Jump to content

Renzo4000

Leden
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Renzo4000 last won the day on January 11

Renzo4000 had the most liked content!

Community Reputation

15 Goed

About Renzo4000

 • Rank
  Lid
 • Birthday December 2

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Omgeving Arnhem/Nijmegen
 • Auto
  In bestellling: Kia Proceed 1.4TDGI DCT7 - GT Plusline - Dark Penta Metal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Don66 Inderdaad, maar dit is voor de Stonic. Ik weet niet of dit precies dezelfde maten zijn als voor de (pro)ceed?
 2. ik ben al een tijdje aan het zoeken naar een bakje voor in de armsteun zodat ik mijn kleine grut beter kan organiseren. Iemand toevallig al zoiets gezien? Ik bedoel dus zoals in bijgevoegde afbeelding maar dan voor de proceed 2020.
 3. Dat is precies wat ik zei @Gerd Bartels. Maar dan zie je alleen een rood lampje van de middelste stoel . Hij heeft het ook over piepen, dat kan dan inderdaad komen als de verkeerde sluiting is gebruikt.
 4. Die situatie heb ik nog niet gehad (met 4 personen rijden, de auto staat nu nagenoeg stil). Maar dan nog zou je met bovenstaande oplossing de ergenis kunnen verhelpen. Zie ook de melding op het forum van de oosterburen: https://www.motor-talk.de/forum/sitzbelegungsanzeige-t6826638.html
 5. Die gaat daar niks aan vinden aangezien dit "function by design" is. In de middelste stoel op de achterbank zit geen sensor. Kia laat dus altijd het lampje enige tijd branden zodat je evengoed getriggert wordt om te kijken of de gordel omgedaan is als daar iemand zit. Als je deze plek toch bijna niet gebruikt kan je ook zoiets overwegen als oplossing: Te vinden oa bij Ali.
 6. Lijkt me sowieso aan de orde nu, grenzen zijn/gaan dicht, transport gaat naar alleen 1e levensbehoefte, fabrieken sluiten en dealers zullen volgen...
 7. En dan is het vandaag de dag best bijzonder dat er bij de Kia een reserve wiel geleverd wordt. Tegenwoordig is een reparatiekitje waar je troep in je band spuit de standaard. Ik heb een all-in servicecontract dus ik ga mijn handen er niet eens aan branden en laat gewoon de wegenwacht komen (internationaal).
 8. Tja alles is relatief natuurlijk. Als je gebruik maakt van die maatwerk tassen + die Ikea oplossing dan heb je dat er natuurlijk zo uit de auto gehaald. Daarnaast moet je afwegen hoe groot de kans is dat je lekke band krijgt en als dat dan gebeurt dat je dan inderdaad even je spullen uit de auto moet halen. Niet het einde van de wereld lijkt me.
 9. Dat snap ik, maar wees je ervan bewust dat hedendaagse auto's van alles constant meten en registeren dus ook de uitstroom (tegendruk ed.) van de uitlaatgassen. Dus als er motorschade zou ontstaan hierdoor zouden ze daar mogelijk moeilijk over doen. Het is iets om rekening mee te houden, hoe klein de kans ook is.
 10. Renzo4000

  Gespot!

  Dat kan wel kloppen want de Proceed moet ook nog "op gang" komen denk. Dit jaar (jan+feb) zijn er 155 Proceeds op kenteken gezet en totaal vorig jaar 660 dus er rijden er nu totaal iets meer dan 815 rond in Nederland. Ik geloof dat vanaf 2000 stuks je pas "met enige regelmaat" de auto gaat spotten waarbij natuurlijk drukke steden de kans groter is. Mocht je meer cijfertjes willen opzoeken: https://www.bovag.nl/pers/cijfers/personenauto/verkoopcijfers-personenauto-s-naar-merk-model-per
 11. Dat klopt, maareh waarom kan dat niet in een tas dan? Wij gaan ook naar een mobile home in zuid Frankrijk.
 12. Absoluut de noodrem, zelfs abs kwam in actie en was ook te zien in het cluster.
 13. Wij hebben twee kinderen, één van 2,5 en één van 5. We hebben dus geen gesjouw meer met kinderwagens ed (dat zijn echt ruimte verslinders). Ik kom zelf van een Octavia station af waar echt ontiegelijk veel (effectieve) ruimte in zit. Met z'n vieren konden we voldoende bagage (teveel!) meenemen en bleef allemaal netjes onder het afdekzeil. Bij de Proceed gaan we het meemaken maar voel erg veel voor de tassen "op maat" of en equivalent daarvan. Je weet dan precies wat er in je achterbak past (onder het afdekzeil) en alles wat je inpakt thuis past gegarandeerd zonder gedoe in je kofferbak(en vice versa als je weer naar huis gaat). Stukje gemak en rust zal ik maar zeggen. Daarnaast "dwing" je af dat je niet teveel meeneemt. Het ziet er allemaal ook goed uit en qua prijs best acceptabel, het schijnen kwalitatief ook goede tassen te zijn. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. https://www.carfitbags.com/product-eng-4903-KIA-PROCEED-2019-CAR-BAGS-SET-5-PCS.html De maten staan erbij dus je kan ook alternatieve tassen zoeken. Daarnaast de bodem eruit aangevuld met de Ikea tassen kan je behoorlijk wat mee sleuren op vakantie.
 14. Hmm ik had gisteren ook al zo'n noodrem actie vol in de ankers bij naderende file. Ik had dit zeker op tijd gezien en er was nog voldoende tijd om te remmen (stevig weliswaar maar geen noodremactie!). Gevolg was een busje die ook flink in de ankers moest en uitwijken. Gelukkig had diegene goed opgelet anders had ik hem ook achterin hangen :(. Wellicht wordt dit nog bijgesteld met een update als er meer klachten hierover komen maar dan moet het wel gemeld worden bij de dealer (die kunnen een service ticket daarvoor aanmaken.
 15. Dat is een goed vooruitzicht! Wachten duurt lang...maar wordt ruimschoots goedgemaakt!
×
×
 • Create New...