Jump to content

Renzo4000

Leden
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Country

  Netherlands

Renzo4000 last won the day on January 12

Renzo4000 had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About Renzo4000

 • Rank
  Lid
 • Birthday December 2

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Omgeving Arnhem/Nijmegen
 • Auto
  Kia Proceed 1.4TDGI DCT7 - GT Plusline - Dark Penta Metal

Recent Profile Visitors

1,564 profile views
 1. Hebben ze wijzingen doorgevoerd qua voetenverlichting voor my2021? Nu kan je alleen kiezen voor verlichting bij de voeten aan de bestuurderszijde en passagierszijde (accessoire). Tijdens het rijden blijft alleen de bestuurderskant branden ... slechte implementatie wat mij betreft. In mijn Skoda bleef wel voor en achter alles branden en kon je de lichtsterkte instellen.
 2. Dat lijkt me wel @Luxata , gisteren bestelt en 07-01 in productie gegaan
 3. En de grap is dat je het niet eens voor jezelf doet maar voor anderen. Je ziet er namelijk niks van als je in de auto zit, tenzij je achteruit richting een spiegelend oppervlakte rijdt
 4. @ProCeedGT volgens mij heb jij een GT of niet? ... Leuk om te zien dat mensen er zo mee bezig zijn. Het is niet mijn persoonlijke smaak eerlijk gezegd (ik vind het afbreuk doen aan het al mooie design van de Proceed zelf. De auto heeft m.i. geen opsmuk nodig). Maar het gaat er uiteraard om wat je zelf mooi vindt.
 5. @CrutzZzbedenk wel dat de pilot sport banden het qua grip wel heel goed doen, dus persoonlijk kies ik voor meer grip ipv minder afrolgeluid.
 6. Persoonlijk vond ik het verschil tussen de 17 inch en 18 inch marginaal qua comfort en geluidsproductie. Uiteraard is dit wel op basis van de Nederlandse wegen (België geeft waarschijnlijk andere ervaringen ;)). Overigens vind ik dat de proceed minimaal 18 inch nodig heeft, 17 inch is qua uitstraling net even wat minder vind ik persoonlijk. Maar ik zou in dit geval zeker even gaan proefrijden! De GT is sowieso iets stugger qua onderstel.
 7. De GT maakt niet heel veel meer geluid. Er zit een wat sportievere brom in de uitlaat. Als je hem in sportmodus zet wordt er via een speakertje onder de motorkap kunstmatig meer geluid gemaakt zodat het allemaal "sportief" moet klinken. Er zijn een hoop gt rijders die deze module onklaar hebben gemaakt iig ;). Verder heb je wel wat extra voordelen natuurlijk: - meer vermogen - parkeersensoren voor (met parkassist) - rode accenten (moet je van houden)
 8. @Mitch_Proceeddie reset knop is niet perse voor het resetten van de UVO verbinding ;). Het is feitelijk een reboot (ook wel softreset) van je hele mediasysteem. Dit is vergelijkbaar met het uit en aan zetten van je smartphone. Bedenk ook dat het multimediasysteem draait op een versie van Android. Waarschijnlijk bleef er een proces "hangen" waardoor de UVO connectie het niet deed. Maar fijn dat het opgelost is.
 9. @Mitch_Proceed zover ik weet kan de kleur niet aangepast worden inderdaad, Vind het overigens niet zo netjes dat jouw dealer niet even geholpen heeft met de UVO installatie. Heb je deze stappen gevolgd: En het klopt dat hiermee live services mee geactiveerd wordt (voor oa files en flitsers). Succes bij de dealer!
 10. @Mitch_Proceed gefeliciteerd met je Proceed en ik kan niet anders zeggen dat de Penta een mooie kleur is Wat betreft je mediasysteem; je hebt de laatste update geïnstalleerd gekregen. Helaas zijn er een hoop nuttige zaken verwijderd zoals de 3 widgets op je homescreen. Alleen dat al is voor mij een reden om voorlopig nog niet een update uit te (laten) voeren. Daarnaast is de automatische zoom van de navigatie enorm slecht geworden. Hopelijk komt er snel een update die deze zaken weer oplost EN hopelijk eindelijk eens Android Auto op full screen (of op zijn minst split screen).
 11. Een clio voor even is zo gek nog niet, die rijden toch wel als een van de beste in het b-segment. Bedenk maar zo, als de Proceed er is, is de stap alleen maar groter
 12. Heb je iets meer info @Joey? Welke dragers, stangen en box gebruik je? En kan het dak nog open? Ziet er goed uit iig!
 13. Dan zou ik gauw op zoek gaan naar een andere dealer. Het letterlijk minder dan een minuut (effectief). Usb stick er in, bevestigen en update laten lopen terwijl ze met iets anders bezig zijn. Dit is gewoon service.
 14. Bedankt voor de foto's @Wutroe! Geeft een goed beeld van de ruimte en dat het idee van de ikea tassen erg functioneel is. Het doorhangen valt mij ook goed mee met die towbox.
×
×
 • Create New...