Jump to content

Dragao

Leden
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dragao last won the day on April 16 2019

Dragao had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

About Dragao

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro Dynamic Plus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik vind dit een zeer rare gang van Zaken.. Een dealer die gewoon keihard in je gezicht zegt dat je liegt! Ik zou heel snel een andere dealer zoeken!
 2. Nee nog niet geprobeerd, zeker de moeite waard! Thnx
 3. Telefoon lampje zou het ook mee lukken? Grappige is wel als ik de auto uitzet en de deur open doe (waardoor de radio echt uit gaat) gaat de radio (beeldscherm) wel weer gewoon aan als ik weer contact aan zet. Hierdoor verdenk ik meer de aansturing.. (maar ja ik heb er geen verstand van)
 4. Beste Allen, Nu bijna een jaar in bezit van de Niro en ik heb een vaag probleem. zo heel af en toe valt het diaplay uit van de radio. Het touchscreen functioneert nog wel maar je ziet niets meer. Ook wisselen van functie (radio/carplay/achteruitrijcamera of zo ) doet het display niet aan gaan/veranderen. (maar er wordt wel geschakeld.) Zijn er meer mensen die hier last van hebben? Dealer denkt dat het in de software zit maar ben inmiddels al 2 updates verder..
 5. Deze ook even besteld verwachting is dat deze voor 30 maart geleverd word.. Vind ik persoonlijk erg snel maar ben benieuwd
 6. Dat is vreemd want ik ben gister voor onderhoud geweest en bij mij is de software en de kaart ge-update. Waren net deze week binnen werd mij verteld. Daarnaast is de software op het net al te krijgen dus dat maakt het dubbel vreemd dat jouw dealer de software en kaart update niet had.
 7. Iemand anders die de software al geladen heeft? (hopelijk niet alles in het Duits... en is NL wel gewoon beschikbaar als taal. , kan het me haast niet voorstellen maar toch ) Vrijdag gaat mijn auto voor beurt dus ik wacht ook heel even af
 8. Ha ik de 13de voor een 15k olie beurtje :) ben benieuwd
 9. 2019 model. (Dynamic Plus)
 10. ACC werkt inderdaad erg goed.. Maar onder de 20KM/h stop hij er toch echt mee (ik kan er 5 km naast zitten wanneer de ACC uitschakelt ) In ieder geval, zo werkt het bij mij
 11. Ok, Nu heb ik wel 2019 model. En de problemen waren er pas toen ik de laatste software versie had gekregen. Daarvoor geen problemen. Lijkt mij dus een software probleem. Maar bedankt voor de info!
 12. Xenon (onlangs zijn beide lampen vervangen ivm storing)
 13. Is er al een nieuwere versie ergens opgedoken? Wellicht ook nieuwe systeem versie (weet niet of deze kwa updates gelijk lopen met de kaart updates.) Heb best wel irritant probleempje in mij radio/navigatie.. Het scherm valt zo nu en dan uit.. Gelukkig niet altijd/elke dag.. Maar als deze uitvalt is het ook voor de rest van de rit gedaan. Radio doet het nog prima. maar scherm is zwart. Enige oplossing op dat moment is de auto stoppen contact uit (en deur open doen) daarna weer alles starten.
 14. Dragao

  Software updates

  Weet iemand wat hedendaags de laatste versie is ?
 15. Reageerd de scc dan ook niet wat heftigere bij verkeer voor je (langzamer verkeer)? Mijn eigen ervaring met SCC is dat deze sowieso wat traag is met reageren (wellicht dat een software update hier wat verbetering in brengt... geen ervaring mee )
×
×
 • Create New...