Jump to content

Soulplayer

Leden
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Soulplayer last won the day on May 28 2020

Soulplayer had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  Kia E-Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Soulplayer's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Kan je een linkje delen met de specifieke kabel? Ik zou dit ook graag willen wegwerken.
 2. Ik snap het antwoord niet helemaal . Staat bij jou de automatische modus dan aan als je die flipper aanhoudt? En is dat wat je aanraadt om te doen?
 3. Even een nieuwe url plakken. De oude werkt niet meer (EU versie): http://update.kia.com/US/EN/Main
 4. Sinds twee weken maken wij gebruik van een E-Niro en dat bevalt ons zeer goed! Ik heb juist nog een vraagje dat ik precies nergens vond. In de auto is er een optie om het slim regeneratief remsysteem te activeren. In plaats van van 0 - 3 remniveau past de auto dit dan zelf aan. Echter staat dit niet standaard aan wat ik raar vind. Wat doen jullie? Staat dit automatische systeem aan of uit? Alvast bedankt voor de tips!
 5. De garage heeft het apparaat moeten uithalen. Je kan niet één functie kiezen (bv enkel tijd). Ik heb het nu zo laten aansluiten volgens de foto van @Hippe lipen het werkt perfect. De garage heeft dit kosteloos gedaan dus dik oké :). Super bedankt voor alle tips hierover!
 6. Ik ga vrees ervoor. Ik had nochtans een foto doorgestuurd naar de garage. Ik kijk of de dashcam opnieuw is uitgevallen morgen en anders vraag ik de garage om het eruit te halen. Tweede dag dat we de auto hebben en de E-niro bevalt met super! Geluk gehad dat we net het vernieuwde model besteld hadden.
 7. [mention]Hippe lip [/mention] de garage heeft nu toch de power module geïnstalleerd. Echter viel de camera uit rond 21:40 nadat ik de auto rond 15uur parkeerde. Vermoedelijk heeft dit met deer module te maken? Als ik zou vragen om deze module eruit te halen en te werken zoals u op de foto toonde dan haalt de dashcam waarschijnlijk rechtsreeks stroom vanuit de auto of is het vanuit de 12v batterij?
 8. Nog een laatste vraagje (de dashcam is mooi geinstalleerd). Welke SD kaart raden jullie aan? Ik zou graag voor zo groot mogelijk gaan (256gb), maar welk type of merk?
 9. Bedankt voor al de info. @Hippe lipwerkt deze stroom dan met deze module: https://www.bol.com/nl/p/blackvue-power-magic-pro/9200000034871874/?bltg=itm_event%3Dclick%26mmt_id%3DXrk87xnNokEoZIqURfrlrwAABfA%26slt_type%3Drecommendations%26pg_nm%3Dpdp%26slt_id%3Dprd_reco%26slt_nm%3Dproduct_recommendations%26slt_pos%3DC1%26slt_owner%3Dccs%26itm_type%3Dproduct%26itm_lp%3D1%26itm_id%3D9200000034871874&bltgh=qwI-SX7noYODEbHOgQdJlw.1_7_8.9.ProductImage
 10. Bedankt voor de feedback allemaal. Ik las ook veel positieve dingen over Blackvue en een aantal negatieve commentaren over de beeldkwaliteit. Het is ook een prijzige dashcam maar jullie zijn er precies wel tevreden over? Ik had ook nog deze gevonden: https://www.bol.com/nl/p/mini-dashcam-voor-auto-0906-2ch-night-vision-gps/9200000081592395/?country=BE Mensen die dit merk kennen?
 11. Dag iedereen, Ik zag dat er al een aantal onderwerpen rond dashcams bestaan, maar nooit specifiek voor de e-niro. Ik zou dus graag een dashcam laten inbouwen in onze E-Niro (levering juni). Onze auto zal bijna altijd op straat staan (en laden) dus ik wil graag één met een parkeerbewaking. Welk model raden jullie aan? Zijn er specifiek zaken waar ik moet opletten aangezien het voor een elektrische auto is? Kunnen de kabels vlot weg gewerkt worden zodat het interieur van de auto strak blijft (stroomkabels bv)? Alvast bedankt om mijn vragen te lezen en suggesties te geven!
×
×
 • Create New...