Jump to content
 • Sign Up

Renzo4000

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Renzo4000

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Nu nog een Skoda octavia in de running voor een proceed 1.4 dct7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Weliswaar in gt uitvoering maar nagenoeg gelijk, rode vs grijze highlights. Dit gaat ook mijn kleur worden denk ik. Laatste foto is bij mijn dealer genomen, lente grey in de volle zon, dat ziet er weer anders uit.
 2. Ik ga het wel eens bekijken met de dealer wat de mogelijkheden zijn. Ik wil het liefste ook een 12v aansluiting in de kofferbak. Maar wellicht kies ik een meer flexibele oplossing in de vorm van onderstaande afbeelding. Die leg ik in het dashboardkastje of in de kofferbak en pak erbij als er een lange (vakantie) rit te gaan is. Want eigenlijk zijn dat de enige momenten dat er behoefte is aan extra oplaadpunten.
 3. Renzo4000

  Equalizer JBL

  Ik vind de jbl "upgrade" sowieso tegenvallen. Finesse ontbreekt in alle regionen als je het mij vraagt. Ik ga met mijn lokale audio specialist even kijken hoe we dit gaan upgraden.
 4. Hmm dat is wel jammer, maar wel gemonteerd. Kan je met ons delen wat de kosten waren?
 5. Dit ga ik ook met mijn dealer tzt bespreken, echter dan wel een 12v "sigaretten" plug van 180w zodat je meer vrijheid hebt. Je kan er dan een dual usb om prikken of bijvoorbeeld een koelbox.
 6. Ik stap wat je bedoelt, maar ik vind het niet persé storend. Qua bereikbaarheid en zichtbaarheid is dit m.i. wel beter dan een lager geplaatst geïntegreerde variant.
 7. Ik vind het digitale display wel mooi en zeker een mooie upgrade. Je kan inderdaad niet zoveel configureren als bij de concurrent maar dat vind ik niet zo belangrijk. Het grotere infotainment scherm vind ik belangrijker, je kan nu wel degelijk meer tegelijk tonen dan het oude scherm. Zie ook onderstaande video op 5 minuten ongeveer: daarnaast is het nu natuurlijk wel prettig dat het panoramadak optioneel is waardoor mensen de keus hebben. Laten we wel zijn, iedereen langer dan 1m85 komt namelijk in de problemen met de hoofdruimte en het panoramadak snoept zomaar 5 cm ruimte af.
 8. Renzo4000

  MJ2020

  Inmiddels is de prijslijst op de kia site ook aangepast met de MY2020 wijzigingen. Inderdaad nu dus standaard met 12.3" instrumenten cluster en 10.25" infotainment display. Panoramadak is een meerprijs geworden van €795. De prijs van de benzine uitvoering is verder ongewijzigd. https://www.kia.com/nl/prijslijst/#/ Kia-Netherlands-ProCeed-prijslijst.pdf
 9. Hallo ik ben Rense 37 jaar en kom uit Elst (gld). Op dit moment loopt mijn lease (skoda octavia) af en ben ik op zoek naar mijn volgende auto. Op dit moment staat de Kia Proceed 1.4 dct7 hoog op de shortlist. In de komende periode hoop ik mijn besluit te hebben gemaakt en hier nog veel informatie te halen en te delen met jullie. Vandaag in Nijmegen geweest bij Wassink. De verkoper wist mij te vertellen dat de prijs van de proceed ongewijzigd blijft; met dien verstande dat het panoramadak nu een optie is van €795. Mijn inziens acceptabel, wetende dat je daar nu een digitale cockpit voor terug krijgt en een groter infotainment systeem. Ik heb tevens een proefrit gemaakt met een gtline 1.4 dct7 en dat viel mij niet tegen. Prima motor en transmissie en voelde vlotter aan dan het opgeven vermogen/koppel. As woensdag nog even met de gt plusline uitvoering rijden maar de kans is groot dat dit hem gaat worden. Alleen de kleur ben ik nog niet helema over uit, al neig ik op dit moment naar de penta metal. Iemand anders deze kleur toevallig?
 10. Renzo4000

  MJ2020

  Vandaag in Nijmegen geweest bij Wassink. De verkoper wist mij te vertellen dat de prijs van de proceed ongewijzigd blijft; met dien verstande dat het panoramadak nu een optie is van €795. Mijn inziens acceptabel, wetende dat je daar nu een digitale cockpit voor terug krijgt en een groter infotainment systeem. Ik heb tevens een proefrit gemaakt met een gtline 1.4 dct7 en dat viel mij niet tegen. Prima motor en transmissie en voelde vlotter aan dan het opgeven vermogen/koppel. As woensdag nog even met de gt plusline uitvoering rijden maar de kans is groot dat dit hem gaat worden. De kleur ben ik nog niet over uit, maar ik neig op dit moment het meest naar de penta grey.
×
×
 • Create New...