Jump to content
 • Sign Up

King Niro

Leden
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

King Niro last won the day on July 16

King Niro had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent

About King Niro

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Nieuw-Vennep
 • Werk
  zelfstandig
 • Auto
  E-Niro, black, limited MV edition / VW Tiguan 2.0 TSI R 4-motion

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. als je 100% bent geladen en zet dan de airco aan, fan stand 3, driver only, dan ben je direct al 30km bereik kwijt. Dus dat merk je wel. Als de airco al aanstond dan uiteraard niet. Was afgelopen weken niet echt altijd airco weer overigens. Hen tevens gemerkt dat de app soms een lager bereik aangeeft dan de auto zelf.
 2. Heb mijn dashcam gechecked en bij mij blijft het lampje knipperen (op slot = langdurig aan, daarna knipperen). Wist overigens niet dat daar zo'n rood lampje zat :) Misschien vergeten op slot te doen ?
 3. Bij 18" velgen krijg je ook bredere banden. De banden maken wel een verschil, de grotere velgen niet echt. Ik rij flink door, maar rijd veel autoweg en weinig snelweg. Komt bij mij nu tot 420 km.
 4. heb lichten altijd aan, gaan vanzelf uit bij "contact uit". Altijd goed.
 5. Klopt. Ik gebruik "bird shit remover". (ook poorboys) zodra ik vogelpoep zie :) Hierna een beetje was erover helpt ook al. Heb een donker grijze Golf GTE gehad, die heeft een weekend in de volle zon gestaan met vogelpoep erop (nou ja, vogelpoep. Leek wel mengsel van cement en accuzuur) Volledig ingebeten en niet meer weg te poetsen door mijzelf. Uiteindelijk door spuiter geschuurd en gepolijst en toen voor 95% verdwenen. Sommige lakken en vooral kleuren zijn er erg gevoelig voor. Niet merk specifiek volgens mij. (ligt ook aan de soort vogel en wat deze gegeten heeft :) )
 6. Ik heb dit ergens in een topic ook aangegeven. Kleine ratel, lage snelheid en lijkt inderdaad bij warm weer "luider" te zijn. Klinkt niet echt zorgelijk, en manifesteerde zich pas na ongeveer 2500 km Inderdaad puur bij regeneratie, zonder linker flipper (dan hoor ik het ook niet meer.) Ik dacht dat het onderdeel was van "het hele systeem", waar ik zelf natuurlijk ook onbekend mee ben. Maar mocht er iets specifieks uit komen dan hoor ik het graag. Hou ons op de hoogte !
 7. ehhh............TESLA Model 3 :)
 8. berekening klopt wel. Zoals je in het andere draadje hebt kunnen zien op de Kwh meter staat die bij mij op 626 bij ongeveer 3600 km. Ik kom dus uit op 17,4 Kw/100 km. Dit klopt ook redelijk met de opgave van de E-Niro zelf. Rijd de laatste tijd overigens een stuk zuiniger (15kw/100km). Het nieuwe (snelle stoplicht sprint etc.) is er een beetje af, zuinig rijden wordt een sport :)
 9. thanks. Ampere/Kwh meter komt hier vandaan; https://www.installatievakwinkel.nl/inepro-elektriciteitsmeter-directe-meting-plug-meter-el-kwh1054?gclid=EAIaIQobChMI19e4-a2g4wIVk4jVCh0D5gPQEAkYAiABEgIUrvD_BwE
 10. ok dan.
 11. uiteraard gaat het om de dikte van de aders en niet van de kabel zelf. Inderdaad lijken sommige kabels extra dik, maar dat is dan alleen het omhulsel. Maar dank om de zorgen :)
 12. Ik gebruik om deze reden dus ook een "vaste opstelling"; verlengsnoer / lader worden nooit uit het stopcontact gehaald. vanuit mijn garage gaat een extra dik verlengsnoer naar een 2e hands stalen brievenbus (!) Hierin zit de verbinding verlengsnoer-laadkabel. Laadkabel hardware ligt dan tevens droog en afgesloten. Snoer van kabel (8 meter) ligt op de oprit en wordt, als deze niet gebruikt wordt, vastgeklikt in een dummy aansluiting. zie hier; mijn eigen laadpaal :)
 13. ik doe dit nu al meer dan 6 jaar en (buiten de onbetwiste laadverliezen) houdt mijn stopcontact het prima uit. Laadduur is voor mij geen probleem. Ik laad, via verlengsnoer, met een 8 meter lange lader op 13A. Gaat prima bij 50-100km km per dag. Geen enkele hik-up, storing, laadprobleem of iets dergelijk.
 14. ziet er goed uit. Nice touch, dat zilver. Veel rijplezier ermee, maar dat zal wel lukken :)
×
×
 • Create New...