Jump to content

Chris-e-niro

Leden
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Auto
  Kia E-Niro 64KW executive

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chris-e-niro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

 1. Niet dus, heb al vele auto's gehad met park control , maar bij geen een dit resultaat. Onlogisch. Moet gewoon een knop aan/uit zijn, rest boeit niet!
 2. Kan ze ook handmatig aanzetten! Echter rijdt ik dan weg > 6km naar een parkeerplaats gaan ze vanzelf uit en moet ik ze weer aanzetten voor in te parkeren! Dat is dus niet logisch! Bovendien als ze aan staan, heb je met voorliggers totaal geen last van of je moet daadwerkelijk bumperkleven omdat deze pas bij 1,3meter beginnen! In de achteruit gaan ze wel vanzelf aan, bij vooruit inparkeren niet!
 3. Zou ik binnen 2 werkdagen bericht van krijgen, maar heb geen goed gevoel daarover! So , maybe tomorrow!
 4. Probleem met mijn nieuwe KIA e-Niro. 1e Parkeersensoren gaan uit als je harder als 6km/u gaat. Echter ze gaan niet meer automatisch aan als je bij een parkeerplaats aankomt en dus zachter dan 6km gaat. Dit zal niet de bedoeling zijn dat je zelf na elke rit/thuiskomst deze weer aan moet zetten om in te parkeren. Volgens mij kunnen ze dit softwarematig oplossen. Oplossing: Dus altijd aan zetten, alleen als je zelf wilt uitschakelen met schakelaar. 2e Het zgn VESS systeem bij achteruitrijden. Dit gaat wel zo hard dat de hele buurt weet als wij wegrijden. Zekers 's morgens als het stil is worden daar mensen wakker van. Voorheen zat er een schakelaar MY19-20 om dit uit te zetten. Oplossing: Wij willen dat de dealer deze VESS schakelaar monteert, want er is nog een vrije plek, zodat wij dit zelf kunnen regelen. Graag uw reactie!
×
×
 • Create New...