Jump to content

Renzo4000

Leden
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Renzo4000 last won the day on January 11

Renzo4000 had the most liked content!

Community Reputation

12 Goed

About Renzo4000

 • Rank
  Lid
 • Birthday December 2

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Omgeving Arnhem/Nijmegen
 • Auto
  In bestellling: Kia Proceed 1.4TDGI DCT7 - GT Plusline - Dark Penta Metal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zojuist is ook mijn Proceed van de trailer gehaald (vers van de pers). Hij moet nog rijklaar gemaakt worden + toevoegen van wat accessoires. Volgende week ergens ophalen.
 2. Volgens mijn dealer is mijn proceed afgelopen week vrijgegeven en zou hij komende week moeten arriveren bij de dealer... We wachten het af.
 3. Renzo4000

  MJ2020

  Op zich leuk als het standaard zou kunnen maar om nu meer dan €100 voor een module te betalen terwijl je toch een kabeltje erin kan prikken is voor mij geen meerwaarde. Ik wil toch sowieso mijn telefoon opgeladen hebben in de auto.
 4. Alleen op de plusline en de gt.
 5. Hier hetzelfde, was verzet door de leasemaatschappij (Arval) naar 28 februari. Gisteren een brief ontvangen van Arval dat dit 26 maart wordt. Zojuist contact gehad met mijn dealer (die op zijn beurt met de importeur heeft gesproken) en geeft aan dat mijn proceed zojuist is vrijgegeven en volgende week verwacht wordt. Ik blijf voorzichtig positief ... Zit jij toevallig ook bij Arval @Proceeddriver? Misschien ook even je dealer bellen...
 6. Hier op het forum zijn best veel foto's te vinden maar bij onze Oosterburen ook: https://www.motor-talk.de/forum/mein-proceed-ist-da-bilderthema-t6544736.html
 7. Wanneer is hij besteld @richard.vels ? De mijne staat nog gepland voor week 8, maar is al 4 augustus besteld. Er zijn nu al wel my2020's uitgeleverd die eerst vastgehouden waren ivm de type goedkeuring. Ik vind wederom 6 weken uitstel wel erg veel.
 8. Mooie foto's van de deurhaken, maar heb je er ook een begeleidend schrijven bij?
 9. Renzo4000

  LED verlichting

  Waarschijnlijk op een soortgelijke manier: https://www.cnet.com/how-to/oled-screen-burn-in-what-you-need-to-know-now/
 10. Renzo4000

  MJ2020

  Of je tikt ergens een oudere iphone op de kop die je aangesloten laat in de auto (onder het klepje). Volgens mij wordt carplay ondersteund vanaf de iPhone 5 en laat je je oneplus gewoon via Bluetooth gekoppeld voor je telefoongesprekken. Je oneplus blijft dan de hotspot voor je internet verbinding voor je kia en de iphone. Je kan dus gewoon spotify en google maps gebruiken. Natuurlijk niet ideaal...Maar wie weet kun je er wat mee.
 11. Dat kan kloppen dat ze dat zeggen aangezien er gecommuniceerd is dat er vanaf week 8 uitgeleverd kan worden na keuring. Maar ik zou een slag om de arm houden, gezien het woord "vanaf"
 12. Volgens mij gaat het om alle my2020 benzine (pro)ceeds, iig de 1.4 (dct). Er is nog niemand hier met die config zover ik heb gezien.
 13. Sedan? Of bedoel je SW?
 14. Ik denk dat het door het zonlicht/belichting komt.
×
×
 • Create New...