Jump to content
 • Sign Up

fonzie

Leden
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

fonzie last won the day on July 31 2018

fonzie had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About fonzie

 • Rank
  Lid
 • Birthday 08/06/1953

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Auto
  Kia Picanto. 1.2. 5 deurs

Recent Profile Visitors

494 profile views
 1. 2 x per jaar de wielmoeren inspuiten met WD40 en ze roesten niet.
 2. fonzie

  Dakdragers

  Gebruik al 5 jaar met plezier de originele dakdragers van KIA en bevalt prima. Ik houd het maximale gewicht aan wat in de dakkoffer vermeldt staat. Ik kom trouwens nooit aan het maximale gewicht als de dakkoffer vol is.
 3. fonzie

  Kwaliteit lak

  Niet alleen de lak is erg dun en zwak , ook het plaatmateriaal is erg dun. Er komen snel kleine deukjes in.
 4. Ik zou dit niet accepteren. Lijkt mij een fabricagefout. Tenzij het nieuwe rijden te fanatiek wordt uitgeoefend? Ik zie jongeren niet meer terugschakelen ( op de motor remmen) als ze voor een stoplicht moeten afremmen of voor een bocht alleen maar remmen en heel laat terugschakelen. Ik heb het nieuwe rijden gelukkig nooit zelf hoeven leren. Dit is een aanslag op je remmen. Ik probeer mijn zoon die pas zijn rijbewijs heeft het afremmen op de motor aan te leren . Dit wordt bij rijlessen blijkbaar niet meer gedaan. Net als de handrem gebruiken bij een hellingproef.Wordt ook bijna niet meer gedaan. Lijkt mij ook niet best voor de koppelingsplaten.
 5. Sorry weer alles ge-quote. Volgende keer beter.
 6. Nu nog de logo's van de achterkant. Jammer van de stootstrips. (Mijn smaak) Hebben toch geen functie heb ik gemerkt. De dealer ontraadde ze mij zelfs. De deuken van openslaande portieren komen toch op de uitstekende randen bij de deuren.
 7. De spatlappen heb ik maar bij de dealer besteld. waren niet te vinden op E-bay of elders. Vind overigens het front van de Picanto voor de facelift nog steeds het mooist. Geldt trouwens ook voor de achterzijde.
 8. Wat is er in die 3 maanden met de auto gebeurd ? Demo auto die iedereen met een proefrit mishandeld heeft ? Dan liever een nieuwe ! Zoveel zal dat in prijs toch niet schelen?
 9. Bij mij spelen usb-sticks met meer dan 4 GB capaciteit niet af. Al vele usb-sticks geprobeerd. Tot 4 GB geen enkel probleem.
 10. fonzie

  Km stand oplevering

  Boeiend !, wat maakt dit nu uit ? Zolang het niet te gek wordt.
 11. Ik gebruik de handrem nooit. Woon in een vlak gebied. Kan de handrem ook niet blijven "slepen."
 12. Ook het plaatwerk is erg zwak. Heb nog nooit zoveel kleine deukjes en krassen gehad. Er moet toch ergens op bezuinigd worden blijkbaar !
 13. productiefout bij o.a. een serie Picanto's uit productiejaar 2011.
×
×
 • Create New...