Jump to content
 • Sign Up

Renzo4000

Leden
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About Renzo4000

 • Rank
  Newbie
 • Birthday December 2

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Omgeving Arnhem/Nijmegen
 • Auto
  In bestellling: Kia Proceed 1.4TDGI DCT7 - GT Plusline - Dark Penta Metal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Renzo4000

  Gespot!

  Ik vind dat wel gunstig, hij moet ook niet teveel op de weg verschijnen...beetje uniek mag wel toch?
 2. Renzo4000

  MJ2020

  Zolang de auto nog niet op kenteken is gezet betaalt de leasemaatschappij helemaal niks, evenals de dealer en wordt vooral de importeur belast voor de inkoop(welke reeds is ingecalculeerd). Mijn werkgever zal zeker kijken naar de mogelijkheden maar gaat zeker niet een afkoopsom stimuleren voor de huidige leaseauto voor die paar maanden want de huidige leasemaatschappij zal ook niet happig zijn om het contract voortijdig te beëindigen. We gaan het zien...
 3. Renzo4000

  MJ2020

  Een stellige reactie zonder dat je de achtergrond kent Ik heb nu een lease auto van ponlease en mijn Proceed komt van arval(wij doen samen met meerdere leasemaatschappijen). Verwachting was dat de Proceed pas eind vh jaar geleverd zou worden en lijkt dus veel sneller te komen. Mijn huidige leasecontract loopt eind december af en was de geplande ingang van de nieuwe auto dus niet zo gek. Daarnaast leveren de meeste leasemaatschappijen niet meer uit na medio november ivm het op kenteken zetten in het nieuwe jaar (ivm het voor hen gunstige restwaarde na einde contract). Het werkt dus wel zo ...
 4. Renzo4000

  MJ2020

  De mijne wordt begin oktober verwacht met my2020 interieur... Maar kan hem pas 01-01-20 rijden waarschijnlijk ivm lopende contract van mijn huidige leaseauto helaas.
 5. Ja verwijderen is geen probleem maar uitlezen van de loggings in de interne kia computer valt niet te omzeilen en ben je alsnog het bokje. Zonder de garantie van kia om te mogen tunen zou ik er niet aan beginnen...
 6. Betreft ook de fabrieksgarantie van de telefoon... Niet van je Kia
 7. Daar ging ik dus ook vanuit aangezien @JaapW het duidelijk alleen over Android auto en Apple carplay heeft. "Aa mirror" is een onofficiële third party app die de mogelijkheid heeft om daadwerkelijk je telefoonscherm te dupliceren op je scherm van je auto welke echter beperkingen heeft of slecht werkt. En wil je bijv het touchscreen willen gebruiken zul jij je telefoon moeten rooten wat mogelijk je fabrieksgarantie in gevaar brengt.
 8. Even voor de duidelijkheid, android auto is de officiële app welke beperkt toegang geeft tot een aantal apps (zoals maps, waze, spotify, telefoon) en is geen "screen mirroring" zoals aa mirror. Je krijgt dus niet hetzelfde te zien zoals op je telefoon. Apple carplay heeft een soortgelijke eigenschap.
 9. Zover ik het heb begrepen op xda is het halfbakken oplossing met veel problemen. Daarnaast moet je telefoon ook geroot zijn wil je de bediening kunnen gebruiken. Dat gezegd hebbende moet je je afvragen wat je allemaal in je auto met een mirroring van je telefoon wilt gaan doen. Persoonlijk denk ik dat het de veiligheid niet ten goede komt van jezelf, inzittenden en mede weggebruiker.
 10. Dat sowieso, hoort gewoon niet!
 11. Hey @tijdjes123! Of moet ik zeggen "sgouman"? volgens mij kwam ik je al tegen op tweakers met dezelfde vraag: https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/59870174#59870174 Heb je nog wat gedaan met mijn tips?
 12. Vast, maar waarschijnlijk zul je het al kunnen merken als je de kofferbak sluit en er een paar keer op drukt ... waarschijnlijk zul je dan wat speling kunnen voelen.
 13. Ik had in het proceed topic een soortgelijk probleem gezien, ik heb toen een filmpje gepost van een kofferklep die iets 'los zit". Dit kan weer opnieuw gesteld worden waardoor het probleem weer verholpen is, wellicht is dat bij jou ook het geval. edit:
 14. Dat was al bekend bij aanschaf mag ik horen? Het is helaas (m.i.) een waardeloze accessoire achteraf waar je eerder last van hebt dan profijt ben ik bang. Heeft je dealer je daar niet over geïnformeerd? Ik ben overigens wel van mening dat dit gewoon een fabrieksoptie had moeten zijn met goede audio visuele ondersteuning middels het infotainment scherm
 15. Ik lees net op een ander forum dat iemand die de ceed gtline my2020 in bestelling heeft staan te horen heeft gekregen van zijn dealer dat het panoramadak dus ook een optie is geworden van €795.
×
×
 • Create New...