Jump to content

arjens

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About arjens

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro DynamicPlus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. arjens

  kia connect service

  Heb vandaag het systeem 2 keer moeten resetten. Hier hebben ze het over Vodafone: https://www.kia.com/eu/uvo-connect-legal-notice/
 2. arjens

  kia connect service

  @Doublebogey5 werkt het systeem nog steeds? Afgelopen vrijdag hetzelfde probleem gehad en met de paperclip het systeem weer tot leven kunnen wekken. Dat was echter voor korte duur, vandaag werkte het niet meer. Morgen maar weer de paperclip gebruiken.
 3. Als je remt met de flippers, gaan je remlichten dan branden?
 4. Ik heb de auto ruim een maand en ook keer gehad dat er fors afgeremd werd. Geen idee waarom, ging ruim op tijd naar de tweede baan. Als je overigens laat naar de tweede baan gaat en je voelt de auto al iets afremmen, dan stopt hij met remmen zodra je richting aangeeft en naar links begint te sturen is mijn ervaring.
 5. Bij de route van Hilversum naar Hoogland wordt afslag 13 (Amersfoort Noord) op de A1 getoond ipv afslag 12 (Amersfoort West / Centrum). Die route is echter 1.5 kilometer langer en heeft 3 stoplichten meer. Mijn vorige auto (Kadjar, ook met TomTom) gaf deze in het begin ook deze route aan (2016/2017) maar daarna niet meer. Uit welk jaar zijn de kaarten eigenlijk? De nieuwe bocht op de A27 bij Hilversum kent de Kia nog niet (opgeleverd in 2018).
 6. Rolweerstand is kleiner bij een bredere band: https://nl.wikipedia.org/wiki/Rolweerstand Je zult wrijving bedoelen.
 7. Ik heb sinds 3 weken een Dynamic Plus Line en krijg op een woon werk rit van 20 kilometer het niet voor elkaar om zuiniger dan 1 op 17 te rijden. Trek erg rustig op en laat het gas al vroegtijdig los. Op de rijksweg niet boven de 120. Is dit nog nieuwigheid? Of rijd een Plus Line (bredere banden en 18" velgen) een stuk minder zuinig dan degene die schijnbaar moeiteloos 1 op 20 rijden.
×
×
 • Create New...