Jump to content

Renzo4000

Leden
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Country

  Netherlands

Renzo4000 last won the day on April 12

Renzo4000 had the most liked content!

Community Reputation

19 Goed

About Renzo4000

 • Rank
  Lid
 • Birthday December 2

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Omgeving Arnhem/Nijmegen
 • Auto
  Kia Proceed 1.4TDGI DCT7 - GT Plusline - Dark Penta Metal

Recent Profile Visitors

961 profile views
 1. Daar heb je niet zoveel aan lijkt me, dat is de usa site. De Europese hebben ze weggehaald.
 2. Die heb ik ook maar is net niet precies passend. Je mist de perfecte vorm met name in de lengte iets en de breedte mist ook een paar mm. Maar het volstaat prima.
 3. Hier ook via de leasemaatschappij maar gaat gewoon naar de officiële dealer. Dat geniet ook de voorkeur in het kader van de kennis van de voornamelijke technische aspecten van de hedendaagse auto's. Daarnaast gun ik het de lokale Kia dealer ook het onderhoud want op een leaseauto zit voor hun bijna geen marge en moeten ze het vooral van het onderhoud hebben.
 4. @Wero jij hebt ook nog het oude model Proceed (my2019) dikke kans dat de my2020 modellen al zijn aangepast hierop. Mijn armsteun was namelijk ook al fabrieks-af gemodificeerd nav een productiefout (veel klachten over kraken). Desalnietemin erg nuttige informatie die je deelt met ons.
 5. Het is overigens ook niet bij elke Proceed het geval. Ik heb er tot op heden nog geen last van gehad. Ik heb er ook pas 1700km mee gereden. Ik weet ook niet of het al met de my2020 is verholpen wellicht? Zoals elk nieuw model zitten er kinderziektes in en zullen die gedurende de tijd in het productieproces worden verholpen. Persoonlijk ben ik van mening dat je dit eerst zelf met je dealer moet oplossen zeker ook in het kader van de garantie.
 6. Nou lijkt me niet zo ingewikkeld als jij beschrijft en lijkt me niet nodig. Geïntegreerd in het pompje kan op basis van de stand bepaald worden of de zuignap nog voldoende vacuüm heeft. Maar goed, dit is mijn wantrouwen in het product waar ze echt niks mee gaan doen aangezien het door velen succesvol wordt gebruikt. Maar ik vermoed dat er velen met mij zijn die een zuignap systeem een umheimlich gevoel geeft met 75 kg op je dak.
 7. @tijdjes123 ik denk eerder dat jij dan pech hebt niet? Ik heb dit overigens nog nooit meegemaakt dat dit alleen bij onderhoud kan ook niet bij andere dealers van andere merken die ik heb gereden. Dus ik zou jouw dealer daar op wijzen of lekker naar een andere dealer gaan.
 8. Het systeem lijkt wel een mooie oplossing maar voelt toch niet helemaal veilig voor mij (uiteraard is dit goed getest en genoeg praktijkvoorbeelden gevonden op het internet). Ik zou toch bang zijn dat er om welke reden dan ook een vacuüm verlies ontstaat door welke reden dan ook. Ik zou het wel fijne oplossing vinden als daar een melding van zou komen middels een app of een andere draadloos apparaat die daarover informeert. Daarnaast vind ik ze nogal aan de prijs. Is SeaSucker de enige die dit product heeft?
 9. Dat is gewoon onzin @tijdjes123; mijn dealer (Wassink Nijmegen) belde mij zelfs op dat er een update was en dat ik altijd langs kon komen om hem te laten updaten onder het genot van een bakkie koffie.
 10. Ik heb die versie van de Sorento ontvangen en wat wel te verwachten viel; hij is te groot. Mijn buurman is er in ieder geval blij mee
 11. Klopt, de kaarten zijn van Navteq en de overlay en liveservices van TomTom.
 12. Met deze updater worden niet alleen persé de maps bijgewerkt hé maar ook de firmware met mogelijke functionele verbeteringen of vernieuwingen. Op dit moment gebruik ik de navigatie niet zoveel ivm Corona, maar normaal gesproken wel en soms maps via AA. Ik vind de navigatie van Kia (Tomtom) in de basis prettig en duidelijk werken en is mijn ervaring dat de flitsmeldingen en files goed en tijdig worden aangegeven. 80% van mijn ritten zijn woon-werk verkeer dus die route kan ik met mijn ogen dicht rijden maar vind het prettig om te weten hoe mijn routetijd verloopt en of er incidenten zijn. Zolang Kia nog niet met widescreen AA support komt voel ik zeker nog niet de noodzaak om google maps/waze te gebruiken boven de eigen navigatie.
 13. Komt vast wel goed, aanpassen kan je altijd nog overwegen mocht het toch niet helemaal naar wens zijn. Overigens wil ik nog wel een nuance aanbrengen in mijn verhaal; ik heb die subwoofer niet persé om "hard te knallen"; integendeel. Ik heb deze sub gekozen omdat hij juist op lagere volumes ook goed meespeelt. Hierdoor heb je ook in die situatie een mooi vol geluid zonder dat het bloed uit je oren stroomt ... De momenten dat je wel even een lekker stukje muziek wil luisteren waar ook een goede bassline in zit kan de P300-12 behoorlijk wat druk opbouwen. Dit is voelbaar in de borstkas en door de binnenspiegel kijken wordt een uitdaging (dit is het sowieso al trouwens...). Maar goed die situaties zijn spaarzaam hoor. De tijd dat ik met een dual 15" subwoofer rond reed toen ik 18 jaar was zijn alweer even geleden.
 14. Oh ik denk dat de meeste mensen prima tevreden zijn met de jbl premium upgrade. Het is ook maar hoeveel waarde je daaraan hecht natuurlijk. Ik hou van een lekker stukje muziek luisteren (en eigenlijk heb ik daar alleen in de auto echt tijd voor met gemiddeld 3 uur reistijd per dag, behalve nu dan :(). Overigens heb ik deze installatie gewoon zelf betaald. Aan het einde van mijn leasecontract gaat deze subwoofer er weer uit en gaat ie mee naar de volgende auto en wordt de Proceed weer netjes hersteld naar origineel. Dus hier is geen sprake van kapitaalvernietiging
 15. Heb je de jbl premium upgrade? Het klinkt bovengemiddeld binnen het segment maar mist een goede balans over het hele gebied. Met name het sublaag is een beetje inconsistent en niet "subwoofer " waardig. Dit kan ook niet met een 6.5" drivers en een passief membraam. Met het toevoegen van een volwaardige sub kan je de bass helemaal terug draaien waardoor de standaard speakers veel beter presteren en niet geheel onbelangrijk, een voelbare strakke droge bass nu.
×
×
 • Create New...