Jump to content
 

Neo

Leden
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About Neo

 • Rank
  Lid
 • Birthday 11/16/1976

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Aalst, B
 • Auto
  Seat Alhambra 1.9 TDI 115 PK 2005
  Kia Sportage 2.0 CRDi 2WD Sense+ 2012
 1. Beste mede-eigenaars van de Sportage 3 af-fabriek Xenon , Aangezien de mechanieker mij niet kon antwoorden, en dat het bij KIA Belgium al enkele dagen stil blijft, heb ik besloten zelf eens een kijkje te nemen. De lamp zit achter het plaatje met de gele sticker "DANGER! High Voltage". De lamp zelf is een D1S Osram Xenarc 35W. S staat voor shielded en zijn voor projectoren of katogen, R staat voor reflectoren. Sportage dus S! Gebruik ook best OEM lampen om je ballast niet defect te laten gaan. Om aan de lamp zelf te raken moet je 3 vijsjes losmaken met een Torx-20 imbus. Ik raad een im
 2. En wat voor type aansluiting? D1S of een ander type?
 3. Weet er soms toevallig iemand welk type lamp je moet nemen voor het vervangen van de fabriek-af Xenon? Staat nergens in het boekje, en bij de garage weten ze het ook niet, ze hebben nl. nog geen enkele xenonlamp moeten vervangen. De bedoeling is dat ik ze zelf bestel en liefst in 6000K of 8000K, want ik denk dat de standaard bij Kia 4300K is.
 4. Power magic: Om van de parkeermodus gebruik te maken is het van belang dat uw dashcam ook stroom blijft ontvangen, zelfs wanneer het contact niet aan staat. U kan uiteraard uw dashcam rechtstreeks aansluiten op een constante stroombron (zekeringsdoos of autobatterij) maar dit raden wij niet aan. U plaatst namelijk best een Power Magic tussen de zekeringdoos en de dashcam. Deze Power Magic zorgt ervoor dat uw batterij niet 'leegloopt'. U kan zelf instellen hoeveel spanning u de batterij wil laten behouden. U heeft de mogelijkheid uit: 11.8 - 12 - 22.8 - 23.2 Volt. Voor de meeste hedendaag
 5. Over dit topic wou ik nog even het volgende kwijt: Onlangs naar de keuring geweest en hij werd niet afgekeurd. Gezien of niet gezien door de werknemer van de keuring laat ik in het midden, feit is wel dat hij niet werd afgekeurd hiervoor.
 6. Is volgens mij dat ie begint op te nemen bij het detecteren van beweging. ( Parkeermodus ) Ik heb deze: http://uwdashcam.be/nl/dashcams/17-blackvue-dr400g-full-hd-ii.html#/opslagruimte-32gb icm. http://uwdashcam.be/nl/accessoires/20-power-magic-pro.html
 7. Beste forumgenoten, Vandaag ben ik tot de vaststelling gekomen dat er een lange kras in de voorruit zit. Het volgt het pad van de ruitenwisser. Ik krab NOOIT bij aanvriezen, en het is dus echt ten gevolge van de wisbeweging. Bij het wassen reinig tevens ook de wissers voor ik ze terug op de voorruit plaats. De wissers worden ook jaarlijks vervangen. Is de voorruit zo krasgevoelig of wat? Kan ik dit laten herstellen onder garantie? Mvg, Neo.
 8. Neo

  Kras op dak

  Vandaag speciaal voor de TS aan het wassen gegaan. Hierbij een voor en na bij het gebruik van Ultimate Compound. Groetjes.
 9. Neo

  Kras op dak

  Freak dat ik ben heb ik een foto genomen met de gsm. Een na-foto heb ik jammer genoeg niet voorhanden. Ik kan je die wel maken maar dan moet hij eerst even gewassen worden, en dat is niet zo meteen.
 10. Neo

  Kras op dak

  Klopt, heb ik ook al eens moeten gebruiken voor de koffer. Dan wel de Meguiar Ultimate Compound. Blijkbaar hadden een paar scholieren met hun boekentas tegen de auto gelopen. Schroeven waren zo weg. Enkel als je er echt goed op let weet je waar het was, maar dat is meer omdat de ( te zachte ) vernislaag "ingedeukt" is. Is het proberen waard zou ik zo zeggen.
 11. Ik zie niet in waarom een dealer een voorraad zou moeten hebben. Dealer legt probleem voor aan hoofdzetel en die nemen dan de beslissing. Zij doen het nodige om een nieuwe unit toe te sturen lijkt mij.
 12. Van de duitse site niet echt veel wijzer geworden. Heb wel deze gevonden: http://www.kia-forums.com/3g-2011-sportage/75452-kahtec-third-brake-light-flasher-install.html
 13. Heb je soms een linkje? Maakt het allemaal een beetje makkelijker
×
×
 • Create New...