Jump to content
 • Sign Up

Azzaro

Leden
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Azzaro last won the day on January 21 2013

Azzaro had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About Azzaro

 • Rank
  Lid
 • Birthday 09/30/1971

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Torhout-city in Belgium, West Flanders...
 • Hobby's
  Mooie auto's, mooie moto's en mooie.....
 • Werk
  auto diagnosetechnieker Mercedes
 • Auto
  Kia Sportage 1.7 CRDI Fusion met zwart leder interieur!!!
 1. Zéér mooie en duidelijk beschreven en goed met foto's gedocumenteerde "How to Do" Elmerbleus!!! Hier gaan héél wat mensen iets aan hebben! Ikzelve zit al meer dan twintig jaar in de garagesector in de aftersales (MERCEDES) en wat betreft dat stukje uit de trekhaak daar zie ik ook geen graten in, constructie en dikte van de profielen heeft idd méér dan reserve over, maar ivm met goedkeuring van de trekhaak zou ik anderen toch aanraden een stukje uit de plastic achterbumper te zagen/snijden. Voertuigspecifieke kabelset is iets duurder maar voor de leek zal het wel makkelijker zijn om te plaatsen, gewoon tussenfiche's her en der en klaar is kees, aanrader vind ik persoonlijk is het Duitse merk http://www.jaeger-automotive.de/ . Die coating moet er mijn inziens ook niet af als ie niet te dik is en mooi vlak 'draagt', als de bouten op voorgeschreven moment aangetrokken worden zal deze mooi platgedrukt worden en idd afdichten en beschermen tegen roest, heeft helemaal geen gevolgen voor het al dan niet goed vastzitten van een trekhaak zoals sommige "muggezifters die het altijd beter weten" hier gaan beweren... Ik heb in ieder geval echt waardering voor mensen zoals jij Elmerbleus die hun kennis en ervaring op deze manier delen met anderen, doe zo voort en laat je niet van de wijs brengen... Greetz Azzaro.
 2. Reden hiervan is héél simpel; af fabriek worden wagens geleverd met hoge druk op de banden van nogal dikwijls méér dan 3 kilo om redenen dat als bij langere standtijd de druk iets zakt er voldoende overschot is. De dealer moet echter de bandendruk bij een afleveringscontrole van de nieuwe wagen op de normale druk brengen door alle 4 de banden te lossen, je dealer heeft daar dus simpelweg zijn kl**ten aan geveegd, zoals wel meerdere doen, auto komt toe met transport, stickers en foliekes deraf vlug wa wassen en klaar is tem...
 3. Is waar maar zelfs mercedes bied nu in de goedkopere modellen leder aan dat in feite ook skai is, of ze noemen het in bedekte termen "halfleder"... 0 komma 0 leder dus!!!
 4. Lijkt me zo'n dun rubberen onderdrukdarmpje dat men vroeger zag bij carburateurs en zo van die toestanden, probleemloos verkrijgbaar de lopende meter bij uw auto-onderdelen specialist in de buurt, en daarna de gewenste lengte met een klein schaartje in lengte richting mooi recht doorknippen... Proper opgelost op deze wijze, goede tip!!!
 5. Draag je mss van die puntige cowboy-laarzen???
 6. Azzaro

  sportge 3 kleppen

  Zeg mar tege je kenis dat'em der nul de bottn van kent... Kleppe hiedrolish en distribudiekettinge!!! Ganzzz wartungsfrei jawohl!!!
 7. Azzaro

  FORUMVERVUILING!

  Bedoeling was idd zondermeer goed die automatische verwelkoming maar spijtig genoeg moeten de mensen met goede bedoelingen het weer bezuren door de slechterikken, spammers, hackers en consoorten die enkel en alleen maar de bedoeling hebben de andere internetgebruikers het leven zuur te maken, onbegrijpelijk dat er mensen zijn die daar een hobby in zien maar ja... In ieder geval bedankt Jheroen!!!
 8. Azzaro

  FORUMVERVUILING!

  Das nou net telkens ik op het forum kom mijn favoriete knop die "nieuwe berichten", heb je meteen het beste overzicht over alle recentste posts, maar als ik het goed voorheb verwelkomd "Jheroen" die nieuwe leden aan de hand van een standaard-verwelkomingsbericht zonder dat ie daarvoor iets hoeft te doen, automatisch dus, als hij nu dit manueel zou doen dan kan hij toch die fictieve leden met hun onmogelijkste nicknames eruit filteren? En krijgen we die berichten niet meer te zien, of is het zo makkelijk niet? Greetz Azzaro.
 9. Azzaro

  FORUMVERVUILING!

  Vraag me gewoon af of er hier geen van de moderators bij machte is om de vervuiling op dit forum, zijnde de dagelijkse nieuwe leden met onmogelijke nickname's die zo fictief zijn als wat (VIRUSSEN???) en telkenmale dan nog verwelkomd worden door "JHEROEN" , om hieraan een EINDE te maken zodat we niet dagelijks deze "CRAP" moeten aanzien bij de nieuwe berichten... Op fora waar ik vroeger op vertoefde werd met dit fenomeen in de kortste keren komaf gemaakt, kan toch niet zooo moeilijk zijn??? Iemand?
 10. Hallo allen!!! Ik doe mee aan een wedstrijd van KIA Belgie en zou het ten zeerste op prijs stellen als jullie massaal op volgende link>>>> https://2020.kiacontent.be/nl/entries/detail/88 klikken en dan "VIND IK LEUK" aanvinken!!! Alvast dank bij voorbaat en misschien kunnen jullie ook een kansje wagen? Met vriendelijke groeten AZZARO.
 11. Uit eigen ervaring kan ik nie spreken, nog nooit met zo'n Prius gereden maar als men wat googlet komt men op allerhande amerikaanse fora en site's getuigenissen tegen van op hol geslagen toyota's of lexussen dus dacht ik waar rook is zal wel vuur geweest zijn... Maar het is en blijft Amerika dus moet men het mss idd met een korreltje zout nemen, het ganse verhaal...
 12. IDD!!! Stel je maar eens voor dat je cruise control aan 140 km/u niet meer uitschakeld als je vol in de remmen gaat voor een plots stilstaande file enkele honderden meters verder!!! In Amerika zijn er enkelen met een TOYOTA PRIUS die het je alvast niet meer kunnen navertellen... Onzinnige beveiliging? Verschil tussen leven en dood ja...
 13. Benieuwd naar het resultaat, de mijne is standaard, goed losgereden (nu 34000km) en ik vind em zo al vlot optrekken van 0 naar 100km/u voor zo'n kleine motor in een SUV, met wat geduld heb ik zelfs al eens 190 op de teller gehad (op GPS een goede 180), echt een dapper ding die 1.7 CRDI, houd ons op de hoogte zou ik zeggen... Greetz Azzaro.
 14. Mijne is van 08/2011, nog eerste wissers en tot nu toe geen klachten. TIP; Bij het wassen was ik de wissers steeds mee, bovenkant en wisserrubbers of veeg ik de rubbers eens schoon met een multivezeldoek, veel mensen doen dit nooit waardoor er na verloop van tijd smurrie en vuil tussen raakt of de scharnierpunten komen vast te zitten met alle gevolgen van dien... Insectenresten regelmatig eens afvegen met een multivezeldoek van je voorruit tijdens de zomermaanden bespaart je wissers ook héél wat werk (en slijtage...)
 15. Zekeringdoos zal je wel iets vinden vermoed ik, bij Duitse wagens is een + na contact ofwel +15 zoals we zeggen meestal een draad in de kleur roze-rood, zwart geel kan ook maar ik heb nog niet uitgezocht of dit bij KIA ook zo is, misschien kan iemand dit weten???
×
×
 • Create New...