Jump to content

Eds

Leden
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Eds

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  De E-NIRO sinds 18-02-2019

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Deze Topic was gestart over de E-NIRO nu zie ik dingen voorbij komen van de overige typen NIRO. Maar volgens mij weet nog niemand welke haak er door Brink komt voor de E-NIRO. En dus weet volgens mij ook nog niemand of die wel of niet tordeert! En als je op de site van Brink kijk naar de aangehaalde type BMU/RMC pinkogen dragers zie je wel dat er meer dragers op passen dan door KMNL wordt beschreven, althans zo blijkt het. Dus zullen we nog even moeten wachten voor de E NIRO
 2. Ja zoals je schreef “ waarschijnlijk”
 3. Goed nieuws: Volgens KIA Motor NL afd. klantenservice is er een trekhaak voor fietsendragers ontwikkeld voor de E Niro en zal deze vermoedelijk in juni 2019 op de Nederlandse markt komen.
 4. Laten we dan maar hopen dat je gerucht bewaarheid wordt, zal dan wel een type van de Bosal worden en dat is op zich wel weer goed. Afwachten dus!
 5. Wel bij de Kona was al bekent voor aflevering dat er een trekhaak was. Overigens is het onderstel van de KONA niet gelijk aan dat van de E NIRO. Bovendien is de E-niro anders wat betreft de onderzijde dan zijn phev niro of hybride. Men gebruikt ook andere schokdempers daardoor staat hij iets hoger op de weg. Met ander woorden het is niet 1:1 te vergelijken ook al zouden wij "leken " dat wel willen. Nogmaals ik vind het jammer dat KIA zelf wel traag is met echte duidelijkheid te geven in plaats van te schrijven: onze afd. R en D is op dit moment een en ander aan het uitzoeken. Geef dan aan per wanneer er duidelijkheid is zo denk ik dan, toch!
 6. Beste Ton als dit zo is waarom doet men dan zo lang om vanuit de importeur te bevestigen dat een trekhaak mogelijk is?
 7. Fralamjo, ik denk dat ik jouw advies opvolg want zo'n haak moet denk ik wel goedgekeurd zijn door de importeur cq KIA want anders zou je wel eens problemen kunnen krijgen inzake garanties. Maar bovendien vind ik het persoonlijk ook een beter gevoel geven in relatie tot veiligheid. Stel je voor dat zo'n haak het begeeft terwijl er op de drager 2 fietsen staan al rijdende op n drukke snelweg........! Dus KIA maak er alstublieft werkvan om sneller met een oplossing te komen voor de fietsendrager-trekhaak in combinatie met de E-NIRO !
 8. Is er bij iemand al iets bekent of er een trekhaak (verwijderbaar of niet) gemonteerd kan worden op de E Niro. Nu de auto wordt uitgeleverd mag en zou het toch wel zo moeten zijn dat dit wel bekent moet zijn bij een goede autobouwer. Bij het zusje van Hyundai was dit bekent bij de start van de leveranties.
 9. Ton dat heb ik als eerste gedaan een mail gestuurd naar planb. Ben net nieuw in dit forum zal best nog wel wat fouten maken excuses daarvoor dan maar. Is denk ik wel een goed forum.
×
×
 • Create New...