Ga naar inhoud

Case

Leden
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over Case

Algemeen

 • Auto
  Outlander PHEV

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Case

  Ton's aanstaande e-Niro

  Heb je de banden misschien opgepompt bij (heel) koud weer? Als je nu net bij een hogere buitentemperatuur een flink stuk hebt gereden, kan de druk zomaar flink hoger zijn.
 2. Case

  e-Niro - Levertijden en bestellingen

  Als je in de zaak een nieuwe auto koopt, bijvoorbeeld een KIA e-Niro, kun je de Outlander gewoon naar privé overhevelen, ook in een eenmanszaak (gewijzigde omstandigheden, omdat je immers je zakelijke km's met de nieuwe auto gaat rijden).
 3. Case

  e-Niro - Levertijden en bestellingen

  Als je de Outlander in je BV hebt, kun je hem het best z.s.m. in privé overnemen, en je km's bij de BV declareren. Zit de auto in een eenmanszaak, dan is je bijtelling laag, want nooit meer dan de werkelijke kosten. Die paar maanden extra kosten dan dus niet zo veel.
 4. Case

  e-Niro - Levertijden en bestellingen

  Ik heb 23 november een rode besteld. "En de kleur speelt ook een grote rol. Je ziet dat bijvoorbeeld bij de rode kleur." Vorige week was bij de dealer in het systeem te zien dat de auto gemaakt was (er was al een chassisnummer), en stond de verwachte leverdatum (bij de dealer) op 2 maart. "Voor mij kostte de Outlander 574 euro per maand aan netto bijtelling......." Daar heb ik het voordeel dat ik mijn auto in de eenmanszaak heb. Dan wordt de bijtelling nooit meer dan de werkelijke kosten; en met de afschrijving al helemaal gedaan...
 5. Case

  e-Niro - Levertijden en bestellingen

  "De late levering kost me veel geld, want ik moet nu nog een jaar in een Outlander rijden die inmiddels in de 22% bijtelling categorie valt." Een 2013 Outlander PHEV gaat van 0% naar nu 25%. Je hebt voor 5 jaar een korting op de bijtelling gekregen, en die is/gaat er nu vanaf!
 6. Case

  Traag opladen

  Net informatie gekregen van de Ratio EV Transformer; deze combineert ook 2x16A tot 1x32A.
 7. Case

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  Bij Content autogroep in Eindhoven. Had je wel al een reservering?
 8. Case

  Traag opladen

  Bijvoorbeeld de EVtun Accelev laders, van 6 of 8 kW. Of de Ratio EV Transformer, die 3 fasen combineert tot 1.
 9. Case

  Traag opladen

  Let op, voor een 22kW lader heb je een 3x35A hoofd zekering nodig (duurder vastrecht). Of je kiest voor een 1-fase lader die 2 fasen van 16A kan samenvoegen tot een fase van 32A.
 10. Case

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  Ik heb ook een rode besteld. Ik was eind vorige week bij de dealer; de auto is onderweg (staat op de boot), en is volgens de huidige planning 2 maart bij de dealer. Ik had een reservering van eind juni, en heb 23 november besteld.
 11. Case

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  De importeur bepaalt dit inderdaad. Zo kun je in sommige andere landen ook kiezen voor een andere kleur interieur, met bijvoorbeeld ook de blauwe accenten (stiksels, randen in stoelen, randen rond ventilatieroosters). In Frankrijk is er onder kopers wat ontevredenheid ontstaan, omdat de importeur ervoor heeft gekozen alle modellen zonder warmtepomp te leveren.
 12. Case

  Traag opladen

  Een openbare 11kW laadpaal is drie-fasen met 3,7kW per fase. De e-Niro gebruikt hiervan maar 1 fase. Een 22kW laadpaal zou de e-Niro met 7,2 kW moeten laten laden (het maximum van de lader in de auto).
 13. Case

  e-Niro - Vragen en antwoorden (WVTTK)

  Ja, DAA (Driver Awareness Alert, o.i.d.) = Alertheid bestuurder. Als ik het goed begrijp, kun je hiervan zelfs de gevoeligheid instellen.
 14. Case

  Rijden met de e-niro; verbruik en laden

  Als je netaansluiting 3x25A is, kun je met een normale lader de e-Niro met maximaal 3,7 kW laden. Er bestaan laders die 2 van de 3 fasen kunnen omvormen tot een 1-fase 32A (7,2 kW).
 15. Case

  Vrijloopbegeleiding

  Alertheid bestuurder heeft niets met de andere rijhulpsystemen te maken. Het kijkt niet naar de weg, maar naar jou. Zodra je dreigt weg te dommelen geeft het een waarschuwing, met de suggestie een pauze te nemen.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.