Jump to content
 

Arjan-N

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Arjan-N

 1. Arjan-N

  4x4 werkt niet

  Bij mijn 2008 gaat er een extra pictogram branden bij het inschakelen bij 4x4 high. En bij de low knippert deze of een extra pictogram. Ik heb vorige week nog een stukje off-road gereden en het verschil voelde ik wel. Het verschil tussen 2x4 en 4x4. Niet zozeer tussen de high en low. Zo zwaar was het terrein ook weer niet. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.
 2. Er bleek een videokabel meegeleverd te zijn met een extra voedingsdraad. Even nagevraagd bij de camera leverancier. En deze is idd bedoeld als voeding. Kortom weer onder de auto gekropen deze voedingsdraad verlengd en mede aangesloten op de achteruitrijlamp. Die draad dus aangesloten op mijn radio en alles werkt nu automatisch.
 3. Ik heb sinds kort een achteruitrijcamera geïnstalleerd in de bumper van mijn Sorento 2008. Deze zit nu aangesloten op mijn 2din Sony radio. Echter de Sony schakelt niet automatisch over op de camera als ik in mijn achteruit schakel. In mijn achteruit kan ik op de Sony op de camera “knop” drukken en dan heb ik gewoon beeld. Maar handiger is als de camera automatisch schakelt als ik schakel in de achteruit. Dat kan op 2 manieren. De eerste is dat er een power kabel meeloopt met de video draad. Deze dus aansluiten op dezelfde voeding als de camera en deze draad dan aansluiten op de speciale d
 4. Hoi mede Sorento rijders, ik had me al voorgesteld in het algemeen draadje maar ik zal het meeste van mijn tijd hier wel doorbrengen. Ik heb sinds 5 feb een 3.3V6 EX uit 2008 (januari) met net geen 160K op de klok. En meteen heb ik 'm "gesloopt" bij het wisselen van de radio werkte ineens de nieuwe radio niet meer (bij de proefopstelling). Afstandsbediening werkte niet meer, deurlicht niet en mijn klokje niet meer. Kortom zekering? Maar goed het was natuurlijk al donker en koud, en ik zag dat de zekeringen die ik op voorraad heb de "normale" maat zijn en dat de Sorento met de "mini'
 5. Hoi, ik heb nog geen grote plannen met de auto. Woon werk doe ik meestal met de motor of het OV. Ik werk in Amsterdam Centrum. Dus deze is vooral bedoeld voor de vakanties met en zonder de caravan. Maar het voorzichtig off roaden kriebelt wel weer.
 6. Hoi allemaal, Ik ben Arjan woonachtig tussen Amsterdam en Haarlem en heb een Kia Sorento gekocht uit 2008. Het zal mij benieuwen, het is mijn eerste ervaring met het merk Kia. Ik hoor uit verschillende hoeken dat het betrouwbare auto's zijn en dat kan ik wel even gebruiken na een mindere ervaring met een Nissan X-Trail. (die vertrekt dan ook)
×
×
 • Create New...