Ga naar inhoud

Azzaro

Leden
  • Aantal Items

    186
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    8

Alles dat geplaatst werd door Azzaro

  1. Zéér mooie en duidelijk beschreven en goed met foto's gedocumenteerde "How to Do" Elmerbleus!!! Hier gaan héél wat mensen iets aan hebben! Ikzelve zit al meer dan twintig jaar in de garagesector in de aftersales (MERCEDES) en wat betreft dat stukje uit de trekhaak daar zie ik ook geen graten in, constructie en dikte van de profielen heeft idd méér dan reserve over, maar ivm met goedkeuring van de trekhaak zou ik anderen toch aanraden een stukje uit de plastic achterbumper te zagen/snijden. Voertuigspecifieke kabelset is iets duurder maar voor de leek zal het wel makkelijker zijn om te plaatsen, gewoon tussenfiche's her en der en klaar is kees, aanrader vind ik persoonlijk is het Duitse merk http://www.jaeger-automotive.de/ . Die coating moet er mijn inziens ook niet af als ie niet te dik is en mooi vlak 'draagt', als de bouten op voorgeschreven moment aangetrokken worden zal deze mooi platgedrukt worden en idd afdichten en beschermen tegen roest, heeft helemaal geen gevolgen voor het al dan niet goed vastzitten van een trekhaak zoals sommige "muggezifters die het altijd beter weten" hier gaan beweren... Ik heb in ieder geval echt waardering voor mensen zoals jij Elmerbleus die hun kennis en ervaring op deze manier delen met anderen, doe zo voort en laat je niet van de wijs brengen... Greetz Azzaro.
  2. Reden hiervan is héél simpel; af fabriek worden wagens geleverd met hoge druk op de banden van nogal dikwijls méér dan 3 kilo om redenen dat als bij langere standtijd de druk iets zakt er voldoende overschot is. De dealer moet echter de bandendruk bij een afleveringscontrole van de nieuwe wagen op de normale druk brengen door alle 4 de banden te lossen, je dealer heeft daar dus simpelweg zijn kl**ten aan geveegd, zoals wel meerdere doen, auto komt toe met transport, stickers en foliekes deraf vlug wa wassen en klaar is tem...
  3. Is waar maar zelfs mercedes bied nu in de goedkopere modellen leder aan dat in feite ook skai is, of ze noemen het in bedekte termen "halfleder"... 0 komma 0 leder dus!!!
  4. Lijkt me zo'n dun rubberen onderdrukdarmpje dat men vroeger zag bij carburateurs en zo van die toestanden, probleemloos verkrijgbaar de lopende meter bij uw auto-onderdelen specialist in de buurt, en daarna de gewenste lengte met een klein schaartje in lengte richting mooi recht doorknippen... Proper opgelost op deze wijze, goede tip!!!
  5. Draag je mss van die puntige cowboy-laarzen???
  6. Azzaro

    sportge 3 kleppen

    Zeg mar tege je kenis dat'em der nul de bottn van kent... Kleppe hiedrolish en distribudiekettinge!!! Ganzzz wartungsfrei jawohl!!!
  7. Bedoeling was idd zondermeer goed die automatische verwelkoming maar spijtig genoeg moeten de mensen met goede bedoelingen het weer bezuren door de slechterikken, spammers, hackers en consoorten die enkel en alleen maar de bedoeling hebben de andere internetgebruikers het leven zuur te maken, onbegrijpelijk dat er mensen zijn die daar een hobby in zien maar ja... In ieder geval bedankt Jheroen!!!
  8. Das nou net telkens ik op het forum kom mijn favoriete knop die "nieuwe berichten", heb je meteen het beste overzicht over alle recentste posts, maar als ik het goed voorheb verwelkomd "Jheroen" die nieuwe leden aan de hand van een standaard-verwelkomingsbericht zonder dat ie daarvoor iets hoeft te doen, automatisch dus, als hij nu dit manueel zou doen dan kan hij toch die fictieve leden met hun onmogelijkste nicknames eruit filteren? En krijgen we die berichten niet meer te zien, of is het zo makkelijk niet? Greetz Azzaro.
  9. Vraag me gewoon af of er hier geen van de moderators bij machte is om de vervuiling op dit forum, zijnde de dagelijkse nieuwe leden met onmogelijke nickname's die zo fictief zijn als wat (VIRUSSEN???) en telkenmale dan nog verwelkomd worden door "JHEROEN" , om hieraan een EINDE te maken zodat we niet dagelijks deze "CRAP" moeten aanzien bij de nieuwe berichten... Op fora waar ik vroeger op vertoefde werd met dit fenomeen in de kortste keren komaf gemaakt, kan toch niet zooo moeilijk zijn??? Iemand?
  10. Hallo allen!!! Ik doe mee aan een wedstrijd van KIA Belgie en zou het ten zeerste op prijs stellen als jullie massaal op volgende link>>>> https://2020.kiacontent.be/nl/entries/detail/88 klikken en dan "VIND IK LEUK" aanvinken!!! Alvast dank bij voorbaat en misschien kunnen jullie ook een kansje wagen? Met vriendelijke groeten AZZARO.
  11. Uit eigen ervaring kan ik nie spreken, nog nooit met zo'n Prius gereden maar als men wat googlet komt men op allerhande amerikaanse fora en site's getuigenissen tegen van op hol geslagen toyota's of lexussen dus dacht ik waar rook is zal wel vuur geweest zijn... Maar het is en blijft Amerika dus moet men het mss idd met een korreltje zout nemen, het ganse verhaal...
  12. IDD!!! Stel je maar eens voor dat je cruise control aan 140 km/u niet meer uitschakeld als je vol in de remmen gaat voor een plots stilstaande file enkele honderden meters verder!!! In Amerika zijn er enkelen met een TOYOTA PRIUS die het je alvast niet meer kunnen navertellen... Onzinnige beveiliging? Verschil tussen leven en dood ja...
  13. Benieuwd naar het resultaat, de mijne is standaard, goed losgereden (nu 34000km) en ik vind em zo al vlot optrekken van 0 naar 100km/u voor zo'n kleine motor in een SUV, met wat geduld heb ik zelfs al eens 190 op de teller gehad (op GPS een goede 180), echt een dapper ding die 1.7 CRDI, houd ons op de hoogte zou ik zeggen... Greetz Azzaro.
  14. Mijne is van 08/2011, nog eerste wissers en tot nu toe geen klachten. TIP; Bij het wassen was ik de wissers steeds mee, bovenkant en wisserrubbers of veeg ik de rubbers eens schoon met een multivezeldoek, veel mensen doen dit nooit waardoor er na verloop van tijd smurrie en vuil tussen raakt of de scharnierpunten komen vast te zitten met alle gevolgen van dien... Insectenresten regelmatig eens afvegen met een multivezeldoek van je voorruit tijdens de zomermaanden bespaart je wissers ook héél wat werk (en slijtage...)
  15. Zekeringdoos zal je wel iets vinden vermoed ik, bij Duitse wagens is een + na contact ofwel +15 zoals we zeggen meestal een draad in de kleur roze-rood, zwart geel kan ook maar ik heb nog niet uitgezocht of dit bij KIA ook zo is, misschien kan iemand dit weten???
  16. Op aanraden van diverse topics in allerhande KIA fora heb ik beslist om de Conti winter contact TS830P's er op te leggen, conti's zijn algemeen gekend als de besten onder de de winterbanden en een iets smallere band is ook altijd beter onder winterse omstandigheden, liggen er nu enkele dagen op en mijn Sportage loopt enorm soepel en zacht en de banden geven geen abnormale afrolgeluiden af, echt winterse omstandigheden wacht ik nog af maar ben er redelijk gerust in... Op de foto zie je de maat...
  17. Volledig mee eens, en ik denk ook dat je dealer in de eerste plaats meer de aangewezen persoon is om je probleem op te lossen, daar is toch die 7 jaar garantie voor niet?
  18. Ik rijd eveneens met een 1.7 CRDI en ben vol lof over de romige soepele dieselmotor én het gemiddeld verbruik van om en rond de 6 liter op 100km voor een dergelijke SUV, ook in heuvelachtige streken trekt ie zich goed uit de slag, indien je echt meer power wil of je gaat met een caravan de bergen in moet je natuurlijk voor een tweeliter gaan... SUK6!!!
  19. Gekraak is ook weer terug komt van rechtsvoor tussen het daschboard en voorruit, als de radio niet luid staat en het koetswerk van de wagen maakt rollende bewegingen (m.a.w. als de kas wat 'wringt') is het om onnozel van te komen, is zo net het het geluid van leder of simili dat heen en weer piept over een glad oppervlak, moet binnenkort op onderhoud en zal het toch eens vermelden aan de dealer denk ik, zal ondertussen zelf nog eens op onderzoek gaan... Gisteren een dag rondgereden in provincie Henegouwen (Belgie) waar het wegdek veelal in slechte staat verkeert en het vervelende gepiep/gewrijf was er constant aanwezig!!! Nog niemand meer met dit probleempje die eventueel een blijvende oplossing heeft?
  20. Een SL zou ik zeggen maar jammer genoeg geen Mercedes... Die SL is jammer genoeg ook wa duurder...
  21. Witte lampen voor je pinkers voor en rode voor die vanachter????? :wacko: Nog nooit gezien, vind het niet alleen stom maar ook compleet onveilig!!! Knipperlicht hoort -het oplichten althans- ORANJE van kleur te zijn!!! Op oude amerikaanse slee's heb ik nog rood gezien achteraan maar dan zijn gans de lichtunits rood van kleur, als je iets anders wil dat oranje lampen monteer dan deze (vorige post>>>) Gepost 11 juni 2012 - 21:49 Correctie... Is net omgekeerd, de OSRAM DIADEM's hebben een blauw chroomachtige weerspiegeling en de PHILIPS silver VISIONS chroom-zilveren weerspiegeling... Ik heb er dus de OSRAMS inzitten, heeft iets speciaals en gaan al 2 auto's lang mee!!!
  22. Ik weet niet hoe het zit met de APK keuring in Nederland, maar bij ons in Belgie is het op de autokeuring in ieder geval zo als je een andere bandenmaat wil monteren deze dan moet vermeld zijn op het gelijkvormigheidsattest anders is de wagen Afgekeurd!!! Als je dus wil dat ie wat strakker rijd zou je dus beter opteren om een set 18 duims wielen met 235 banden erop aan te schaffen in tweedehands, op zoekertjes sites (markplaats, tweedehands of Kapaaza) staat er regelmatig een setje op tegen dikwijls héél redelijke prijzen (wat geluk hebben in het bieden)... Als je 235-50-17 wil monteren houd er dan rekening mee dat het geen gehomologeerde maat is voor de Sportage, tenzij je natuurlijk nog een setje wielen met gehomologeerde maat erop bij de hand hebt om erop te leggen als je naar de keuring moet... Slechts 3 bandenmaten zijn gehomologeerd en dit zijn de 215-70-16, 225-60-17 en de 235-55-18, that's it...
  23. Armorr-ALL!!! Iets beters bestaat er niet... Gebruik ik voor bepaalde delen van het dash-board, deurpanelen als ze naar mijn mening te mat komen of er vegen op onstaan zijn, maar is op de sportage 3 ook perfect toepasbaar na een wasbeurt alle zwarte plastic delen (wielkastbogen, dorpels voor en achterbumper) er weer als nieuw te doen uitzien, rubber flanken van de banden doe ik er ook soms mee als de rubber mat en bruin uitslaat... Wonderproduct en het 'glans-gehalte' kan je perfect doseren door veel of weinig te sprayen op je multivezeldoek... LINK>>>>>>>>>>>>>>>> http://www.armorall....dex=protectants PS Niet te gebruiken op stuurwiel en op de zetels anders glipt het stuur bij de eerste bocht uit je handen weg en als je op dat moment nog niet in een voorgevel of tegen een boom bent aangeknald glip je gegarandeerd uit je chauffeurzetel op je passagier zijn schoot!!!
  24. Azzaro

    Software Update

    Software die je bij de Kia website zelf kan downloaden??? Wist niet dat dit kon, heb je een link anders?
  25. De moraal van het verhaal? Laat een auto zo veel als mogelijk ORIGINEEL, dan kan je nog genoeg miserie hebben ermee, ging vroeger ook van alles en nog wat veranderen aan mijn wagens maar jarenlange beroepservaring heeft me geleerd dat origineel het langst blijft duren... Wil je Xenon, koop dan origineel af fabriek xenon, zoniet fikken af van al die chinese brol!!! Topics op internet auto fora staan scheel van allerhande PILOT miserie en toch laten mensen zich daaraan vangen tot grote vreugde van PILOT baas Ching chong Kwan die waarschijnlijk op zijn privé eiland ergens in de Caraiben zich door zijn sexy harem laat verwennen!!!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...