Jump to content

Presiozo

Leden
 • Content Count

  850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Presiozo last won the day on March 14 2013

Presiozo had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

About Presiozo

 • Rank
  Gevorderd Lid
 • Birthday 01/27/1988

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Halsteren
 • Werk
  sales
 • Auto
  Kia Rio 1.25( 2012 )
 1. Bij mij is het bij 3000 toeren... ben er mee terug geweest en ze hebben de auto bekeken. had iets te maken met de nokkenas en is niks aan te doen...zit in de motot ( 1.2 benzine )
 2. Ik ben afgelopen week bij de garage geweest omdat mijn radio slecht en zeer langzaam op gang kwam na het starten van de auto. Zit nu een nieuwe radio in, met tot mijn grote verbazing en blijdschap een knopje: Phone. Alleen nu komt het: Als ik mijn telefoon pair dan gaat dat goed en staat mijn adres book erin. alleen als ik dan de volgende keer weer in stap moet hij de lijst opnieuw downloaden. is hier wat tegen te doen door het op te slaan op dat ding ? ik kan er niks over vinden tot nu toe. En wat een nog groter probleem is: als ik bel naar iemand dan hoor ik ze wel maar mij hoor je niet... z
 3. ik ga er straks mee langs.
 4. Dat klopt, dat je het niet hoeft te doen. Al heb ik er bij andere merken nog nooit iets over gehoord en wel bij de rio. En als ik er last van krijg ga ik echt niet iedere keer die airco uit zetten. Mochten ze het niet op kunnen lossen dan wellicht climate control erin ?
 5. Ik begin dat nu pas te merken na iets meer dan 20.000 KM. het viel mij en mijn vrouw op dat de auto de laatste tijd op de snelweg aan het zoeken is. Ik hou het goed in de gaten en als het vervelend gaat worden ga ik ermee terug. ik moet ook nog terug voor een ratel die ik heb boven 3000 toeren. ( gas geven tot 3500 toeren, gas los en je hoort een geratel tot hij onder de 3000 zit. ) En wat betreft de airco, ik heb hier geen last van, ja misschien een enkele keer iets geroken dat ik dacht, dat kan dat airco probleem wel eens zijn. Ik heb hem eigenlijk altijd aan en zet hem zelden uit. Het is tr
 6. Als ik vrij ben kom ik ook zeker. Is het een raar idee om het op een zondag te doen ? Ik denk dat er dan meer mensen kunnen dan op zaterdag. Wat betreft de groupsbuy denk ik dat je meer moet richten op de wat simpelere zaken ( gewoon shampoo / clay / wax ). of misschien een starterspakket ofzo, ik denk niet dat er veel zijn die een machine willen kopen. wellicht een droogdoek in de aanbieding en misschien ook hier een cursus over.
 7. ik had de 7 jaar sticker er al af getrokken voordat ik bij de dealer weg reed. De eco dynamics hadden ze er voor mij af gehaald in de garage toen ik er toch moest zijn, volgens mij ook gewoon met een visdraad.
 8. hoe geweldig zou het zijn... een rio met 245PK, dan nog ff chippen en dan zit je zo op 300PK... dan kan je wel knallen
 9. vast wel, volgens mij is alles wat je aan je auto doet in strijd met de voorwaarden.
 10. bij de bouwmarkt heb je inderdaad van die grotere emmers, die gebruik ik ook. zijn iets van 2-3 euro. maar ik heb geen grit guard van 20 euro...die van mij was iets van 4 euro en ik had er nog 1 gratis bij mijn bestelling, maargoed...bij de bouwmarkt dus van die zwarte emmers, liggen vaak achterin. ik hoop voor je dat hij dan ook past in die emmer die ik heb want anders heb je echt ee joekel van een emmer nodig
 11. Heb je ook en filmpje van het geluid ? Daar ben ik wel benieuwd naar het ziet er echt goed uit!
 12. en als ik het toerental laat zakken onder de 3000 wordt het minder. en tussen 3 en 4, hoe hoger hoe sneller de ratel.
 13. ik vind de 5 deurs er een stuk minder aantrekkelijk uit zien
 14. Dat is links onder maastricht ? Voor mij helaas niet te doen qua reistijd. Jammer dat die meeting de 31ste niet meer door gaat maar prive redenen dat houdt niemand tegen.
 15. Ik parkeer ook altijd met mijn spiegel naar beneden in... puur omdat ik mijn velg niet wil beschadigen, tot nu toe werkt het. Met name als je in een drukke straat staat is het wel zo fijn dat je toch dicht bij de stoep staat. Wat ook kan, dat deed ik toen ik net mijn rijbewijs had en ik in de nieuwe auto van mijn moeder rond aan het rijden was.. Een blokje om zodat ik niet naast een stoep hoefde te staan Al is dat ook geen beste oplossing want zo verleer je het inparkeren.
×
×
 • Create New...