Jump to content

Renzo4000

Leden
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About Renzo4000

 • Rank
  Newbie
 • Birthday December 2

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Omgeving Arnhem/Nijmegen
 • Auto
  In bestellling: Kia Proceed 1.4TDGI DCT7 - GT Plusline - Dark Penta Metal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thanks, kan toch handig zijn als je ergens even moet wachten ....
 2. Hoewel ik zeker niet aanmoedig om dit te gebruiken als je aan het rijden bent, vind ik het wel interessant om te weten hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. Kan je dat met ons delen? Door apk's te sideloaden oid?
 3. Mooie auto @Proceed-Dennis ! Dit is kennelijk een voorraad auto aangezien het een MY2019 betreft? Want gezien jouw bestel datum zou het eigenlijk een MY2020 moeten zijn, vindt je dat niet jammer? De Proceed zal er niet minder om rijden overigens, veel plezierige kilometers gewenst!
 4. Net bericht gehad dat mijn proceed pas op 15 januari geleverd wordt. Hij zou initieel 2 oktober worden geleverd maar dus behoorlijk vertraagd. Alles bij elkaar dus een levertijd van 5,5 maand...beetje jammer.
 5. Mijn proceed is begin augustus besteld en is ook al 3x verzet... Begin oktober, eind oktober en nu 11 november. Ik ga er gewoon vanuit dat het januari wordt en kan het alleen maar meevallen.
 6. Houdt er ook rekening mee dat als het een lease auto betreft leasemaatschappijen veelal na 15 november niet meer uitleveren en pas in januari op kenteken gezet wordt.
 7. Hoe zitten die rails vast? Is dat een kliksysteem oid? Oftewel zou dit systeem in elke Proceed overgezet kunnen worden?
 8. Renzo4000

  MJ2020

  In de regel zit ik niet in de auto als het display uit staat, maar snap je punt. Er is ook niks mis met het oude dashboard maar lijkt tov de digitale variant meteen wat gedateerder. Daarnaast is het 10.25" infotainment ook een behoorlijke upgrade natuurlijk. Maar ook hiervoor geldt smaken verschillen.
 9. Renzo4000

  MJ2020

  Je kunt het toevoeging vinden of niet maar het mj2020 model ziet er met het digitale instrumentarium een stuk frisser en moderner uit. Ben erg blij dat ik deze aanpassing krijg iig!
 10. Ja dat klopt maar in Nederland is dit dus helemaal niet te krijgen ook niet als optie/accessoire.
 11. Iemand deze bagagerails (of alternatief) al ergens gespot? Je zou toch zeggen dat dit ergens als accessoire te krijgen moet zijn.
 12. "Met niet meer van deze tijd" bedoelde ik juist dat het er wel standaard in zou moeten zitten. Maar als de handleiding zegt dat het erin zou moeten zitten dan zou ik dit door je dealer laten oplossen.
 13. Hmm dat is niet meer van deze tijd. Misschien een idee om zoiets in je dashboard kastje te plaatsen: https://s.click.aliexpress.com/e/nPv6FIfnz Je ziet er niks van en behoorlijk functioneel. Wel de motion/pir variant kiezen zodat hij aanspringt zodra je het dashboard kastje open doet.
 14. Ik denk dat de ts wat anders bedoelt: niet de simpele adblocker van je browser maar server gestuurd op zijn werk middels een proxy of soortgelijks.
×
×
 • Create New...