Ga naar inhoud

Kameleon47

Leden
  • Aantal Items

    17
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kameleon47

  1. En kan dat niet in het menu ergens permanent worden uitgeschakeld of door een profiel in te stellen? Merkte tijdens de proefrit dat ie idd lekker pittig is maar dat mag ook wel met 230pk. Nog geen Audi of BMW maar wel lekker vlot.
  2. Sorry verkeerde link geplakt. Deze is het: Volgens mij ook gewoon knopje op het stuur.
  3. Gefeliciteerd!! Veel plezier en veilige kilometers!! Voor lane assist:
  4. Ja het kan alle kanten op inderdaad. Die aankomende prijsverhoging van 1 oktober wist ik niet? Dat is wel heel snel allemaal zeg.
  5. In de nieuwe brochure/prijslijst staat onderstaande. Dus deze prijsverhogingen worden niet automatisch doorberekend aan de consument? "De prijsinformatie zoals getoond in deze prijslijst is van toepassing op levering in 2023 en de daarbij behorende 2023 BPM. Zodra de overheid eind 2022 de definitieve BPM-tarieven heeft vastgesteld, wordt ook de definitieve afdracht voor BPM in de totale autoprijs vastgesteld. LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren."
  6. Ik zie dat de Sportage Hybride BusinessLine €1600 duurder is geworden. Gelukkig met lease merk je dat niet heel erg per maand maar toch jammer
  7. Persoonlijk denk ik dat die week 47 een indicatie is (5 maanden) en dat de auto echt wel sneller wordt geleverd. Bij mij is het overigens ook zo dat ze vanaf half november tot einde jaar geen auto's op kenteken zetten. Maar goed denk echt dat je auto daarvoor al binnen is.
  8. Netjes! Ik was vandaag bij de dealer voor een proefrit en ik hoorde dat de levertijd voor de Hybrid (DynamicLine) nu ongeveer 5 maanden is.
  9. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe wagen! Heel veel rij plezier en veilige kilometers gewenst!
  10. Ok duidelijke Marinus. Bedankt voor de opheldering! Ik zie dat de Harman Kardon speakers alleen in de GT-Plusline zit. Hopelijk zal ik dan snel mijn Hybrid DynamicLine uitvoering kunnen rijden. Eerst nog bestellen haha
  11. Hmm dan is het raar dat de Sportage van Mave pas na 6 maanden geleverd zal worden. Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
  12. Verschilt het dan per dealer of zo hoe lang de levertijd is? Of misschien ligt het eraan in welke batch je auto zit? Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
  13. Moet hem nog bestellen maar zal hopelijk deze maand nog gebeuren.
  14. Mooi om te lezen dat er nu een aantal leveringen komen! Het was het wachten waard, lijkt me. Ik was van de week bij de Kia dealer en vroeg naar de levertijd van de DynamicLine Hybrid 230PK automaat. Ze verwachten dat die nog wel dit jaar geleverd kan worden en dat de modellen daarboven langere levertijd hebben. Ben benieuwd wat ze dan precies met 'dit jaar' bedoelen maar goed daar konden ze zelf ook weinig over zeggen.
  15. Bedankt voor de antwoorden! Die prijslijst had ik gezien alleen kon daar niks vinden over de dodehoekcamera.
  16. Hallo allemaal, Even een vraagje over de dodehoekcamera die ingeschakeld wordt zodra je de richtingaanwijzers gebruikt. Zit deze functie op elk model of alleen op specifieke modellen? Ik wil zelf de Kia Sportage Hybrid DynamicLine 230PK (automaat) gaan leasen en vroeg me af of dat er standaard bij zit. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...