechte lijn veel te ver in de buitenbocht uit te komen. Soms gaat het ook wel goed hoor. Als ik langere tijd alleen korte ritten verwacht, schakel ik het uit (in het menu, dus alleen in P). Idem met de Lane Departure Warning/Assist (iedere rit met de knop). Deze werkt wat mij betreft te hakkerig/ongedempt, en zodra het lijnenpatroon minder goed zichtbaar is schakelt het zichzelf (tijdelijk) uit.
 9. Als de originele velgen winterhanden hebben, en de antraciet velgen zomerbanden, kan het zomaar aan de banden liggen.
 10. Nee, niet dus. Ook in de MijnKIA ritten registratie zijn die ritten niet terug te vinden.
 11. Het hoedenplank-scherm misschien?
 12. Of niet. Ik heb al twee ritten heenweg gereden, zonder terugweg. Dus rijdt je dan de volgende dag op miraculeuze wijze weg vanaf een plek waar je nooit heen bent gegaan. Volgens de app dan...
 13. Case

  Trillingen

  Dat kan het bij ons niet zijn (want geen koppeling). Ik heb het trillen ook, maar is niet altijd even erg. Had er een afspraak voor staan bij de dealer, maar heb die weer afgezegd, toen het even minder werd. Ik vermoed, dat het in de aandrijfassen of in de ophanging van de motor zit.
 14. de VESS geeft zo'n irritante pieptoon, vooral buiten goed hoorbaar, maar als je de radio/mediaspeler uit hebt, hoor je het binnen ook.
×
×
 • Create New...