Jump to content

King Niro

Leden
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • Country

  Netherlands

King Niro last won the day on February 29

King Niro had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

About King Niro

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Nieuw-Vennep
 • Werk
  zelfstandig
 • Auto
  E-Niro, black, limited MV edition / VW Tiguan 2.0 TSI R 4-motion

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2) de prijs zit tussen wat een ledlampje over het algemeen kost en de prijs van een complete lampunit. Een complete lampunit ? voor 7 tientjes Nee, kwaliteit lampjes met weerstand ingebouwd (geen foutmeldingen), Stond overigens toen wel een foto bij. Heb hier ook de kentekenverlichting en interieurverlichting etc besteld. Alles werkt perfect. Uiteindelijk alleen (nog steeds) niet de achteruitrij lampjes vervangen (te veel moeite)
 2. King Niro

  Actieradius

  In navi menu; GPS snelheid weergeven
 3. ehhh, ik heb ze besteld en ze zitten er al een jaar in, dus............. Prijs betaal je voor 2 lampen maar wel kwaliteit. Als je het te duur vind, dan niet doen denk ik.................
 4. King Niro

  Actieradius

  Na update Navi kon ik aangeven of GPS snelheid moest worden weergegeven. Deze GPS snelheid is ongeveer 7 km/h lager dan de snelheidsmeter bij mij. Lijkt dus op de werkelijke snelheid. Vreemd dat deze bij jou hetzelfde is als de snelheidsmeter.
 5. https://www.ledperf.nl/set-achterknipperlichten-met-leds-voor-kia-niro-p-28584.html Zitten er al ruim een jaar in. Ingebouwde weerstand. Top.
 6. King Niro

  Actieradius

  Je kan ook de GPS snelheid laten tonen in je NAVI. Iets makkelijker
 7. ehh............'s ochtends brengen, 's middags halen
 8. Ik gebruik de Nextbase 522gw, voor en achter camera. Hoge resolutie, parkeerstand, en lekker klein. Bevalt prima. Voor- en achtercamera voor E 199,00.
 9. was oorspronkelijk E 70,00. Ik had alleen fooi gegeven tot E 90,00. Vaste prijs was nog steeds E 70,00. E 80,00 is nog steeds goedkoop vergeleken met anderen . Top.
 10. Denk jij, fabrikanten zeggen dus wat anders. Wie zou ik nou eerder geloven...... Het bereik blijven halen (WLTP) gedurende 10 a 15 jaar gaat niet met 2% verborgen capaciteit lukken.... Vond het duidelijk uitgelegd in het filmpje.
 11. Bijgevoegd een duidelijk filmpje (over smartphones) waarbij duidelijk wordt uitgelegd waarom je ter bescherming van de batterij van de E-Niro / electrische auto NIET tot 80% hoeft te (snel-)laden. Doet de auto namelijk zelf al
 12. neem van mij aan dat het geluid heel anders is. Het is duidelijk een mechanische ratel.
 13. Klopt, en in 20 minuten geregeld. Denk dat de betreffende dealer het heeft uitbesteed en de bumperdelen bij de wrapper heeft afgeleverd. Dealers wrappen meestal niet.
 14. Yes, vandaag bij de dealer de electromotor en andere onderdelen (?) vervangen. Rijdt weer als een zonnetje. Hoop dat het zo blijft.
 15. Ik heb wel gemerkt dat als je NIET de snelontwasemer (met airco) gebruikt, maar de gewone warme blower op max zet, dat de ruiten minder snel beslaan en sneller ontwasemen. Merk dat na gebruik van de airco de Kia ook zeer snel weer beslaat...........bekend verschijnsel maar lijkt dat de E-Niro hiervoor gevoeliger is.
×
×
 • Create New...