Jump to content

Mabion

Leden
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

3 Neutraal

About Mabion

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  West-Brabant
 • Werk
  IT
 • Auto
  Kia e-Niro Executive MY20 Snow White Pearl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok, dat klopt. Ik had het over scheduled. Direct start kan ook zonder kabel.
 2. Heb je ze wel eens ervaren - het type dat door Kia wordt gebruikt? Ik ervaar de lampjes nier als verblindend in ieder geval, juist prettig helder licht.
 3. Klopt, heb ik erbij genomen. Erg blij mee, mooi licht. Dat het aan de prijzige kant was klopt.
 4. Eerste punt: had je de auto ingeplugd? Voor scheduled koelen/warmen dient hij ingeplugd te zijn. Dat is in ieder geval mijn ervaring. Tweede punt: niet eerder meegemaakt, ik kan hem gewoon op afstand ook uitzetten. Had het niet gewoon te maken dat de server problemen had, wat je in je laatste deel benoemt? Dus dat de server het eerst moeilijk, alvorens hij helemaal down ging. Wellicht dat het aantal gebruikers dat nu een MY20 hebben en dus meer belasting op de server de oorzaak is?
 5. Gefelicteerd! Android Auto aan de praat krijgen kan met verschillende factoren te maken hebben, kabeltje of de versie op de telefoon. En wat bedoel je met een delay in UVO? Dat het soms even duurt voordat je de geüpdatet data krijgt? Dat is hoe het helaas werkt. Betreft de navigatie, die stem kan je uitzetten (op mute zetten) en wat klopt er niet aan de voorgestelde routes? Heb zelf niet heel goed gekeken, maar volgens mij is er een instelling of hij standaard de snelste of kortste route pakt. Wellicht dat dit het voor je kan oplossen? Mijn auto op 10 juni in ontvangst genomen en heb exact dezelfde versies.
 6. Mabion

  Actieradius

  Of gewoon eco+ activeren! De rijmodus knop lang ingedrukt houden.
 7. Ja, hier hetzelfde probleem met de android versie. Ik zit op 1.5.1. Op het tweakers forum ook al eens aan de orde geweest, maar wel iemand die het probleem niet heeft: klik Ik gebruik het best vaak, en eigenlijk nooit meegemaakt dat ie het niet deed (ondanks de foutmelding dus)
 8. Dat denk ik ook wel, nu maar wel hopen dat ze dan de gewenste leverdatum kunnen waarmaken!
 9. Zal eens kijken welke versie bij mij geïnstalleerd staat.
 10. Hi Ppat, I dont have a picture at the moment, but can shoot one. Later today. I have added a rubber cargo mat as an option, for the passenger seats and cargo. There is no cable bag included.
 11. Mabion

  Actieradius

  Zal het over een tijdje eens proberen bij te houden, aangezien ik hem nog maar net heb en de korte sprintjes nog te leuk zijn. Is het momenteel nog niet representatief denk ik. Dit is mijn huidige stand, wat overeen komt met 427 km bij 100%:
 12. En waren het twee lange weken? Nu alweer vergeten, hè?
 13. Ik ben hier ook wel benieuwd naar - ik had bij mijn e-Niro de led-upgrade optie erbij genomen. Maar viel mij dus later op dat hieronder dus niet de achterste richtingaanwijzers toe behoren (en ook de kenteken-verlichting niet). Zelf nog niet erg in verdiept - maar volg graag dit draadje.
×
×
 • Create New...